*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Νοεμβρίου

Είχαν Άγιο! Σύγκρουση τρένου με ΙΧ στην διασταύρωση του Δροσερού. Τραυματίστηκε ελαφρά η μητέρα-οδηγός! (αποκλειστικές φώτο)

12 Νοεμβρίου





Κυριολεκτικά άγιο είχαν μια μητέρα και ο ανήλικος γιος της το πρωϊ της Κυριακής (γύρω στις 12 παρά), όταν το ΙΧ που οδηγούσε η πρώτη, συγκρούστηκε  με τρένο στη διάβαση που βρίσκεται στο δρόμο για το Δροσερό Ξάνθης.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά η γυναίκα που οδηγούσε το ΙΧ και είχε ακινητοποιηθεί επάνω στις ράγιες, ενδεχομένως και από το σοκ βλέποντας το τρένο να μην μπορεί να αποφύγει την σύγκρουση και να κατευθύνεται στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητό της...
Αντίθετα ο ανήλικος γιος της δεν έπαθε τίποτα, αφού πρόλαβε και βγήκε από το αυτοκίνητο.
Επί τόπου έσπευσαν αμέσως η Τροχαία Ξάνθης, η πυροσβεστική και ασθενοφόρο το Νοσοκομείου Ξάνθης καθώς επίσης και πολλοί διερχόμενοι και κόσμος από τη γύρω περιοχή. Η οδηγός απεγκλωβίστηκε από το τιμόνι και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Ξάνθης, ωστόσο το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές και καταστράφηκε ολοσχερώς! Ανακρίσεις για το ατύχημα κάνει η Τροχαία Ξάνθης, ενώ στο χώρο όπου έγινε το ατύχημα συγκεντρώθηκε πολύς κόσμος και όλοι απορούσαν, πως το αυτοκίνητο βρέθηκε επάνω στην διάβαση και συνέβη το ατύχημα.








 














Share this

Related Posts

Previous
Next Post »