*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Αυγούστου

ΒΟΛΙΔΕΣ Το δημόσιο χρήμα δεν μπορεί να το σκορπάει ανεξέλεγκτα ένας Δήμαρχος!

22 Αυγούστου
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ «ΣΚΟΡΠΑΕΙ» 
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ!
Εμάς δεν μας λένε… Κώστα Αντωνιάδη, ούτε είμαστε οι Βούλγαροι επενδυτές για να μας λέει τα δικά του ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης εμπαίζοντας τη νοημοσύνη μας με το κάμπινγκ Μυρωδάτου! Το οποίο μίσθωσε ναι μεν, αλλά δεν μπορεί να πάρει ο επιχειρηματίας....οικοδομική άδεια για να χτίσει!
Αντιλαμβάνομαι ότι έχει περιέλθει σε δύσκολη θέση με τα ψέματα που αναφέρει στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τα 992 ευρώ που έδωσε στον… Χορηγό Επικοινωνίας Σταύρο Καρυπίδη μιας εκδήλωσης όπου μάλιστα ο Δήμος Αβδήρων δεν είναι καν ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ αλλά ο… συνδιοργανωτής, θα πρέπει όμως να αντιληφθεί ο κύριος Τσιτιρίδης ότι θα πρέπει να σέβεται το δημόσιο χρήματα και όχι με αυτό να επιχειρεί να «εξαγοράσει» την εύνοια κάποιων ΜΜΕ!!!
Που στις εκλογές του 2014 μάλιστα ήταν με τον αντίπαλό του κύριο Τσολακίδη!!!
Εμείς είμαστε σίγουροι ότι κάποιος Εισαγγελέας θα ασχοληθεί με την συγκεκριμένη περίπτωση όπου ο χορηγός, γίνεται… επιχορηγούμενος! Και θα μας καλέσει να πούμε την αλήθεια και να καταθέσουμε τα στοιχεία μας!
ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ «ΚΟΜΜΕΝΟ» ΤΟΝ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΑΝΕ!
Και κάτι άλλο, για να αντιληφθεί το μέγεθος της αχαριστίας του Δημάρχου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη…
Την 4ετία που ήταν αντιπολίτευση, κανένα από τα συγκεκριμένα ΜΜΕ και τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους (σ.σ. Καρυπίδη, Γ. Σιδηρόπουλο κλπ) που τώρα έχουν την εύνοιά τους, δεν φιλοξενούσε έστω ένα απλό δελτίο τύπου του κυρίου Τσιτιρίδη!!!
Όπως φυσικά και του Αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη!
‘Όλοι τους είχαν «κομμένους» και μόνο εμείς τους παρείχαμε βήμα να προβάλλουν τις θέσεις τους,  χωρίς ποτέ να πάρουμε έστω ένα ευρώ!!!
Χώρια τον πόλεμο και τη λάσπη που δεχόμασταν εξ’ αιτίας τους!
-Μόνο όταν οι Γ. Παυλίδης – Γ. Τσιτιρίδης απόκτησαν την εξουσία τους, άρχισαν να τους… πλησιάζουν, να τους προβάλουν συνέχεια  και να τους λιβανίζουν!!!
ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ
Κι επειδή το ψέμα έχει πολλά ποδάρια, να σας κάνουμε και μια άλλη αποκάλυψη. Λίαν  συντόμως θα φέρουμε νέα στοιχεία για την περίφημη δημοπρασία του Κάμπινγκ Μυρωδάτου και πράγματα που για πρώτη φορά μάλιστα θα έρθουν στο φως και θα αποδείξουν περίτρανα, τι ακριβώς συνέβη με αποτέλεσμα τόσο ο 1ος πλειοδότης, όσο και ο 2ος να μην θέλουν να μισθώσουν ένα ακίνητο το οποίο με ευθύνη αποκλειστικά του Δήμου αλλά και των υπηρεσιών και νομικών του, βρίσκεται στον αέρα…
Λίαν συντόμως… όλη η αλήθεια! Και κυρίως αυτά που δεν επέτρεψαν  να ακουστούν από την άλλη πλευρά στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρόεδρος (Μαυρίδης) και Δήμαρχος Αβδήρων (Γ. Τσιτιρίδης).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »