*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Αυγούστου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάει το ΚΥΤΤΑΡΟ Ελληνάδικο!!!

22 Αυγούστου
*Σημειώστε την ημερομηνία!!!
-Την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου ξεκινάει για τη νέα σαιζόν, το κορυφαίο ελληνάδικο της Περιφέρειας το υπέροχο Ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ»!
-Με ανανεωμένο προσωπικό, τρεις μοναδικούς d.j., ελληνική μουσική, βραδιές καραόκε, Ladies Night, νταουλιού, πιατοπόλεμο & λουλουδοπόλεμο, αλλά και πολλά live με κέφι μέχρι πρωίας…
……
*Αυτή την Παρασκευή 25 Αυγούστου έρχεται το μεγάλο γενέθλιο πάρτι του καταπληκτικού My Club για τα 30 Χρυσά χρόνια λειτουργίας του από την εποχή του ιστορικού EDEM αλλά και τα 17 χρόνια ως MY!!!
-Ένα πάρτι με την τεράστια υπέροχη τούρτα του αλλά και πολλές και μοναδικές εκπλήξεις!
-Κανείς δεν πρέπει να λείψει…
……
*Οι εκπλήξεις όμως στο My Club δεν σταματάνε εδώ…
-Αυτό το Σάββατο το βράδυ, 26 Αυγούστου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν για άλλη μια φορά στο My Club που φέτος μας εκπλήσσει συνεχώς!
-Ο ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης έρχεται να μας διασκεδάσει live με όλες τις επιτυχίες του μέχρι το… ξημέρωμα!
-Κλείστε ρεζερβέ να προλάβετε στο τηλέφωνο 25410 73536.
……
*Όμορφες οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς απολαμβάνει στο Warande Park στο Χέλμοντ της Ολλανδίας με τη σύζυγό του Λία και τα παιδιά τους ο αγαπητός πρώην DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης!
-Ο Κώστας ο οποίος ζει και εργάζεται στην επιχείρηση του πεθερού του στην Ολλανδία, αναμένεται σύντομα να πάρει άδεια και να έρθει στην Ξάνθη για την πρεμιέρα του ΚΥΤΤΑΡΟ την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, αλλά και στις Γιορτές Παλιάς Πόλης και να δεί από κοντά φίλους, θαυμαστές και πρώην συνεργάτες του που τους έχει επιθυμήσει!
……
*Και αυτό το Σάββατο 26 Αυγούστου άλλη μια live βραδιά στον υπέροχο αίθριο χώρο της ταβέρνας το «ΚΤΗΜΑ» με τους Γιώργο Κουμουλίδη, Γεωργία Ταστσόγλου, Μάριο Κιοσσέ, Δημοσθένη Μαρινίδη και Στέλιο Κολοβό που ομολογουμένως σημειώνουν μεγάλη επιτυχία και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί στον κόσμο!
Σε σημείο μάλιστα που ο Τάσος Κουμουλίδης σκέφτεται να παρατείνει τις live εμφανίσεις τους ακόμη και μέσα στον Σεπτέμβρη!
-Όσοι θέλετε να τους απολαύσετε μαζί με το υπέροχο μενού και τις σπεσιαλιτέ της κουζίνας, κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 21010 και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!
……
*Γενέθλια είχε την περασμένη Παρασκευή 18 Αυγούστου ο αθλητικογράφος του «ΜΑΧΗΤΗ», του Radio Life 92.1 και του «XANTHI Channel» Γιάννης Τσιλιγκιρίδης ο οποίος δεν προλάβαινε να απαντάει στο Facebook στα δεκάδες ευχητήρια μηνύματα που του έστελναν φίλοι, αθλητικοί παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και συνάδελφοί του!

-Αν και καθυστερημένα, χρόνια πολλά Γιάννη και από τη στήλη αλλά και από όλο το επιτελείο του «Μ»!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »