*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Το ζεϊμπέκικο της Μαρίας στη Σταυρούπολη...

22 Αυγούστου
Το φοβερό ζεϊμπέκικο της Μαρίας Κώστογλου 
στη συναυλία του Δημήτρη Μπάση στη Σταυρούπολη!
(σ.σ. Κι από κάτω παλαμάκια Λύρατζης, Δημαρχίνα και Δημαρχόπουλος…;!)
…………………….
…αντιστάθηκα σθεναρά στην παραλαβή του έργου ενοποίησης πλατειών, διότι η επιτροπή δεν παρέλαβε το έργο βάση σχεδίων, άρα κακώς παρελήφθει από τους συμβούλους της συμπολίτευσης.
Δέντρα κομμένα, μη αδειοδότηση στοιχείων και παράνομες κατασκευές (που δεν δικαιολογούνταν από την νομοθεσία για κατασκευές σε κοινόχρηστους χώρους). Επέστησα στην επιτροπή παραλαβής του Δήμου την μη νομιμότητα της παραλαβής. Η παράταξή μου βέβαια αδιαφόρησε να αναδείξει την παρανομία της πράξης παραλαβής.
(Ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Βορίδης Δημήτρης σε επιστολή του στον «Μαχητή»)
……………..
«Την  Πλατεία ποιος την παρέλαβε τελικά;
Γιατί, το ποιος την παρέδωσε είναι γνωστό!
Ποιος πλήρωσε και ποιος πληρώθηκε, από το «έργο» κι αυτό γνωστό.
Μπλέχτηκαν οι εργολάβοι με τους Αντιδημάρχους!
Τώρα, είναι μπλέξιμο, μπέρδεμα, διαπλοκή;
Οι δημότες θα αποφασίσουν όταν θα ρθει η ώρα. Γιατί θα ρθει.
Και θα ρθει για πολλούς.»
(Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου στον (παρά)ΣΥΡΙΖΑ)

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Συνεδριάζει το μεσημέρι (15.00) της Παρασκευής 25 Αυγούστου η Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Μύκης με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη το «Προσχέδιο προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018».
……
*Προς Μανώλη Τσέπελη - Πλατεία Τσέπελη πρώην Αντίκα…
Στο έχω πει κι άλλες φορές. Όταν θα πιάνεις στο στόμα σου το δικό μου όνομα, πρώτα θα το πλένεις και μάλιστα κάνοντας πολλές γαργάρες…
Άλλωστε στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!
……
*Διότι φίλτατε Τσέπελη μπορεί εξ’ αιτίας της ενασχόλησής με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχεις κάνεις πολλά λεφτά και να πλούτισες (σ.σ. Στα είπαν άλλωστε και κάποιοι μέσα στο δημοτικό συμβούλιο…), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι με τον τρόπο αυτό ανέβηκες κοινωνικά, μορφωτικά και πολιτικά…
……
*Άλλωστε είναι στη… «φύση» σου να παρανομείς! (σ.σ. Για το...ΦΥΣΙΣ και την νέα "κομπίνα" που πήγαν να περάσουν κάποιοι μέσα απο τον ΣΔΑΝ....λίαν συντόμως θα τα πούμε!)
Κι όπου να ‘ναι, βγαίνει και η υπόθεση του Υπόγειου πάρκινγκ!!! Συν άλλες 30 άλλες υποθέσεις του 2016 που αφορούν -οι περισσότερες-αυτοδιοικητικούς!
Και θέλω να δω  πως θα «ξεμπερδέψεις» αυτή τη φορά…! Διότι το «δεν είχε δόλο…» με το οποίο επί δεκαετίες αθωωνόσουν μάλλον αυτήν τη φορά δεν πρόκειται να σε σώσει κύριε Τσέπελη!!!
……
Για την καλύτερη οργάνωση των Γιορτών Παλιάς Ξάνθης 2017, την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία οργανωτική επιτροπή των πολιτιστικών συλλόγων για τις Γιορτές Π. Πόλης 2017.
Η συνεδρίαση θα γίνει στην Αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο Ξάνθης και φέτος συμμετέχουν και πολλοί νέοι σύλλογοι μεταξύ των οποίων και ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ Ξάνθης αλλά και ο Πολιτιστικός σύλλογος Δαφνώνα!
.....
*Με την Δημαρχίνα δίπλα του, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος τίμησε τις εκδηλώσεις της Σταυρούπολης και την συναυλία του Δημήτρη Μπάση. Το χρήμα...ρέει άλλωστε στο Δήμο Ξάνθης και ο Μπάμπης με αυτό κάνει...άριστες δημόσιες σχέσεις, χώρια που οι πρώην υβριστές του, τρέχουν απο πίσω του τώρα για μια...συνέντευξη!!!  Και με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με τον....Δημαρχόπουλο! Οχι θα κάτσουν να σκάσουν...!
.....
*Αντίθετα με τον Δήμαρχο, καθυστερημένα έφτασαν στις εκδηλώσεις της Σταυρούπολης οι εκ Δαφνώνος Παναγιώτης Ταρενίδης και Νίκος Εφραιμίδης. Μάλιστα ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ κάθισε στο τραπέζι του Δημάρχου  Ξάνθης όπου κάθονταν και ο Πασχάλης Λύρατζης, ενώ ο αντίθετα ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού κάθισε μόνος του, σε άλλο τραπέζι...
.....
*Πως γίνεται δημοτικά ακίνητα να τα "εκμεταλλεύονται" οι...επίγονοι εδώ και 50-60 χρόνια, είναι κι αυτό ένα μεγάλο ερώτημα για το "μπάχαλο" που συμβαίνει στο Δήμο Ξάνθης. Μια "αμαρτωλή" παλιά ιστορία...που διηγώντας την να...γελάς!
«Δίδυμο» με Νίκο Εφραιμίδη ο Κώστας Ζαγναφέρης!
Φαίνεται πως ασυναγώνιστο «δίδυμο» έχει κάνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Νίκο Εφραιμίδη αφού όχι μόνο είδε μαζί του το παιχνίδι Ξάνθη - Λαμία (0-0) αλλά έκανε και… selfie την φωτογραφία στο fb.
(σ.σ. Ιδού και η απόδειξη, για να «ζηλεύουν» και να «καίγονται» Μιχάλης Αμοιρίδης και Πασχάλης Λύρατζης…).
Φουλ επίθεση και πάλι ο παραΣΥΡΙΖΑ 
κατά Δήμαρχου Μπάμπη!
Φουλ επίθεση και πάλι κατά του Δήμαρχου Μπάμπη  από τον γραμματέα της Νομαρχιακής και ιδού τι του «χρεώνει» ο παραΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αφήνοντας αιχμές και για τις ποινικές του υποθέσεις που τον περιμένουν:
 «Ο απολογισμός του δημάρχου  Ξάνθης.
Πρόχειρη καταμέτρηση δείχνει ότι λειτουργούν 4 πισίνες στο νομό μας.
Όλες ιδιωτικές!
Ο νεοφιλελεύθερος δήμαρχος μήπως έχει στο μυαλό του την ιδιωτικοποίηση και της δημόσιας πισίνας;
Επί 20 χρόνια  σε ένα μικρό χωριό, στα Κομνηνά, λειτουργεί  πισίνα!
Ο μητροπολιτικός δήμος αδυνατεί;
Το υπόγειο πάρκινγκ;
Το κυκλοφοριακό της πόλης;
Οι καρέκλες;
Τα αυθαίρετα. ..σκαλιά;
Τώρα βέβαια που πήρε και παράταση μέχρι το φθινόπωρο του 2019, έχει χρόνο.
Έχει;»
-Έχεις χρόνο Μπάμπη, ή μήπως όλα αυτά τελικά θα λειτουργήσουν σε βάρος σου; Το δικό μας ερώτημα στον Δήμαρχο που όπως έμαθα....έχει συνάψει και "ειδική" σχέση με τους πρώην υβριστές του, που τρέχανε ακόμη και στη Σταυρούπολη για να τον πάρουν...συνέντευξη!!!
Ο Σάκης Χατζηαντωνίου του «Διόνυσου» 
ενημέρωσε τους… υπόλοιπους του Δ.Σ.;
Το καταλαβαίνω ότι ο….«πόνος» του αντιπροέδρου του «ΔΙΟΝΥΣΟΥ» Σάκης Χατζηαντωνίου τώρα που τον «βόλεψε» ο κύριος Δημαρχόπουλος ως τακτικό μέλος στο Κέντρο Πολιτισμού είναι να τον…ευχαριστήσει! –στις προηγούμενες εκλογές τους 2014 ο Σάκης είχε κατέβει με το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Μπένη-αλλά πριν δηλώσει την συμμετοχή του «ΔΙΟΝΥΣΟΥ» στις φετινές Γιορτές Π. Πόλης 2017…
-Τον νυν Πρόεδρο Άγγελο Πεχλιβάνη ή τον Θανάση Ξυνίδη, έκανε καθόλου τον κόπο να τους…ενημερώσει, έστω για τα μάτια του κόσμου;
-Ή ότι πουν Δημαρχόπουλος και Λύρατζης πλέον στον Σάκη…είναι Νόμος;
(Σ.Σ. Κατα τα άλλα εύχομαι στον κύριο Χατζηαντωνίου την επόμενη φορά να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος μια αυτό είναι το όνειρό του αλλά και τον..."προωθεί" τόσο πολύ ο κύριος Δημαρχόπουλος....Άλλωστε με το ψηφοδέλτιο του Μπαντάκ θα κατέβαινε ο άνθρωπος;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »