*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Αυγούστου

Ο Κίρατζη που καλύπτει τα παράνομα τραπεζοκαθίσματα και τα διπλά "παιχνίδια" του κρυψίνους Μωραϊτη στο Εράσμιο...!

22 Αυγούστου
*Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που το πάει ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Ερκάν Κίρατζη. Θεωρεί ότι θα τον «καλύψει» ο Δήμαρχος Μπάμπης; Πιστεύει ότι θα αθωωθεί κι αυτός στα δικαστήρια όπως αθωώνονταν επί χρόνια οι (προηγούμενοι) Αυτοδιοικητικοί… ελλείψει δόλου;
-Του απαντάω λοιπόν ευθαρσώς!
-Κίρατζη αλύπτεις τους παρανομούντες με δόλο και ενώ γνωρίζεις ότι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ! Και τους ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ (εδώ και 4-5 μήνες), για να κερδοσκοπήσουν σε βάρος της πόλης, του ανταγωνισμού και του δημοσίου συμφέροντος, είτε γιατί είναι φίλοι σου, είτε γιατί είναι ψηφοφόροι του Δημαρχόπουλου…πιστεύοντας οτι θα σε σώσουν οι καθηγητές-νομικοί που προσλαμβάνει ο Δήμαρχος Ξάνθης!! (σ.σ. Ούτε τα ισόβια τελικά δεν έβαλαν σε κάποιους μυαλό στο Δήμο Ξάνθης...)
......
*Η δική μας θέση. Δεν μπορεί κανείς επιχειρηματίας να λειτουργεί σε βάρος των συναδέλφων του, καλύπτοντας όλο σχεδόν τον πεζόδρομο κάτω από το ΕΒΕ Ξάνθης ΧΩΡΙΣ άδεια και χωρίς να πληρώνει ούτε ένα ευρώ στο Δήμο Ξάνθης!!! Με αποτέλεσμα να παρεμποδίζετε ακόμη και η διέλευση των πεζών και των καροτσιών!!! Αντί να βάλουν ένα παγκάκι παραπάνω στη σκιά του δένδρου...."χαρίζουν" κυριολεκτικά τους κοινόχρηστους και τους πεζόδρομους στους επιχειρηματίες!
…..
*Η πλατεία της Ξάνθης Δημαρχόπουλε και Κίρατζη,  δεν ανήκει ούτε στις Πηρουνιές, ούτε στο La Piazza που σε λίγο -θα σερβίρει- όπως στο παρελθόν, ακόμη και στα παγκάκια και αναλαμβάνει ακόμη και…μνημόσυνα, λόγω της υπερπληθώρας των τραπεζοκαθισμάτων του!
……
*Άλλωστε οι βίλες και τα εξοχικά δεν γίνονται τόσο εύκολα και με την ανοχή μάλιστα και της υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων που τα γνωρίζει όλα αυτά και βρίσκεται σε… διακοπές όλον τον Αύγουστο!
(σ.σ. Εδώ ο κοινόχρηστος του La Piazza έχει γίνει… δεύτερο μαγαζί χειμώνα - καλοκαίρι με την πλήρη ΚΑΛΥΨΗ του Δήμου Ξάνθης και τον Δήμαρχο πρώτο και καλύτερο να απολαμβάνει εκεί με την σύζυγό του τον καφέ του…).
……
*Κι ένα απλό ερώτημα φυσικά στον κύριο Μπάμπη Δημαρχόπουλο…
-Ειλικρινά Δήμαρχε, επειδή πας και πίνεις με τις υπηρεσίες τσίπουρα στους παρανομούντες, πιστεύεις ότι μπορείς εσαεί να τους καλύπτεις;;;
-Πάρτο λοιπόν χαμπάρι Δήμαρχε Μπάμπη, ότι οι πεζόδρομοι της πόλης δεν θα γίνουν…»πηρουνιές» στα κερδοσκοπικά συμφέροντα ορισμένων εκλεκτών!!!
……
*Λέει αριστερά και δεξιά ο Στέλιος Μωραϊτης ότι δεν τους έχει ανάγκη ο Δήμαρχος κι ότι και χωρίς τον Νίκο Κιατίπη, την Καρκαλιάνη, τον Γκούρτσα, τον Γιοβανόπουλο κλπ θα σαρώσει στο Εράσμιο ο Μίχογλου!!!
Και τα λέει μάλιστα και φωναχτά, προφανώς γιατί πιστεύει ότι θα καλύψει τις χαμένες ψήφους ο… ίδιος με τον κουμπάρο του και τον Ανέστη!;
……
*Ηρέμησε Στέλιο, γιατί μάλλον μπερδεύεις το Εράσμιο με τον… Ίασμο! Μήπως ξέχασες  όμως γρήγορα πόσες ψήφους πήρες στις τελευταίες δημοτικές εκλογές; Και στη κυριολεκτικά «πάτωσες»;
……
*Κι ένα εξαίρετο κουιζ για τον Μωραϊτη. Φαντάζομαι ότι θα έμαθες πριν λίγες μέρες με ποιόν έπιναν τσίπουρο, Κιατίπης, Γκούρτσας κλπ.
-Αν δεν έμαθες, ρώτα τον… Αλέξανδρο Κοντό που σε αντίθεση με ορισμένους άλλους, δεν πουλάει ποτέ τους φίλους του!
-Κι αυτό να το πεις και στον Μίχογλου…!
……
*Κι ένα αποκλειστικό. Ξέρετε σε ποιο ξενώνα στο Τυχερό Σουφλίου διανυκτέρευσε την Παρασκευή πριν τη συναυλία του (το Σάββατο) ο Βασίλης Καρράς;

-Στον ξενώνα που νοίκιασε στη περιοχή προσφάτως ο Σάκης Κριτσίνης! Κι έμεινε μάλιστα (μαζί με τον Ηλία τον Λεοντή που ήταν ο μάνατζερ), κατενθουσιασμένος από την θερμή φιλοξενία!
.....
*Κι ένα τελευταίο...."Άγνωστος" δράστης με "χτύπησε" χθες το αυτοκίνητο σπάζοντας την δεξιά πόρτα με...κλωτσιά!!! Κατανοητό το μήνυμα, να προσέχουν μόνο κάποιοι γιατί με....χειροπέδες θα οδηγηθούνε στο τέλος! Αυτά για σήμερα...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »