*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Πρεμιέρα στο ΚΤΗΜΑ ο Αντώνης Χειμωνίδης!

25 Νοεμβρίου
*Πανέτοιμος με την κιθάρα του για την αυριανή πρεμιέρα με το μουσικό σχήμα στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» ο ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής, Αντώνης Χειμωνίδης, ο οποίος μπορεί να πήρε το πτυχίο του από την παιδαγωγική ακαδημία του Δημοκτιτείου Πανεπίστημίου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη, αλλά δεν μπορεί να… εγκαταλείψει τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη (μετά από τη Γιώτα) που είναι η μουσική!
……
*Σας υπενθυμίζω ότι από αύριο και κάθε Σάββατο ξεκινάνε και πάλι οι Live βραδιές στο εστιατόριο «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» στην Εθνική Οδό Ξάνθης – Πόρτο Λάγος!
-Το φετινό μουσικό σχήμα αποτελείται από τους: Σίλια Λιώγα στο τραγούδι και το… «κλέψιμο καρδιών του αντρικού πληθυσμού και τους μουσικούς Φίλιππο Δομνίδη, Γιάννη Γαβριηλίδη, Αντώνης Χειμωνίδη και Ανδρέας Μυγδαλάς!
-Κρατήσεις στο τηλέφωνο 25410 21010 & Κινητό 6932398799 (Τάσο).
……
*Μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν τα «ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ» ένα άλλο ιστορικό Ελληνικό Rock συγκρότημα έρχεται στο «NOSTOS» bar την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου!
-Τα «ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ» θα είναι κοντά μας για να τραγουδήσουμε μαζί τους και ν’ αφεθούμε στην μαγεία τους! Μαζί τους και οι «BeetRoots» από την Ξάνθη!
-Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00. Το live θα ξεκινήσει στις 23.00 ενώ η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ.
……
*Στην Ξάνθη έρχεται σήμερα Παρασκευή ο τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης ο οποίος «αφήνει» για λίγο καιρό την πρωτεύουσα για να κάνει Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά με τους συγγενείς και τους φίλους του!
-Ο νεαρός τραγουδιστής θα αναχωρήσει και πάλι για την Αθήνα τον Ιανουάριο, μετά τις γιορτές, όπου θα κυκλοφορήσει και το νέο του CD αλλά και videoclip με τίτλο «απωθημένα».
……
*Την ενημέρωση για το παραπάνω θέμα είχα φυσικά από το «άτυπο γραφείο τύπου» του Καρυπίδη, τον Χαράλαμπο Κυρκούση ο οποίος μεταξύ άλλων ομολόγησε ότι πράγματι αισθανόταν σαν τον Χατζηχρήστο σε παλιές ασπρόμαυρες Ελληνικές ταινίες, αφού πήγε για πρώτη φορά στη ζωή του στην Αθήνα.
-Μάλιστα ο Χαράλαμπος άρχισε ΠΑΛΙ να το… «παίζει» ζεν πρεμιέ διαδίδοντας δεξιά και αριστερά ότι την περίοδο που έλλειπε στην Αθήνα τον αναζητούσαν τρελά οι θαυμάστριές του και υποψήφιες νύφες, στέλνοντάς του δεκάδες μηνύματα στο Facebook, αλλά αυτός τώρα είναι… «κολλημένος» με κοπέλα που γνώρισε στην Αθήνα!
-Κορίτσια… ο «Μπάρκουλης» της Ξάνθης αυτή την περίοδο είναι… αλλού! Η στήλη μοιράζει δωρεάν χαρτομάντηλα για τα δάκρυά σας αν θέλετε!...
……

*Ένα εκπληκτικό τριήμερο διασκέδασης ξεκινάει από σήμερα στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και… σημειώστε:
-Σήμερα Παρασκευή η βραδιά με τους DJ John και Chris Bozidis και τον φοβερό τουμπερλεκίστα ANDREA DARBUKA.
-Αύριο Σάββατο βραδιά νταουλιού με τον πόντιο Κώστα Τσαρμαντίδη!
-Την Κυριακή «Ladies Night», μια βραδιά αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες με το δεύτερο ποτό τους δωρεάν κερασμένο από το μαγαζί!
-Και φυσικά στις μουσικές επιλογές οι DJ, Κώστας Σπυριάδης και ΤΖΟ STAV.

-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6946 758741.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »