*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Νοεμβρίου

Μιλάν για ψευδή υπόσχεση της Κυβέρνησης! ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

25 Νοεμβρίου
Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων &Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, μετά την πλήρη κομματικοποίηση του θέματος!

Με σκληρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την έλλειψη καθηγητών για άλλη μια χρονιά και την ψευδή υπόσχεση της κυβέρνησης , να τους παραχωρήσει πιστοποίηση σπουδών στα μουσικά μαθήματα μέσα από πανελλαδικές εξετάσεις, όπως ο νόμος ορίζει σε αποχή προχωράνε γονείς και μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Ξάνθης, αναφέρει τα παρακάτω:
Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες από τα μουσικά και καλλιτεχνικά σχολεία όλης της χώρας απέχουν από τα μαθήματά τους και βγαίνουν στους δρόμους. Διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη φοίτησή τους και κυρίως για:
-Την έλλειψη καθηγητών για άλλη μια χρονιά (Μουσικής από τα Μουσικά, θεατρολογίας κινηματογράφου και χορού από τα Καλλιτεχνικά)
-Την ταλαιπωρία που υφίστανται καθημερινά προκειμένου να πάνε στο σχολείο τους, αφού οι μεταφορές δεν υπάρχουν καθόλου ή δεν εξυπηρετούν πάντα.
-Την ψευδή υπόσχεση της κυβέρνησης , να τους παραχωρήσει πιστοποίηση σπουδών στα μουσικά μαθήματα μέσα από πανελλαδικές εξετάσεις, όπως ο νόμος ορίζει.
-Για ακόμα μία χρονιά μαθητές κάνουν μάθημα σε σχολεία απαράδεκτα και επικίνδυνα, χωρίς καμία μέριμνα από πλευράς της πολιτείας.
-Επιπλέον το ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ αντιμετωπίζει και το πρόβλημα στέγασης που χρονίζει εδώ και 17 χρόνια. Όλοι πλέον γνωρίζουν πολύ καλά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργεί.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ.
Τη Δευτέρα, λοιπόν, 28 Νοεμβρίου στηρίζουμε τα παιδιά μας και συμμετέχουμε κι εμείς στην πανελλαδική κινητοποίηση των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων. Υψώνουμε τις φωνές μας μαζί τους και διεκδικούμε το καλύτερο για τα παιδιά μας.
Συγκέντρωση τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, στις 9.30 πμ., στο Μουσικό Σχολείο Ξάνθης στη Διομήδεια
Θα ακολουθήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Δήμο Ξάνθης, στην περιφέρεια ΑΜΘ και στη διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην πόλη της Ξάνθης
Θεωρούμε ότι η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.
Για το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης
Η πρόεδρος                                                     Η γραμματέας

Φωκίωνος Ελένη                                            Δουλγεράκη Σταματούλα

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »