*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Θύμα bullying στο προαύλιο του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης, μαθήτρια υπέστη άγριο ξυλοδαρμό απο άλλη μαθήτρια!

21 Οκτωβρίου
*Η μαθήτρια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης με τά τον ξυλοδαρμό της, το σχολείο αποσιώπησε μέχρι σήμερα το απαράδεκτο γεγονός.
Θύμα bullying έπεσε την περασμένη Δευτέρα μαθήτρια απο συμμαθήτριά της σε σχολείο της Ξάνθης.  Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας της, η κόρη της υπέστη άγριο ξυλοδαρμό στο 1 ΕΠΑΛ Ξάνθης στον προαύλιο χώρο του σχολείου, ενώ μαθητές και καθηγητές που γνωρίζουν για το επεισόδιο, προστατεύουν την δράστιδα και "κρύβουν" το όνομά της για την υποβολή μήνυσης εκ μέρους της οικογένειάς της. .
Επίσης σύμφωνα με την ίδια καταγγελία της, ο διευθυντής του σχολείου βεβαίως και δεν φέρει καμιά ευθύνη για τον ξυλοδαρμό που υπέστη η μαθήτρια, ωστόσο υπήρξε στη συνέχεια πλήρης αδιαφορία εκ μέρους του, για την διερεύνηση ευθυνών και πειθαρχικών κυρώσεων στην δράστιδα, με αποτέλεσμα η μητέρα της να αναγκαστεί να κάνει την καταγγελία στον "Μ", προκειμένου να βγει όλη η αλήθεια στο φως.
Σημειώνουμε ότι προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας και στην Αστυνομία Ξάνθης.
Μάλιστα όπως λέει η ίδια, η κόρη της νοσηλεύτηκε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και υπάρχουν και οι σχετικές γνωματεύσεις των γιατρών.
Αλήθεια, τι λένε για όλα αυτά διευθυντής και καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης; Τι λέει για όλα αυτά η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση;
Περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις απο όλους, ενώ η μητέρα θέλει να καταγγείλει το bullying της κόρης της όπως μας με είπε ιδιαίτερα φοριτσμένη και στο Xanthi channel (μπροστά δηλαδή στις κάμερες), προκειμένου να μη υπάρξει συγκάλυψη της δράστιδας.
Παρακολουθούμε με ψυχραιμία το θέμα και ζητάμε απο τους αρμόδιους την άμεση παρέμβασή τους και απαιτούμε την παρέμβαση και του Περιφερειακού διευθυντή ΑΜΘ Παναγιώτη Κεραμάρη. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »