*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ! Κατέθεσαν την Πέμπτη Ξυνίδης-Φανουράκης, για τη μήνυση σε βάρος του Δημάρχου Ξάνθης!

21 Οκτωβρίου
*Παρέμβαση Εισαγγελέα και για τα όσα ψήφισαν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στη συνεδρίαση της 3/10/2016 ζήτησε ο Θανάσης Ξυνίδης.
ΣΤΕΝΕΥΕΙ ο κλοιός όπως δείχνουν τα πράγματα, για τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο αφού όπως λένε αποκλειστικές πληροφορίες μου, καταπέλτες ήταν στις καταθέσεις τους και οι «3» μάρτυρες κατηγορίας που κατέθεσαν για την πολύκροτη υπόθεση της πλαστογραφίας και παράβασης καθήκοντος που κατηγορείται, μετά την μηνυτήρια αναφορά του επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών.
Πιο αναλυτικά: Πριν λίγες μέρες κατέθεσε στην Πταισματοδίκη ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Καρά  Αχμέτ που εκτός από μέλος της Ποιότητας Ζωής, είναι και μέλος της Επιτροπής που ορίζει τους Κοινόχρηστους χώρους και αναφέρθηκε στο επίμαχο θέμα, ενώ χθες στις 11.30 κατέθεσαν ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Φανουράκης και ο επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών Θανάσης Ξυνίδης.
Μάλιστα ο κύριος Ξυνίδης –που ήταν παρών στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 3 Οκτωβρίου 2016, ζήτησε δικαστική έρευνα και παρέμβαση Εισαγγελέα για την απόφαση που λήφθηκε την συγκεκριμένη μέρα από τα παρόντα μέλη της παράταξης του Δημάρχου Ξάνθης και συγκεκριμένα τους δημοτικούς συμβούλους: 1. Ιγιαννίδης Στέφανος, 2. Μούρκας Χρήστος, 3. Θωμάς Ηλιάδης και 4. Καρα Οσμάν Χασάν Λεβέντ.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος που την ημέρα εκείνη ήρθε εσπευσμένα από τη Θεσσαλονίκη για να προεδρεύσει της συνεδρίασης, μολονότι ως εισηγήτρια στο υπ’ αριθμ ΘΕΜΑ 2ο: Τροποποίηση - συμπλήρωση της αρ.25/23-3-2016 εισηγητικής έκθεσης της ΕΠΖ για τη σύνταξη κανονιστικής απόφασης σχετικά με τον καθορισμό κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, εμπορευμάτων και λοιπών δραστηριοτήτων ήταν η κυρία  Σπανού, τελικά έκανε ο ίδιος την εισήγηση, ισχυρίζονταν ότι «στην Ποιότητα Ζωής της 23 Μαρτίου 2016 είχαν εισηγηθεί ότι θα νοικιαστεί ο χώρος από την Eurobank έως τη Στοά Νούση».
Γεγονός που κατά αντιπολίτευση είναι ψευδές και αποδεικνύεται τόσο από την ηχογράφηση της επίμαχης συνεδρίασης, όσο και των παρόντων υπαλλήλων και μελών σε αυτήν.
Στην κατάθεσή του-σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Μ»- ο κ.Θανάσης Ξυνίδης χαρακτηρίζει ως ψευδή την εισήγηση και προσπάθεια του Δημάρχου Ξάνθης -με τη συνδρομή των 4 δημοτικών συμβούλων της παράταξής του!-να «συγκαλύψει» με τον τρόπο αυτό τις παρανομίες για τις οποίες κατηγορείται, σχετικά με την πλαστογράφηση της επίδικης απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »