*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Και δεύτερη Εισαγγελική έρευνα για απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

25 Οκτωβρίου
ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ..!
Σκληραίνει τη στάση και γραμμή της η αντιπολίτευση απέναντι στον Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο, αφού πιστεύει ότι ακόμη η ανοχή που έδειξε απέναντί του λόγω του γνωστού προσωπικού του προβλήματος, αντιμετωπίστηκε από τον ίδιο με χλευασμούς και υπεροψία…
Μάλιστα ο Θανάσης Ξυνίδης περιμένει το αποτέλεσμα της προκαταρκτικής για να μηνύσει και τους «4» της παράταξης του Δημάρχου που ψήφισαν την εισήγησή του για την Κανονιστική στη συνεδρίαση της 3 Οκτωβρίου 2016, έχοντας στοιχεία ότι από δόλο και πρόθεση, απέκρυψαν την αλήθεια για να καλύψουν τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Χ. Δημαρχόπουλο.
(σ.σ. Και κοντά σε όλα αυτά στη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Μπένης, διενεργείται ήδη και μια δεύτερη προκαταρκτική απο την Εισαγγελία για μια ακόμη παραποιημένη απόφαση της  Επιτροπής Ποιότητας Ζωής!)
…..
ΑΠΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ… «ΣΚΙΖΕΙ» Ο Μ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ!
Δεν ξέρω αν ήθελε να κάνει πλάκα με αυτό ο Μιχάλης Αμοιρίδης ή απλά… χιούμορ, πάντως κατά γενική ομολογία η φιλοδοξία του να κατέβει κι αυτός υποψήφιος για την Περιφέρεια, αντιμετωπίστηκε με…ανέκδοτα και άφθονο γέλιο!
-Κάποιοι είπανε ότι το κάνει για να «διατηρήσει» τα οφίτσιά του, αφού τώρα που «έφυγε» ο Γ. Παυλίδης έχασε τον ισχυρό προστάτη του, κάποιοι γιατί με αυτόν τον τρόπο θέλει να «δέσει» τον Κώστα Ζαγναφέρη από τώρα…
Ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπάθησε να προσεταιριστεί στα παιχνίδια του και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό, θα δεσμεύσει τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης να τον διατηρήσει στη θέση του, εφόσον αναδειχτεί αυτός Περιφερειάρχης…
-Την ίδια ώρα βέβαια οι Καβαλιώτες ξεσηκώθηκαν και πάλι και ζητούν Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού από την Καβάλα, θεωρώντας τον ανεπαρκή στο σημερινό ρόλο του.
Οπότε βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας…
…….
ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ… ΧΩΡΙΣ «ΚΑΠΑΚΙΑ» ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ…
Ανέκδοτο έγινε αυτή η ιστορία με το καπάκι της ΔΕΥΑΞ στη «τρύπα» της οδού Κοντουριώτου και την…κοινή δράση Δημάρχου και Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών να σπεύσουνε στο πούρναλικ τάχιστα για να γίνουν αρεστοί στον… Αλέξανδρο Παυλικιάνο που τους «κουβάλησε»και τους δυο στο σπίτι του, ανταποκρινόμενοι στα δημοσιογραφικά του σχόλια…!
Ανέκδοτο που ωστόσο σπεύδουν να εκμεταλλευτούν όλοι οι δημότες…Οι οποίες έτσι και ανακαλύψουν παρόμοιες τρύπες χωρίς καπάκια στις δικές τους γειτονιές, είναι έτοιμοι να ζητήσουν κι αυτοί την παρέμβαση του κυρίου Δημαρχόπουλου και του αντιδημάρχου δημοτικών έργων και αποκατάστασης Θωμά Ηλιάδη…Κι αν θέλουν, ας μην παν…

(σ.σ. Ήταν να μην γίνει η αρχή…Τώρα όπου τρύπα και θα πρέπει απαραίτητα να καλυφθεί τάχιστα από Δήμαρχο και αντιδήμαρχο  με…καπάκι!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »