*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Οκτωβρίου

παραΠΟΛΙΤΙΚΑ! Στη Θάσο "έτρεχε" ο Αμοιριδης για την ψήφο του Σταύρου Τσολάκη...υποψήφιος κι ο Πατακάκης της Δράμας!

25 Οκτωβρίου
*Στη Θάσο έτρεχε όλη τη μέρα της Δευτέρας ο «ευνοημένος» της Περιφέρειας Μιχάλης Αμοιρίδης, γιατί λέτε;
Για να προσεταιριστεί τον Θασίτη Περιφερειακό σύμβουλο Σταύρο Τσολάκη, προκειμένου να τον στηρίξει (!) ως… υποψήφιο Περιφερειάρχη!
.......
*Με απλά λόγια, θέλει να γίνει Περιφερειάρχης ο υπόδικος Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης (σ.σ. Κάποιοι τον αποκαλούν και ...."λαγό" σις εκλογές της Κυριακής), γιατί να μη θέλει να γίνει  Περιφερειάρχης και ο… Μιχάλης  Αμοιρίδης!
-Με τι προσόντα; Του ανθρώπου που ξέρει ανάλογα με την πολιτική κατάσταση των πραγμάτων και την εξουσία να… εναλλάσσεται για τα προσωπικά συμφέροντά του!
-Παλιότερα με τον Χατζηευαγγέλου και τον Σγουρίδη, μετά με τον Τσαλίδη και τον Κριτσίνη και όπως πάντα βεβαίως με τον… εαυτό του!
……
*Ποιοι άλλοι στηρίζουν τον Μιχάλη Αμοιρίδη;
-Μα ο Φανουράκης και ο… Μπάμπης  Ευστρατίου που στηρίζει ωστόσο και τον Θόδωρο Μαρκόπουλο της Καβάλας, που στο τέλος μάλλον θα κάνει πίσω, ελλείψει υποστηριχτών!
-Τώρα πως τους «στηρίζουν»; Ε, είναι κι αυτό ένα ερώτημα, αφού «31» ψηφίζουν και στους «31» δεν συμπεριλαμβάνονται ούτε ο Ευστρατίου, ούτε ο Φανουράκης…
-Απλά ο Μπάμπης όπως λένε οι πληροφορίες μου θέλει να κατέβει υποψήφιος… Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης στις εκλογές του 2019 και ως νέος Σάββας Μελισσόπουλος, έσπευσε μάλιστα και να το… αναγγείλει από το face book!
Με την στήριξη του Λύρατζη, του Γιώργου Γκούρτσα και φυσικά της… Μαρίας Μωϋσίδου!!!
…….
*Μαρία Μωϋσίδου από το Νεοχώρι, που μέχρι πρότινος ήταν στο γραφείο του Αλέξανδρου Κοντού κι είχε το θράσος να βγει και στο face book τη Κυριακή και να ρίξει λάσπη στους… "επίγονους" του Αλέξανδρου Μπαλτατζή, που κλείσανε τα… εργοστάσια, ενώ εκείνος τα άνοιγε...!
-Τελικά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου αλλά ακόμη περισσότερο της… Μαρίας Μωϋσίδου! Υποκλίνομαι...! Άσχετα αν μετά την "τσατίλα" που της προκάλεσα με έσβησε και απο..."φίλο"! Ε και τι έγινε; Κι ο Μπάμπης "έσβησε" την ...Χρύσα Ούτση!
……
*Το αυθεντικό της εβδομάδας. «Με αίσθημα ευθύνης και την υποστήριξη του συνόλου των περιφερειακών συμβούλων της Δράμας, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας &Θράκης», αναφέρει σε χθεσινό μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης.
-Να σε βγάλουνε βρε Αργύρη μου Περιφερειάρχη οι «31» αφού τόσο πολύ το θέλεις, αλλά είσαι σίγουρος με τις δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος σου κι έχεις ήδη φάει μια «ποινή» ότι θα ολοκληρώσεις τη θητεία σου;
……
*Εγκαίνια Μουσείου Αλέξανδρος Μπαλτατζής.
Κι άντε τον όρισε τον Αντιδήμαρχο Ξάνθης Κυριάκο Παπαδόπουλο ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος εκπρόσωπο του Δήμου Ξάνθης στα εγκαίνια του Μουσείου Αλέξανδρος τη Κυριακή το μεσημέρι στο Νεοχώρι να εκφωνήσει τον λόγο…
-Δεν έπρεπε τουλάχιστον να δώσει εντολή στον Τηλέμαχο Αρναούτογλου να του κάνει κι ένα… φροντιστήριο;
-Καθότι δεν συλλάβιζε απλά, αλλά δεν ήξερε ούτε τους τόνους των λέξεων πώς να αρθρώσει σωστά…!;;; Τον είδα στις ειδήσεις του XanthiChannel και καλύτερα να μη σας πω τι αισθάνθηκα βλέποντας τον Κυριάκο Παπαδόπουλο με δυσκολία να διαβάζει την ομιλία που του έγραψαν…!
(σ.σ. Και να φανταστεί κανείς οτι αυτός ο άνθρωπος κάνει κουμάντο πλέον στο Δήμο Ξάνθης. Ευτυχώς στην επόμενη θητεία έρχεται ο Νίκος Εφραιμίδης και θα επαναφέρει το κύρος της Σταυρούπολης).
……
*Κι άντε ο Χρήστος Μέτιος εκλέχθηκε Περιφερειάρχης, διότι εδώ που φτάσαμε, μέχρι και ο Αμοιρίδης τη θέλει τη θέση…
-Ας πούμε όμως ότι εκλέγεται, καθότι όπως λέει ο ίδιος, έχει 8 μειονοτικούς που τον στηρίζουν δυνατάν!
Στη θέση του Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης δηλαδή θα εκλεγεί μειονοτικός και....Προξενικός; Απλά μια σκέψη κάνω…Καθότι όλοι οι μειονοτικοί αντιπεριφερειάρχες της παράταξης Γ. Παυλίδη, ανοιχτά το "παίζουν" Προξενικοί! Για να δούμε μέχρι τη Κυριακή που αποφασίσουν οι "31", τι άλλο θα δούμε ακόμη......
...
(σ.σ. To πιο ωραίο από όλα; Μιλώντας λοιπόν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο εργολάβος Μ. Αμοιρίδης –που τον ανακαλύπτουν, οι ίδιοι ξέρουν- δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της δικής του υποψηφιότητας ως… «ανάχωμα στην πόλωση που δημιουργείται από τις πολλαπλές διαφαινόμενες υποψηφιότητες των χωρικών αντιπεριφερειαρχών»!.
-Να που άρχισε να χρησιμοποιεί και…εργολαβικές πλέον έννοιες ο κ.Αμοιρίδης για να «πείσει» για την επιχειρηματολογία του! Βρε που μας προέκυψε και..."ανάχωμα" ο Μάϊκ!) 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »