*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Σεπτεμβρίου

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ…ΚΑΜΑΡΙ! Ουαί Γραμματείς...

10 Σεπτεμβρίου
Μιχάλης Αμοιρίδης και Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας «αγωνιώντας» για την διάδοχη κατάσταση στην Περιφέρεια, εξέθεσαν για μια ακόμη φορά τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη!
         Ουαί Γραμματείς και Φαρισαίοι!

Η δημοσίευσις  είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης
*Ένα απλό και καθαρό ρεπορτάζ του «Μ» όπως το χθεσινό, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΣΕΒΑΘ και Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θ. Μαρκόπουλος και ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού επιχείρησαν να το μετατρέψουν σε…προεκλογικό «μανιφέστο», «βοηθούντος» και του….Ζαγναφέρη!
Ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί το έκαναν…κρυφό καμάρι!
Ένα λοιπόν ΑΛΗΘΙΝΟ, απλό και καθαρό ρεπορτάζ του «Μ» όπως το χθεσινό που απλά περιέγραφε την κατάσταση πως έχει αυτήν την στιγμή με την διάδοχη κατάσταση στη Περιφέρεια, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΣΕΒΑΘ και Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θ. Μαρκόπουλος και ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού επιχείρησαν να το μετατρέψουν σε…προεκλογικό «μανιφέστο», «βοηθούντος» και του….Ζαγναφέρη!
Πιο αναλυτικά: Ο γνωστός λοιπόν κύριος Αμοιρίδης, ο εργολάβος δηλαδή που υπόσχονταν επί σειρά ετών ότι θα φέρει στη Ξάνθη …Αιγύπτιο επενδυτή αυτοκινήτων και θα έλυνε το πρόβλημα της ανεργίας και παράλληλα θα έχτιζε…ξενοδοχειακή μονάδα στην παραλία του Μυρωδάτου που παρανόμως και με απευθείας ανάθεση πήρε η εταιρεία του Βούλγαρου πρώην συνεταίρου του από την πρώην Δήμαρχο Αβδήρων Εύα Τσακίρη, είχε το θράσος με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο του «Μ» που μιλούσε για τα αυτονόητα, αυτά δηλαδή που ξέρει όχι μόνο η τοπική κοινωνία αλλά και όλη η Περιφέρεια, να βγάλει τα εσώψυχά του εναντίον μας!
Κάνοντας λοιπόν ο κύροις αυτός για μια ακόμη φορά προσωπική «σπέκουλα» στον Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη και αδιαφορώντας γιατί με τον τρόπο αυτό, «έκανε την τρίχα, τριχιά…», έστειλε χθες στο «Μαχητή» την παρακάτω επιστολή που -ω! Τέμπορα…!-Έσπευσαν να…συνυπογράψουν και οι Αντιπεριφερειάρχες Καβάλας (Θόδωρος Μακρόπουλος) και Ξάνθης (Κώστας Ζαγναφέρης), προκειμένου να μην «κατηγορηθούν» είτε ο ένας, είτε ο άλλος ότι….έχουν σχέση με το πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας!!! 
-Ουαί Γραμματείς και Φαρισαίοι!
Με τόσα πτυχία, τέτοιες υψηλές θέσεις και τόση εξουσία…..δεν γνωρίζετε ούτε το πιο απλό πράγμα του κόσμου που αποτελεί και σημαία της μαχόμενης δημοσιογραφίας.
Ότι «Η δημοσίευσις  είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης»!
ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Μ. ΑΜΟΙΡΙΔΗ…
Ιδού και η πρωτοφανής σε υποκρισία επιστολή του εργολάβου-ξενοδόχου Μιχάλη Αμοιρίδη στο «Μαχητή»
«Το σημερινό (9 Σεπ 2016) πρωτοσέλιδο δημοσίευμα σας, είναι χυδαίο, αποκρουστικό, παντελώς ψευδές και ανυπόστατο. Ξεπεράσατε τα όρια αλλά και τον εαυτό σας συνθλίβοντας κάθε έννοια ηθικής και δεοντολογίας. Αν όλα αυτά δεν είναι κακοήθη σενάρια που βγήκαν από το μυαλό σας, θα πρέπει να αποκαλύψετε αυτούς που σας τα μετέφεραν ώστε να αναλάβουν την ευθύνη των ψευδών και εσείς να περισώσετε τα οποία ίχνη σοβαρότητας και αξιοπιστίας. Εγώ συνεχίζω να δουλεύω αποκλειστικά για την υλοποίηση του προγραμματισμού μας όπως καθορίσθηκε και προσδιορίζεται από τον Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη σε καθημερινή συνεργασία μαζί του.
Μιχάλης Αμοιρίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος Ξάνθης»
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ»
1.Μας είναι παντελώς αδιάφορο το ΕΓΩ σου κύριε Αμοιρίδη. Αυτήν την ώρα είσαι ένας απλός Περιφερειακός σύμβουλος όπως και οι υπόλοιποι συνάδελφοί σου!  Τίποτα περισσότερο….
2.Με εκπλήσσει ειλικρινά το γεγονός το ότι δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι με την φράση «Εγώ συνεχίζω να δουλεύω αποκλειστικά για την υλοποίηση του προγραμματισμού μας….» στην ουσία εκθέτεις και πάλι τον Περιφερειάρχη σου…! Ένας απλός Περιφερειακός σύμβουλος και εργολάβος είσαι πλέον….τίποτε άλλο.
3.Είναι καιρός να συνειδητοποιήσεις ότι και χωρίς εσένα, -όπως και χωρίς τον κύριο Παυλίδη βεβαίως-δεν επέρχεται το…χάος στην Περιφέρεια!
4.Και φυσικά δεν θα μπω καν στον πειρασμό να ρωτήσω, ούτε εσένα, ούτε τους κυρίους Μαρκόπουλο και Ζαγναφέρη, ένας άνθρωπος που κάθονταν επί 12ωρο πολλές φορές στην Περιφέρεια, πόσες φορές έχει πάει στο γραφείο του και πόσες ώρες κάθεται σε αυτό, τις τελευταίες βδομάδες…
5.Κι όσο για τα υπόλοιπα…δηλαδή τις ύβρεις, τα ψεύδη και τις κραυγές….απλά εκ κακού (εργολάβου) κόρακος, κακό ωόν!
Π.Π.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »