*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Σεπτεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Τι απάντησε ο Τσίπρας στον Στέλιο Μωραϊτη, όταν του έδωσε στην ΔΕΘ την διάσημη ΚΑΡΙΟΚΑ της Ξάνθης!

10 Σεπτεμβρίου
*Καριόκες απο τη Ξάνθη μοίρασαν Επιμελητήριο Ξάνθης και ζαχαροπλάστες στον Υπουργό και την ακολουθία του! Κι έγινε...γλυκός χαμός στα ΜΜΕ που συνόδευαν τον Πρωθυπουργό...!
 "Τι μου θύμισες τώρα....Αναμνήσεις απο τα παιδικά μου χρόνια στη Ξάνθη!"
Με τη φράση αυτή ο Πρωθυπουργός κ.Τσίπρας πήρε στα χέρια του την διάσημη πλέον σε όλο το κόσμο ΚΑΡΙΟΚΑ της Ξάνθης, όταν συνάντησε μπροστ΄του τον  Πρόεδρο του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιο Μωραϊτη που του την πρόσφερε με τη φράση, "Κύριε Πρωθυπουργέ, εσείς οι πολιτικοί έχετε και πολλές πίκρες...γι' αυτό κι εμείς σας φέραμε το πιο διάσημο γλυκό της Ελλάδος, την Καριόκα της Ξάνθης για να σας γλυκάνουμε" μια και δεν μας γλυκαίνετε εσείς! 
Υπενθυμίζουμε οτι η εργολαβική εταιρεία του πατέρα του κ.Τσίπρα είχε πάρει και κατασκεύασε στη Ξάνθη τα στρατόπεδα στη περιοχή της Χρύσας. Αυτό λοιπόν θυμήθηκε ο Πρωθυπουργός, μιλώντας για τις παιδικές του αναμνήσεις απο την Ξάνθη, αφού η καριόκα ήταν πάντα το αγαπημένο γλυκό των παιδιών...
Σημειώνεται οτι το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Ξάνθης κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και στα Περίπτερα, κέρασε όλη την ακολουθία του και τους δημοσιογράφους καριόκες απο την Ξάνθη!

*Οι φωτογραφίες απο το iefimerida.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »