*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Σεπτεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

14 Σεπτεμβρίου
*Ξεκινάω σήμερα τη στήλη με μια αποκλειστική είδηση!!!
-Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλαξε χθες στους πρώην συναδέλφους του ο πρώην παραγωγός του LIFE 92.1 και ηθοποιός της Θρακικής Σκηνής Ηλίας Βογιατζής, ο οποίος τους επισκέφθηκε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια!!!
-Ο Ηλίας μάλιστα βρέθηκε και στο στούντιο του Xanthi Channel την ώρα που ο Πάνος Παπαδόπουλος ξεκινούσε την εκπομπή του «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» και έβγαλε με το κινητό του μια selfie και την «πόσταρε» στο Facebook με την ακόλουθη λεζάντα: «Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε!!! Πάνος Παπαδόπουλος, συνεργάτης, αφεντικό, δημιουργός και μοναχικός καουμπόη τόσα χρόνια συνεχίζει ακόμα!!! Τώρα στον αέρα της Ξάνθης!»
……

*Ο Ηλίας Βογιατζής δεν παρέλειψε όμως να επισκεφθεί και τα παλιά του «λημέρια» και πήγε στο radio Life όπου συνάντησε την Μαρία Παπαδοπούλου και συζήτησαν για τις παλιές καλές εποχές, όταν έκανε εκπομπές στο ραδιόφωνο!
……….

*Συνεχίζει εντυπωσιακά κάθε Παρασκευή και Σάββατο με ανανεωμένη ζωντανή ορχήστρα η Ταβέρνα «Μυροβόλος» στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης στην οδό Πυγμ. Χρηστίδη 7, η οποία έκανε και ένα Lifting στην ορχήστρα στην οποία ο φοβερός πληκτράς Χρήστος Αρβανιτίδης αντικατέστησε τον μπασίστα Φίλιππο.
Συνεχίζουν κανονικά η Μάνια Ασλάνογλου στο τραγούδι και ο Ανέστης Χατζημεστής στο μπουζούκι και το ρεμπέτικο τραγούδι.
-Φυσικά στην Ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» μπορείτε να απολαύσετε στο υπέροχο περιβάλλον της και το εκπληκτικό μενού του από την πλούσια κουζίνα του!
Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 25410 72720
-Αξίζει να πάτε γιατί θα περάσετε υπέροχα!
……

*Την ταβέρνα «ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ» όμως, συχνά – πυκνά επισκέπτεται και ο δαιμόνιος παπαράτσι Κυριάκος Κεσίσογλου, όχι μόνο για να απολαύσει τις σπεσιαλιτέ της αλλά και για την φίλη του την τραγουδίστρια Μάνια Ασλάνογλου που μόλις τον βλέπει παίρνει το μικρόφωνο και σηκώνεται να του αφιερώσει και να του τραγουδήσει αγκαλιά τα αγαπημένα του τραγούδια!
……

-Συνεχίζει και αύριο Πέμπτη (όπως και κάθε Πέμπτη) στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ η βραδιά αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες «Ladies Night» με το δεύτερο ποτό κερασμένο σε όλο τον γυναικείο πληθυσμό και υπέροχη χορευτική ελληνική μουσική από την DJ «TZO STAV»!
-Και αύριο λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……

*Εντωμεταξύ, κατά πάσα πιθανότητα, παρελθόν αποτελεί από το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ η τρομερή νταουλίστρια Ευαγγελία, αφού ο Τάκης επέλεξε για φέτος όχι ένα, αλλά δυο νταουλιστές για να την αντικαταστήσουν!
-Πάντως μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο λόγος της «αποχώρησης» της Ευαγγελίας από το ΚΥΤΤΑΡΟ, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η αντικατάστασή της έγινε από δυο νταούλια και όχι ένα!
……

*Στο καφέ – μπαρ «ΑΙΓΑΙΟ» στην κεραμωτή, βρέθηκε την Κυριακή ο Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης με το μουσικό σχήμα του «Πάμε μπουζούκια» στο οποίο συμμετείχαν ο μαέστρος Μάριος Κιοσσές και ο μπουζουξής Δημοσθένης Μαρινίδης.

-Όπως έμαθα έγινε χαμός στο «ΑΙΓΑΙΟ» από θαυμαστές του Γιώργου Κουμουλίδη οι οποίοι έσπευσαν να τον απολαύσουν δίπλα στο κύμα!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »