*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Σεπτεμβρίου

SEE THROUGH Το like του Μπάμπη Ευστρατίου στη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για το....κουρμπάν μπαϊράμ!

14 Σεπτεμβρίου

Άκουσον!

Άκουσον!
*Του Τιμίου Σταυρού σήμερα Τετάρτη και τα χρόνια μου πολλά στους Σταύρους και τις Σταυρούλες που γιορτάζουνε.
Ειδικά να ευχηθώ στην σύζυγο του Αλέξανδρου Κοντού την Σταυρούλα, στη γνωστή δικηγόρο Σταυρούλα Ταρπίδου, στον εκδότη της «Φωνής» Σταύρο Βλαχόπουλο, τον Σταύρο Νησσόπουλο κ.ά.
Χρόνια τους πολλά κι ότι ποθούν.
……
*Στα πλαίσια της δράσης «Συμφωνία Αλήθειας της Νέας Δημοκρατίας στη Β. Ελλάδα» τριμελές κλιμάκιο βουλευτών της παράταξης θα επισκεφθεί τον Νομό Ξάνθης σήμερα από το πρωί ξεκινώντας μάλιστα από τα θερμοκήπια  Ερασμίου.
……
*Αναλυτικότερα το κλιμάκιο αποτελούμενο από τον Βουλευτή Α’ Αθηνών κ. Κικίλια Βασίλη, τον βουλευτή Χίου κ. Μηταράκη Νότη και τον βουλευτή Μαγνησίας κ. Μπουκώρο Χρήστο θα επισκεφθεί εξωστρεφείς παραγωγικές μονάδες καινοτομίας με έμφαση στον πρωτογενή τομέα, επιτυχημένες πρωτοβουλίες στον κλάδο της νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και δομές κοινωνικής αλληλεγγύης σε συνέχεια της πρωτοβουλίας "Κανένας στο Περιθώριο», ενώ στις 13.30 θα δώσει συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Ξάνθης που θα μεταδοθεί απευθείας μάλιστα από το Xanthi channel.
Στην συνέντευξη τύπου θα παραβρίσκεται μάλιστα και ο πρώην Υπουργός και πρώην βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός.
……
*Επίσης ο πρώην Υπουργός κ.Κικίλιας θα επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης καθώς επίσης και το κέντρο μεταναστών στην πρώην αστυνομική Σχολή Ξάνθης.
Μάλιστα όπως μας είπε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Κιατίπης και οι τρεις βουλευτές θα διανυκτερεύσουν στη Ξάνθη και την επομένη θα αναχωρήσουν για την Θεσσαλονίκη όπου θα συμμετάσχουν στην υποδοχή του Αρχηγού του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.
……….

Βαπτίσια έχουν την Κυριακή Αλέξανδρος και Σταυρούλα Κοντού, αφού βαπτίζεται η εγγονή τους από την κόρη τους.
Συγκεκριμένα το κοριτσάκι τους βαπτίζουν οι γονείς ΧριστόδουλοςΣαρρίδης και Βασιλική Κοντού την Κυριακή στις 12.30 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Εύμοιρο Ξάνθης.
………….
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ξεκίνησαν οι διαγραμμίσεις οριοθέτησης κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων
Ξεκίνησαν από τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης εργασίες διαγραμμίσεων για την οριοθέτηση των κοινόχρηστων χώρων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Οι διαγραμμίσεις πραγματοποιούνται, σύμφωνα με την κανονιστική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να οριοθετηθούν τα τετραγωνικά μέτρα που δικαιούται να καταλαμβάνει το κάθε κατάστημα.
Η κίνηση αυτή διευκολύνει τους καταστηματάρχες έτσι ώστε να γνωρίζουν την έκταση επί των κοινοχρήστων χώρων στην οποία δικαιούνται να αναπτύξουν τραπεζοκαθίσματα.
Η υλοποίηση των εργασιών διαγράμμισης συμβάλλει στην άνετη και απρόσκοπτη κίνηση των πολιτών εντός των πεζοδρομίων, αφού με την αποτύπωση των επιτρεπόμενων τετραγωνικών για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, δημιουργούνται ικανοί ελεύθεροι χώροι, οι οποίοι επιτρέπουν την ασφαλή, άνετη και ομαλή πρόσβαση και κυκλοφορία των ατόμων κάθε ηλικίας.
…………
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τον Αγιασμό της νέας Σχολικής Χρονιάς 2016-2017 των εκπαιδευομένων του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα μας στην Χρύσα Ξάνθης, την Παρασκευή 16/09/2016, ώρα 11:00π.μ.
Την Ακολουθία του Αγιασμού θα τελέσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης & Περιθεωρίου, Κ.Κ. Παντελεήμων 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
TOY Κ.Κ.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α.Μ.Θ.
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ 
…….
Τα like του Μπάμπη Ευστρατίου στον Ανέστη Αντωνιάδη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για το...κουρμπάν μπαϊράμ!
Το να κάνει like o Μπάμπης Ευστρατίου στον Τζιτζικώστα το καταλαβαίνω… Το να κάνει like στον κουμπάρο του Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη, στον Μαρκόπουλο και τον Μιχάλη Αμοιρίδη, το καταλαβαίνω εις διπλούν… Το να κάνει like στον Πασχάλη Λύρατζη και πάλι το καταλαβαίνω, γιατί είναι μαζί στο Συγκοινωνιών, δηλαδή συνάδελφοι και τμηματάρχες… Και το ίδιο θα πω και για τα like στον γιατρό  Σπύρο Τσιλιγγίρη και στον Φανουράκη!
Κι εκεί φυσικά που συνυπογράφω περισσότερο, είναι τα likes του Μπάμπη στις ωραίες του face book.
Να κάνει όμως like στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης και στον Ανέστη Αντωνιάδη επειδή έβγαλε ευχές για το κουρμπάν μπαϊράμ στους μουσουλμάνους και μάλιστα στα....ΤΟΥΡΚΙΚΑ!!!;
Μπας και ο Μπάμπης ενδιαφέρεται να κατέβει υποψήφιος στο  ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον Ανέστη Αντωνιάδη, ή απλά βλέπει κι αυτός… Nova;;;
……
Η Άγκυρα ζήτησε επίσημα από τις ΗΠΑ τη σύλληψη του Φετουλάχ Γκιουλέν
To τουρκικό υπουργείο Δικαιοσύνης απαίτησε, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «hurriyetdailynews.com», από τις ΗΠΑ τη σύλληψη του ιερωμένου Φετουλάχ Γκιουλέν -ο οποίος ζει εξόριστος στις ΗΠΑ - με την κατηγορία της ενορχήστρωσης της απόπειρας του στρατιωτικού πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου.
Η Τουρκία κατηγορεί μέλη του θρησκευτικού κινήματος του Γκιουλέν για το αποτυχημένο πραξικόπημα που σημειώθηκε πριν από δύο μήνες, στο οποίο στρατιώτες με άρματα μάχης και μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν το κοινοβούλιο και κατέλαβαν γέφυρες προκειμένου ο στρατός να πάρει την εξουσία στα χέρια του.
Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε συζητήσει το θέμα αυτό με τον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα στη σύνοδο κορυφής της G20 στην Κίνα. Ανώτερο στέλεχος της αμερικανικής κυβέρνησης είχε δηλώσει τότε ότι ο Ομπάμα εξήγησε στον Ερντογάν πως η απόφαση θα ήταν νομική και όχι πολιτική.
…………..
Ευχαριστίες για την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, απεύθυνε ο Αντιδήμαρχος Τοπείρου κ. Ν. Κιατίπης
Ευχαριστήριο μήνυμα προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ξάνθης για την άμεση και αποτελεσματική παρέμβαση στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στον οικισμό Μικρό Τύμπανο, απεύθυνε ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τοπείρου  κ. Ν. Κιατίπης.
«Ευχαριστώ θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ν. Ξάνθης  για την άμεση, ταχεία και αποτελεσματική επέμβασή και την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς σε χορτολιβαδική έκταση στον οικισμό Μικρό Τύμπανο. Οι ευχαριστίες απευθύνονται σε όλους τους άνδρες και τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ν. Ξάνθης που επέδειξαν για μία ακόμη φορά θάρρος και επαγγελματική ευσυνειδησία.
Χάρη στον αποτελεσματικό επιχειρησιακό σχεδιασμό αποφύγαμε πολλές δυσάρεστες συνέπειες».
Στην απρόσωπη καθημερινότητα που ζούμε τους αξίζει η αναγνώριση και η ευγνωμοσύνη μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »