*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Σεπτεμβρίου

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Π. ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ Νέοι ΚΕΡΑΥΝΟΙ του… Κεραυνού Λευκόπετρας κατά Τσιτιρίδη

14 Σεπτεμβρίου
Νέα σκληρή απάντηση έδωσε ο Κεραυνός Λευκόπετρας στο Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη με αφορμή την επιστολή που έστειλε στον ΜΑΧΗΤΗ, επιχειρώντας να διαψεύσει τα αδιάψευστα.
Το μέλος της Διοίκησης Αναστάσιος Αβραμίδης μίλησε και στην εκπομπή ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ για την αντιπαράθεση μεταξύ της ομάδας και του Δημάρχου Αβδήρων, αφήνοντας αιχμές και κατά του πρώην Αντιδήμαρχου Αβδήρων κ.Μπιρόλ για το γήπεδο.
Την ίδια ώρα υπό παραίτηση τελεί ο Πρόεδρος του Κεραυνού Λευκόπετρας Πάνος Αμβροσιάδης και μάλιστα χωρίς να ενημερώσει καν τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης!
Ο λόγος; Κάποιοι λένε ότι τον έβαλε ο Δήμαρχος Αβδήρων να παραιτηθεί, ο ίδιος ωστόσο χθες ήταν σε κηδεία και δεν απάντησε στο τηλέφωνό μας για να μας πει γιατί παραιτήθηκε!
Ο Κεραυνός Λευκόπετρας απαντάει στον Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη!
Σε απάντηση, στα όσα αναφέρει ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης για τη δημοσίευση του Κεραυνού Λευκόπετρας, συνεχίζεται η κόντρα των δυο πλευρών!
Η νέα απάντηση του Κεραυνού Λευκόπετρας αναφέρει τα παρακάτω:
Σε απάντηση, στα όσα αναφέρει ο Δήμαρχος Αβδήρων για τη δημοσίευση του Κεραυνού Λευκόπετρας, συνεχίζεται η κόντρα των δυο πλευρών!
Θεωρούμε καθήκον μας να απαντήσουμε σε όσα αναφέρει ο Δήμαρχος και δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα.
Με πικρία και έχοντας τη λευκή «επιταγή» της πλειοψηφίας των μελών του Δ.Σ., αντικρούομε όσα αναφέρει ο κ. Δήμαρχος.
1ον Όσον αφορά την οικονομική βοήθεια, δόθηκαν ΝΑΙ, αλλά πριν1,5 χρόνο στην προηγούμενη διοίκηση.
2ον Όσον αφορά το αίτημα για οικονομική ενίσχυση για το 2016, που λέει ότι δεν έγινε ποτέ, ας ρωτήσει τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου, τον πρόεδρο Δημοτικού συμβουλίου κ. Γαλανόπουλο και τον Σύμβουλο κ. Αντωνιάδη, που ίσως έχουν καλύτερη μνήμη από τον κ. Δήμαρχο, η αν θέλει στη Γραμματέα του Δήμου, όπου υπάρχει και το σχετικό αίτημα από 4 Μαρτίου 2016.
3ον Όσο για τον υπάλληλο που αναφέρει ότι ασχολήθηκε στο γήπεδο για αρκετές εβδομάδες, ΝΑΙ, ασχολήθηκε για 2-3 μέρες, γιατί τις υπόλοιπες εβδομάδες τον απασχολούσε ο Μουσουλμάνος Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, στα μνήματα των γύρω χωριών του Σελέρου.
Ο καθαρισμός του γηπέδου από ξερόχορτα έγινε, με προσωπική εργασία των μελών του Δ.Σ. και κυρίως από Ναβροζίδη - Τσακουρίδη. Εκτός των παραπάνω το Δ.Σ. του Συλλόγου μερίμνησε για τη βαφή του τοίχου πέριξ του γηπέδου και για τη βαφή γραφείων-αποδυτηρίων από χορηγούς. Επίσης 2 φορές πέριξ του αγωνιστικού χώρου φρεζαρίστηκε –πατήθηκε πάλι με έξοδα του Δ.Σ.
Λίπασμα 2 φορές ρίξαμε στο χόρτο με έξοδα του Συλλόγου πάλι με χορηγό, τα υπόλοιπα κουρέματα όλο το καλοκαίρι μέχρι και τώρα, βαρύνουν το Δ.Σ. και μόνο, με χορτοκοπτικό μηχάνημα του Δήμου, αλλά πληρώναμε 20ευρα κάθε φορά 3-4 φορές το μήνα.
Κατά τα άλλα, το γήπεδο είναι κοινοτικό και η συντήρηση του βαρύνει τον Δήμο αφού είναι υποχρέωση του, στην ουσία όμως, πάλι το Δ.Σ. του Συλλόγου μεριμνά, μόνο και μόνο από την αγάπη μας για το γήπεδο μας.
Και δε θα επανέλθουμε κύριε Δήμαρχε επί του θέματος, επειδή αυτό το στολίδι γήπεδο μας φτιάχτηκε με χρήμα και ιδρώτα από του κατοίκους του χωριού μας και δεν επιτρέπουμε και δεν θέλουμε κανένας να το καπηλευτεί.
Για το Δ.Σ. του Κεραυνού Λευκόπετρας
Αβραμίδης Αναστάσιος
12/9/2016

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »