*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Αυγούστου

Γ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ: Γιατί δεν έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ το Κάμπινγκ Φαναρίου και βυθίζεται συνεχώς στην εγκατάλειψη;!

14 Αυγούστου
 

Την απορία και την πικρία του ταυτόχρονα εκφράζει ο πρόεδρος των κατασκηνωτών του Κάμπινγκ Φαναρίου, Γιώργος Χουλιάρας, για το γεγονός ότι δεν έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ η αναβάθμιση του κατασκηνωτικού χώρου και τόσα χρόνια βυθίζεται στην εγκατάλειψη.
«Σημειωτέον είναι πως στην κεντρική ιστοσελίδα της ΕΤΑΔ στην οποία ανήκει το κάμπινγκ Φαναρίου και αυτό της Ασπροβάλτας, δεν υπάρχει καμία ανάρτηση σχετική για προσέλκυση επισκεπτών. Ενώ ήταν θετικοί στη θέσπιση και μιας πιο λαϊκής ζώνης, της τρίτης με τιμές πιο προσιτές, δεν έγινε καμία εφαρμογή αυτής της λογικής, παραμένοντας δυστυχώς για άλλη μια φορά στα λόγια και όχι στα έργα, όπως εδώ και τόσα χρόνια», υποστήριξε ο κ. Χουλιάρας στην ΕΡΤ.
Επιπλέον πρόσθεσε πως είναι ανοικτοί οι κατασκηνωτές σε μια σύσκεψη με τους φορείς και τους υπευθύνους για την αναβάθμιση και το μέλλον του κάμπινγκ. «Δεν είναι δυνατό να μην υπάρχει στα Ελληνοβουλγαρικά Σύνορα προβολή με κάποιο τρόπο του κάμπινγκ, προκειμένου να το ανακαλύψουν οι Τουρίστες από Βουλγαρία, Ρουμανία και να αξιοποιήσουμε την παραμονή τους. Μιλάμε για το ωραιότερο κάμπινγκ των Βαλκανίων», τόνισε καταλήγοντας ο κ. Χουλιάρας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »