*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιουνίου

SEE THROUGH

10 Ιουνίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Να τις κλείσουμε όλοι τις εφημερίδες και να μείνουν μόνο τα ανέξοδα ηλεκτρονικά μέσα;
Πάντως στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (19.00) μεταξύ των άλλων θεμάτων, θα συζητηθεί και αυτό: «Τροποποίηση της με αριθμό 55/2015 προγενέστερης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την «Έγκριση της σύναψης συνδρομής σε ηλεκτρονικά μέσα /παροχή υπηρεσιών μέσω διαδικτύου» (εισηγητής Ελευθέριος Αποστολίδης)».
-Για να δούμε λοιπόν τι ακριβώς συμβαίνει και τι απόφαση θα λάβουν οι δημοτικοί μας άρχοντες…
…..
*Κάποιοι πάντως πολιτικοί μας «έκοψαν» τους Ισολογισμούς από τις εφημερίδες, ωστόσο μια ΑΕ προκειμένου να δημοσιευτεί ο ισολογισμός της στο ΓΕΜΗ εκτός από τις συνδρομές στα Επιμελητήρια, θα πρέπει να πληρώσει πάνω από 380 ευρώ!
Έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά  τους….
…..
*Στη σημερινή συνεδρίαση επίσης θα ληφθεί απόφαση για την επανασύσταση ή μη της Δημοτικής Αστυνομίας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4325/15 και παράλληλα θα αποφασιστεί ο ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ξάνθης με τον αναπληρωτή του στη Γενική Συνέλευση της ΑΝ ΞΑ. ΑΕ ΟΤΑ
-Η επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας αναμένεται να παρθεί με ομόφωνη απόφαση, την ώρα που ωστόσο ο Δήμος «κλονίζεται» από καραμπινάτες παρανομίες του αντιδήμαρχου Δόμησης
-Το μόνο που απόμεινε να τον ορίσουν δηλαδή και…δημοτικό αστυνόμο της πόλης!!!
.....
*Απάντησαν με κοινή δήλωσή τους για το θέμα της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης... Και τι είπαν; Μα... τίποτα! Αρκεί που τα έσυρα στην Νέα Δημοκρατία (για τον Δένδια δεν έχουν και άδικο...), δηλαδή... απάντησαν!
…………

Μου λέει φίλος ΣΥΡΙΖΑίος ότι «ο Στάθης Γιαννακίδης από 15 χρονών είναι στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον «ανακάλυψε» όπως ορισμένοι άλλοι την εποχή που φαίνονταν καθαρά ότι θα καταλάβει την εξουσία...
«ΠΡΩΤΗ φορά Αριστερά» και οι αγώνες του με τη νεολαία γνωστοί.
-Μα δεν αμφισβητώ τους κομματικούς του αγώνες, για τους οποίους άλλωστε τον τίμησε και το ίδιο του το κόμμα, αφού τον απέσπασε στο βουλευτικό του γραφείο ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ αλλά και του έδωσε η Νομαρχιακή το χρίσμα για να τον βγάλει τελικά και βουλευτή Ξάνθης. Κάποια στιγμή όμως (αν το θέλει φυσικά) θα πρέπει να γίνει και αυτόφωτος...! 
......

ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΤΑ. Ν. ΞΑΝΘΗΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΟΥΣΕΛΗΣ
Πρόεδρος στον Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Ν. Ξάνθης, επανεκλέχτηκε ο δυναμικός συνδικαλιστής Γιάννης Τσαουσέλης, σύμφωνα με το δελτίο τύπου του συλλόγου.
Αναλυτικότερα:
Την Δευτέρα 25/05/2015 συνήλθαν σε σώμα οι εκλεγέντες του ενιαίου συνδυασμού των εκλογών του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΛ.ΤΑ Ν. Ξάνθης, που έλαβαν χώρα στις 21/05/2015, και εκλέχθηκε το κάτωθι Διοικητικό Συμβούλιο:
Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΑΟΥΣΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: -
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΚΟΥΤΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ Α: ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΜΕΛΟΣ Β: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ: ΚΟΥΤΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Π.Ο.Σ.Τ. : ΚΟΥΤΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
………….

Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ξάνθης συμμετέχει στην απεργία της Τετάρτης 9-6-2015 ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης και των θεσμών για την μετατροπή του φαρμάκου  από κοινωνικό αγαθό σε εμπόρευμα.
-ΟΧΙ στην πώληση φαρμάκων από τα super market γιατί το φάρμακο είναι αγαθό που το διαχειρίζεται γιατρός και φαρμακοποιός για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.
-ΟΧΙ στην απελευθέρωση της τιμής των ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ. που θα επιβαρύνει την τσέπη του ασφαλισμένου.
-ΟΧΙ στο ξεπούλημα του φαρμάκου στα μεγάλα συμφέροντα.
Φ.Σ. Ξάνθης
……………….

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ELISSO
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Γ.Γ. ΕΣΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Γ.Γ.Δ.Ε.) σε συνεργασία με
-Την Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελ. Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης
-Το Σύλλογο Λογιστών Ν. Ροδόπης και
-Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος,
Σας προσκαλούν στην εκδήλωση – σεμινάριο με θέμα: «Ραντεβού 2015 με την εφορία – Ηλεκτρονικές δηλώσεις» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 και ώρα 14:00 εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου ELISSO στην Ξάνθη.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα μιλήσει η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κα Κατερίνα Σαββαϊδου.
Συμμετέχουν ως εισηγητές:
-Σεχπερίδου Σοφία, Διευθύντρια Δ.ΗΛΕ.Δ.
-Σαφαρής Αθανάσιος, από τη Δ/νση Εφαρμογής Άμεσης Φορολογίας
-Χριστόπουλος Γεώργιος, Λογιστής Φοροτεχνικός
συγγραφική εμπειρία.
Είσοδος ελεύθερη.
……….

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΟΔΟΙ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ Μ. ΚΑΡΑΟΛΗ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ
Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης ανακοινώνεται  ότι την  Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, από τις 7.00π.μ. έως τις 15.30 μ.μ., λόγω των εργασιών του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ» και εφόσον είναι καλές οι καιρικές συνθήκες, οι οδοί 28ης Οκτωβρίου και Μιχ. Καραολή  θα είναι κλειστές, από το ύψος της οδού Τσιμισκή έως την Κεντρική Πλατεία και η κυκλοφορία των οχημάτων και στις δύο οδούς θα εκτρέπεται στο ύψος της οδού Τσιμισκή προς την οδό Κ. Μπένη (πρώην οδό Ηρώων).
Επίσης η οδός Βασ. Κων/νου θα είναι κλειστή στο ύψος της οδού Βενιζέλου και η κυκλοφορία των οχημάτων προς την Κεντρική Πλατεία θα εκτρέπεται προς την οδό Βενιζέλου.  Παρακαλούμε για την κατανόηση και την προσοχή οχημάτων και πεζών.   
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΣΕΠΕΛΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »