*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

31 Δεκεμβρίου

*Την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου επιστρέφει στην Αθήνα ο νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Καρυπίδης για να κυκλοφορήσει το νέο του CD με τα καινούργια του τραγούδια, των οποίων έχει ολοκληρωθεί η ηχογράφηση, αλλά και να «κλείσει» μια συνεργασία έκπληξη!
-Έγραψε χθες ο ίδιος στο Facebook:
«Στις 4 Ιανουαρίου επιστρέφουμε ξανά Αθήνα για να κυκλοφορήσω τα καινούργια τραγούδια μου και να ανακοινώσω καινούργιες όμορφες συνεργασίες!».
-Αναμένουμε λοιπόν!
……

Εντωμεταξύ εξαφανισμένος εξακολουθεί να είναι τον τελευταίο καιρό ο… «μάνατζερ», Χαράλαμπος Κυρκούσης και μάλιστα την περίοδο των εορτών!
-Φαίνεται ότι «κρατάει αποστάσεις» από τους δυο κολλητούς του, τον Γιώργο Καρυπίδη και τον Άκη Μακρίδη και μάλλον προτίμησε μέσα στις γιορτές να ασχοληθεί περισσότερο με τον… νέο έρωτά του κάνοντας παράλληλα και έναν απολογισμό για τις «σχέσεις» του μέσα στο 2015!
-Ο χρόνος θα δείξει…
……

*Δεν τον πτοούν ούτε το κρύο, ούτε οι… φουρτούνες τον βετεράνο DJ και φίλο μου Βασίλη Μπουζούρη, ο οποίος ακόμη και μέσα στις γιορτές πάει για ψάρεμα στα παγωμένα νερά του Βόρειου Αιγαίου με φίλους του!
-Παντός καιρού ο Βασίλης!!!
……

*Το δημοφιλές Ελληνάδικο της πόλης μας, το αγαπημένο μας ΚΥΤΤΑΡΟ, αποχαιρετά το 2015 και υποδέχεται το 2016 με ένα τριήμερο… «φωτιά» υποσχόμενο πολύ μα πολύ κέφι!
Συγκεκριμένα, Σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, αύριο Παρασκευή Πρωτοχρονιά 1 Ιανουαρίου και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 3 καυτά πάρτι με Ελληνική μουσική, νταούλι, τουμπερλέκι και DJ τον «δαιμόνιο» Κώστα Σπυριάδη και την εκπληκτική «ΤΖΟ STAV».
-Αναμένονται πολλές εκπλήξεις και δώρα!
-Κλείστε ρεζερβε στο 6978634242 για να προλάβετε!!!
……

*Επίσης σήμερα Πέμπτη 31/12 Παραμονή Πρωτοχρονιάς το ROMEO PLUS LIVE ανοίγει τις πύλες του και σας καλεί σε ένα ξεσηκωτικό λαϊκό πρόγραμμα για την υποδοχή του νέου έτους με τον φοβερό Νίκο Ρωμανό!
-Μαζί του και οι Στάθης Ξένος & Μάριος Τσιτσόπουλος με ένα live που θα σας μείνει αξέχαστο!
-Ώρα προσέλευσης: 00.00. Ρεζερβέ: 6947366733.
……

*Το Ξενοδοχείο «LE CHALET» στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια, σας προσκαλεί απόψε να καλωσορίσετε μαζί του τη Νέα Χρονιά με ένα Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο, μέσα σε μια πανδαισία γεύσεων και ζωντανής μουσικής και με την ευχή να σας φέρει «το γούρι» του Νέου Έτους!
-Τιμή 25 ευρώ & 12 ευρώ το παιδικό!
-Τηλέφωνο για κρατήσεις: 25410 68511.
……

*Τέλος, αύριο Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016 το νέο έτος ξεκινά στο καταπληκτικό «DRAGOSTE» με λαϊκή παραδοσιακή βραδιά!
Το γνωστό cafe-bar των Μαγγάνων σας καλεί να γιορτάσετε με μπουζούκι- σάζι και κλαρίνο και να περάσετε μοναδικά με πολύ χορό και τραγούδι!
Η απόλυτη διασκέδαση στο «DRAGOSTE»!
Μην λείψει κανείς! Να περάσετε υπέροχα!!!
……
*Αυτά για σήμερα και κλείνωντας να ευχηθούμε το 2016 να είναι πολύ καλύτερο από το 2015 και κυρίως να μας φέρει υγεία και χαρά!

Χρόνια πολλά!


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »