*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

31 Δεκεμβρίου
Με πολλούς απόντες τόσο από την συμπολίτευση όσο και από την αντιπολίτευση

Με πολλούς απόντες τόσο από την συμπολίτευση όσο και από την αντιπολίτευση, συνεδρίασε χθες το μεσημέρι εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο με τρία κατεπείγοντα θέματα στην ημερήσια διάταξη που αφορούσαν άμεση λήψη αποφάσεων έως 31-12-2015 προκειμένου να μη θιγούν τα συμφέροντα του  Δήμου.
Και τα τρία θέματα πέρασαν ομόφωνα.
Αναλυτικότερα:
-Το 01ο ΘΕΜΑ αφορούσε τη λήψη απόφασης για την έγκριση του συμφώνου αποδοχής των όρων της απόφασης ένταξης & υπογραφής της σύμβασης στο πλαίσιο χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΟΤΙΚΗ 2012-2015 για το έτος 2015» και εξουσιοδότηση Δημάρχου Ξάνθης.
-Το 02ο ΘΕΜΑ την έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΚ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ».
-Τέλος, το 03ο ΘΕΜΑ, την έγκριση πρωτοκόλλου Προσωρινής Παραλαβής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ».


Σημειώνω ότι η συνεδρίαση κρίθηκε κατεπείγουσα λόγω άμεσης λήψης αποφάσεων έως 31-12-2015 προκειμένου να μη θιγούν τα συμφέροντα του Δήμου Ξάνθης και ευτυχώς...υπήρξε απαρτία! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »