*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

SEE THROUGH

30 Σεπτεμβρίου
ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εξετέθη χθες ιδιαίτερα στην κοινή γνώμη, με την δημοπρασία του ισόγειου ακινήτου του ΕΒΕ Ξάνθης, η τελική τιμή του οποίου έφτασε για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ποσόν των 6.050 ευρώ!!!
Και εξετέθη, διότι στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής τον είχε προειδοποιήσει μειοψηφώντας μάλιστα στη σχετική απόφαση, ο δημοτικός σύμβουλος ΣΙΑΜΠΑΝ ΜΠΑΝΤΑΚ της παράταξης Μπένη ότι ζημιώνει τον Δήμο Ξάνθης με την όλη πρακτική του...
........
*Τώρα πως γίνεται το ακίνητο της πρώην Εμπορικής Τράπεζας 350 τ.μ που ανήκει στον Δήμο Ξάνθης να μισθώνεται σε....τράπεζα έναντι 2.500 ευρώ τον μήνα επειδή ο Δήμαρχος Ξάνθης δεν ..»γούσταρε» να νοικιαστεί ως...κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επειδή απέναντι υπάρχει το La Piazza του φίλου του Νεκτάριου...
-Και το κατάστημα 73 τμ του Επιμελητηρίου να μισθώνεται με 6.080 ευρώ τον μήνα....
-Το αφήνω στην κρίση σας. Ο νοών νοείτω...
.......
*Το έχω γράψει κι άλλες φορές άλλωστε τον τελευταίο καιρό (σ.σ. με αφορμή και το τεράστιο σκάνδαλο της Αγριάνης του αντιδήμαρχου Ξάνθης Απόστολου Αγκόρτσα τον οποίο ΚΑΛΥΠΤΕΙ...) ότι ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος φιρί φιρί το πάει να... «φάει» μόνος του το «κεφάλι» του, αλλά προφανώς ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης θα «πατάει» κάπου αλλού... για να λειτουργεί με τον τρόπο που λειτουργεί!
-Τέλος πάντων. Ο καθείς στη ζωή, αναλαμβάνει και την ευθύνη των πράξεών του.
......
*Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ουδεμία σχέση έχω με τον ΣΙΑΜΠΑΝ ΜΠΑΝΤΑΚ, στη συγκεκριμένη όμως υπόθεση δυστυχώς ήταν ο μόνος που είχε το θάρρος να μειοψηφήσει!
Καταγγέλλοντας την ζημία που υφίσταται ο Δήμος Ξάνθης, όταν οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι...έκαναν ότι δεν καταλαβαίνουν!
………………

Πως σχολίασε Έλενα Ακρίτα την υποψηφιότητα του Άδωνι με τις ανακαλύψεις της NASA στον Άρη
Με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Face book η Έλενα Ακρίτα… συνέδεσε με έξυπνο τρόπο την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Άδωνη Γεωργιάδη με τις ανακαλύψεις της NASA για την ύπαρξη νερού στον πλανήτη Άρη.
“Ο Άδωνις ανακοινώνει υποψηφιότητα ταυτόχρονα με NASA+Άρη κι αποσυντονίζει BBC και CNN”, έγραψε συγκεκριμένα η δημοσιογράφος και σεναριογράφος.
…….

46χρονος άνεργος βιολόγος, αυτοκτόνησε στην Ξάνθη
Τα δράματα της οικονομικής κρίσης, συνεχίζουν νά ‘χουν άμεσο αντίκτυπο στην Ελληνική κοινωνία. 46χρονος άνεργος βιολόγος σύμφωνα με το Trhrakitoday, δεν άντεξε στην ανεργία και αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες των χεριά του στο διαμέρισμά του σε κεντρική συνοικία της πόλης.
Σύμφωνα πάντα με το Thrakitoday,  αυτόχειρας άφησε ιδιόχειρο σημείωμα αναφέροντας τους λόγους που τον οδήγησαν την τελευταία του πράξη, που ήταν η ανεργία.
Ο 46χρονος βιολόγος με σπουδές στο εξωτερικό δεν μπόρεσε να αντέξει την πολύχρονη ενεργεία που του δημιούργησε και συμπτώματα κατάθλιψης, πήγε στο διαμέρισμα που διέμενε μόνος και έβαλε τέλος στην ζωή του κόβοντας τις φλέβες του μέσα στο μπάνιο όπου και βρέθηκε σε θέση οκλαδόν.
Από τις αρχικές εκτιμήσεις τις αστυνομίας αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια και διατάχθηκε νεκροψία και νεκροτομή.
Τον αυτόχειρα βρήκε συγγενικό του πρόσωπο παρουσία δικαστικών και αστυνομικών αρχών.
……………..

Κουίκ: Κατρακύλα της ιστορικής παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή
Για “κατρακύλα της ιστορικής παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή” κάνει λόγο σε σχόλιό του στο Twitter για τις υποψηφιότητες στη Νέα Δημοκρατία ο Τέρενς Κουίκ.
Μετά την ανακοίνωση από την πλευρά του Άδωνη Γεωργιάδη ο κ. Κουίκ έγραψε:
“Κατρακύλα της ιστορικής παράταξης του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Από υποψηφιότητες και μόνο θα τρίζουν τα κόκαλά του. Ποιός θα παρέμβει; Υπάρχει;”

………….…..

Μισθώθηκαν τα δύο ακίνητα του ΕΒΕ Ξάνθης προς 6.080 ευρώ (ισόγειο) και 1.080 (1ος όροφος)
Χαμός έγινε στη χθεσινή δημοπρασία του ΕΒΕ Ξάνθης όπου δόθηκαν προς μίσθωση τα δύο ακίνητα σύμφωνα με τους όρους που είχαν ήδη προκηρυχθεί με τις ανακοινώσεις στις εφημερίδες.
Αναλυτικότερα η δημοπρασία αφορούσε:
1. Το ισόγειο - γωνία (της πρώην Συνεταιριστικής Τράπεζας 73 τ.μ) και
2. Τον πρώτος όροφο της πρώην πίτσας ROMA (πάνω από 180 τ.μ.)
Στην πρώτη δημοπρασία συμμετείχαν 6 επιχειρηματίες, με αποτέλεσμα το μίσθιο να ανέβει τελικά στις 6.050 ευρώ μηνιαίως και να το πάρει μετά απο σκληρή "μονομαχία" με τον επιχειρηματία του LA PIAZZA Νεκτάριο Γαβριηλίδη, ο επιχειρηματίας του FRATELLI Θάνος Βαβίλης. Στην δημοπρασία συμμετείχαν συνολικά 6 επιχειρηματίας, εκ των οποίων η μία Καβαλιώτισσα.
ΣΤΗΝ δεύτερη δημοπρασία ο όροφος της πρώην πίτσας ROMA δόθηκε στον επιχειρηματία του LA PIAZZA και του καταστήματος ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ Νεκτάριο Γαβριηλίδη έναντι 1.080 ευρώ μηνιαίως, λόγω του μικρού ενδιαφέροντος.
Καλές δουλειές και στους δύο.

…………..

ΣτΕ: "ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΟΛΕΣ οι μειώσεις στους συνταξιούχους"
Με απόφαση του ΣτΕ, παράνομες όλες οι μειώσεις στους συνταξιούχους, όπως αποκάλυψε ο τ. Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. & Αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας, χθες το πρωί, στον ant1 και τον Γ. Παπαδάκη.
Η υπόθεση αφορά γυναίκα, χαμηλοσυνταξιούχο του ΙΚΑ, η οποία προσέφυγε στον Άρειο Πάγο, ζητώντας να κριθούν παράνομες όλες οι μειώσεις στη σύνταξή της (κύριας και επικουρικής, δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα, επιδόματος αδείας κ.τ.λ.), απορρέουσες από την εφαρμογή του δευτέρου μνημονίου, με το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της Χώρας να αποφαίνεται υπέρ της, με το αιτιολογικό πως, δεν έχει προηγηθεί των μειώσεων μελέτη, που να τεκμηριώνει και να αποδεικνύει την ωφελιμότητα αυτών.
Όπως συνάγεται, μία τέτοια απόφαση, δημιουργεί σοβαρή εμπλοκή στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων του τρίτου μνημονίου, που μεταξύ άλλων, προβλέπει περαιτέρω περικοπές στην ασφαλιστική δαπάνη, θέτοντας σε κίνδυνο τη νέα συμφωνία.
Υπολογίζεται ότι, η απόφαση αφορά σε περίπου 2 εκ. συνταξιούχους.
………………..

Ο Δήμος Ξάνθης και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου τιμούν την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων
Ο Δήμος Ξάνθης τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων πραγματοποιεί εκδήλωση την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου 2015 από τις 08:00 έως τις 14:00 στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης καθώς επίσης και στην Κεντρική Πλατεία Νεοχωρίου, Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης.
Το Βοήθεια στο Σπίτι Ξάνθης, το Βοήθεια στο Σπίτι Σταυρούπολης και το ΚΑΠΗ του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης, σύμμαχοι της παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων, διοργανώνουν μια  εκδήλωση κοινωνικού χαρακτήρα. Ο σκοπός της εκδήλωσης είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο για την Τρίτη ηλικία, να τους ενημερώσει για τη σπουδαιότητα της αγωγής υγείας ιδιαίτερα στο πλαίσιο της πρόληψης και να τους καλέσει να συμμετέχουν με συμβολικό τρόπο στην φροντίδα της τρίτης ηλικίας.
Συγκεκριμένα, Κοινωνικοί Επιστήμονες και Νοσηλευτικό προσωπικό των δομών του Δήμου Ξάνθης, θα ενημερώνουν το κοινό σχετικά με το ρόλο της πρόληψης, θα δώσουν χρήσιμες συμβουλές, ενώ όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να μετρήσουν το σάκχαρο και την αρτηριακή πίεση.
Να είστε όλοι εκεί!

Ο Πρόεδρος

Χατζηευφραιμίδης Ιορδάνης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »