*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Σεπτεμβρίου
*Ξεκινάω τη στήλη σήμερα, ευχόμενος χρόνια πολλά στην φίλη μου την Τζανσέλ Μαλκότς η οποία χθες είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε στη Θεσσαλονίκη με την αδελφή της την Ελβίνα και καλή παρέα!
Χρόνια πολλά Τζανσέλ!
……

*Βραδιά καψούρας σήμερα και Ladies Night με το 2ο ποτό δωρεάν σε όλες τις γυναίκες αύριο στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και φυσικά DJ και τις δυο βραδιές την εκπληκτική TZO STAV!
-Θα γίνει και πάλι χαμός το διήμερο!
-Να μη λείψει κανείς!
……

*Εντωμεταξύ, στο ΚΥΤΤΑΡΟ δεν διασκεδάζουμε μόνο Τετάρτες και Πέμπτες!
-Κάθε Παρασκευή λαϊκό γλέντι με «σπάσιμο» πιάτων, κάθε Σάββατο τουμπερλέκι και νταούλι για μεγάλα κέφια και κάθε Κυριακή βραδιά καραόκε για τους επίδοξους… τραγουδιστές!
Και φυσικά όλο το τριήμερο με DJ τον μοναδικό Κώστα Σπυριάδη!
……

*Με κολλητό φίλο του και καλή γυναικοπαρέα διασκέδαζε πρόσφατα στο «ΑΝΑΚΤΟΡΟ» ο γνωστός Αποστόλης Μαλουσάρης πίνοντας το ποτό του στο γνωστό μαγαζί της πόλης μας!
-Η φωτογραφία… αυθεντική με τον Αποστόλη όλο… καμάρι!
……

*Μες την καλή χαρά ήταν το Σαββατοκύριακο ο γνωστός DJ Κώστας Σπυριάδης!
-Ο λόγος; Βαπτίστηκε ο μικρός ανιψιός του και ο Κώστας φωτογραφήθηκε έχοντας στην αγκαλιά του μαζί με τον πιτσιρίκο με το πρόσωπό του να λάμπει!
……

*Όχι μόνο επέστρεψε ενθουσιασμένος από τη Βαρκελώνη της Ισπανίας και με νέο look, ο Σάκης Θεολογίτης, αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί κιόλας κάνοντας και το… ντεμπούτο του στην νέα του ομάδα την Ελπίδα Σουνίου που αντιμετώπισε στο γήπεδό της την Ελπίδα Ξάνθης και ηττήθηκε με 0-3.
-Κρίμα, γιατί αν ο Σάκης προλάβαινε να προπονηθεί σίγουρα η ομάδα του θα μπορούσε τουλάχιστον να ισοφαρίσει!
……

*Τον τελευταίο καιρό χάθηκαν τα… ίχνη του πρώην ραδιοφωνικού παραγωγού, Χαράλαμπου Κυρκούση, ο οποίος μέρες πριν διατυμπάνιζε ότι θα ακολουθήσει τον κολλητό του Γιώργο Καρυπίδη, αλλά την ίδια μέρα της αναχώρησης τους ανακοίνωνε μέσα από το facebook, ότι παρέμεινε πίσω και συγκεκριμένα στο χωριό του την Κυψέλη!
-Άβυσσος η ψυχή του!
……

*Συνεχίζει κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο ο Μάκης Αρίφογλου να συμμετέχει με το τουμπερλέκι του στο καλλιτεχνικό σχήμα του CITY Live, και να συνοδεύει τους τραγουδιστές με την υπόλοιπη ορχήστρα!


-Ο Χαμός γίνεται όταν στην πίστα βγαίνει ο Τσακίρης και με το τουμπερλέκι του Μάκη γίνεται χαμός!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »