*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Σεπτεμβρίου

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ! Στο κόμμα χρωστάμε την εξέλιξή μας, όταν όμως βγαίνουμε το...ξεχνάμε!

30 Σεπτεμβρίου
Τους «ξεδόντιασε» πάλι ο Κώστας Ζαγναφέρης με καυτή δήλωση στην «Ανοιχτή γραμμή»
Όχι τίποτα άλλο αλλά στο τέλος στη γαλάζια των ευεργετημένων «5άδα» (Γ. Παυλίδης, Μιχάλης Αμοιρίδης, Θ. Μίχογλου, Γ. Τσιτιρίδης και Δημαρχόπουλος), θα λένε ότι είναι... βαλτός από μένα με τις καθαρές θέσεις που παίρνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης που λέει τα πράγματα με όνομά τους.
Για παράδειγμα και μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε στη Ξάνθη για την πλήρη αδράνεια των «γαλάζιων... αγωνιστών» υπέρ της παράταξης στην οποία οφείλουν την καρέκλα τους στις εκλογές της 20/9, την Δευτέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας  Ζαγναφέρης ξαναχτύπησε πάλι τονίζοντας στην «Ανοιχτή γραμμή» τα παρακάτω:
«Είμαι  ΝΔ με όλα τα προβλήματά της και με τα θετικά της  και είχα γράψει ότι το ισοζύγιο της ΝΔ , αυτά που έχει προσφέρει στον τόπο είναι πολλά περισσότερα. Μέχρι τον Ιούνιο θα έχουμε εκλογές. Όλοι μας ανήκουμε κάπου και όταν εκλεγούμε κάτι, πρωταρχικά ανήκουμε στο κόμμα , πρωταρχικά έχουμε τη βοήθεια του κόμματος και μέσα από το κόμμα έχουμε εξελιχθεί . Αν αυτό όταν βγαίνουμε, το ξεχνάμε και νομίζουμε ότι βγήκαμε μόνο με τις ικανότητές μας, τότε για εμένα αυτό είναι κατακριτέο».
Με απλά λόγια ο Κ. Ζαγναφέρης δεν μπορεί ακόμη να το «χωνέψει» πως η Νέα Δημοκρατία με «δική της» την Περιφέρεια και τρεις Δημάρχους που οφείλουν στην παράταξη και στον Αλέξανδρο Κοντό τις θέσεις τους, έχασε την... έδρα στη Ξάνθη και γι’ αυτό δεν δίστασε να πει τα πράγματα και πάλι με το όνομά τους!

(σ.σ. Βέβαια αν αυτά τα έλεγα πάλι εγώ, ποιος ξέρει τις νέες ύβρεις και χυδαιότητες θα εισέπραττα από τους διαχειριστές του face book του Παυλίδη, ή από τους δημάρχους που εκλέχθηκαν ελέω Αλέξανδρου Κοντού και παράταξης και σε όλη την προεκλογική περίοδο ήταν άφαντοι...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »