*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Ιουλίου

Οι Πόντιοι Πιλάτοι που "σιωπούν" τώρα υποκριτικά....

29 Ιουλίου
Κι άντε ο Θεολόγος Καλαϊτζής, εκτός της μεγαλομανίας του και των φιλοδοξιών του που ξεπερνούσαν την πολιτική ανικανότητά του, ήταν αυτός που ήταν...!
Οι πρώην Δήμαρχοι που τον είχαν Νο 2 στις θητείες τους και παρά τα επί 20ετία και πλέον πρωτοσέλιδα του "Μαχητή" για την "αμαρτωλή" ΕΑΠΑΞ και για την "επίδειξη"....δύναμης του Θεολόγου που μπαινόβγαινε κι έκανε ότι ήθελε στο Δήμο Ξάνθης...
-Δεν γνώριζαν τίποτα; Αθώες "περιστερές";
Και το ίδιο ισχύει βέβαια και για την Ιερά Μητρόπολη και για το Πανεπιστήμιο και τους λοιπούς μετόχους της "αμαρτωλής" ΕΑΠΑΞ και φυσικά...για το σύνολο των λεγόμενων "επαγγελματιών" δημοτικών συμβούλων, οι περισσότεροι απο τους οποίους ήταν μέλη των Δ.Σ. στην ΕΑΠΑΞ!
-Ο Θεολόγος Καλαϊτζής στη φυλακή, αλλά κι αυτοί συνειδητά ή ασυνείδητα συμμετείχαν στο μεγάλο "φαγοπότι"....Άλλοι με φιλέτα κι άλλοι βέβαια με κοκαλάκια..! Δεν αισθάνεται ούτε ένας απο αυτούς τύψεις; 
(Σ.Σ. Εδώ πριν λίγους μήνες πρωτοκλασάτος της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης τον....βράβευε για τους αγώνες του για την Νέα Δημοκρατία! Και τώρα...επιχαίρουν!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »