*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

30 Μαΐου


Καλώ τους συναδέλφους μου βουλευτές του Νομού, αλλά και τους Φορείς να αγωνιστούμε υπεράνω κομμάτων και συμφερόντων, προκειμένου να επαναλειτουργήσει άμεσα και η Σχολή Αστυφυλάκων της Ξάνθης, διότι αρκετά έχει εγκαταλειφθεί η περιοχή μας. Ο κύριος Πανούσης θα πρέπει να δει ορθολογικότερα και χωρίς διαχωρισμούς την επαναλειτουργία των αστυνομικών σχολών της Θράκης, χωρίς να δημιουργεί με τις αποφάσεις του έριδες, και κλίμα ανασφάλειας στους κατοίκους. Απαιτούμε αυτά που δικαιούμαστε σαν Ξάνθη.
(Ο βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός στις δηλώσεις του για την αστυνομική σχολή Ξάνθης)
-Μια ζωή ενωτικά και χωρίς προκαταλήψεις...
………….

Ποιες ήταν οι δίκες μας κόκκινες γραμμές όλα αυτά τα 5 χρόνια, που τις επιτύχαμε και κυρίως το γνωστό «κλεφτοπασοκ» να το αποκαλύψουμε τοπικά σε όλες τις κοινωνίες και να τους στείλουμε στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, να τους αναζητήσουν και όχι πλέον στις δικές μας... Πρέπει να ασχοληθούμε με την τοπική αυτοδιοίκηση ακόμα ποιο ενεργά γιατί εάν στην κεντρική σκηνή γίνονται όργια, στην τοπική αυτοδιοίκηση γίνεται ο χαμός των οργίων.
(Το μέλος Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης)
-Είπε τα πράγματα με το όνομά τους!
…………….

Σεμνά & ταπεινά
*Μάλλον δεν πρόκειται να το «εγκαταλείψει» εύκολα το θέμα με την χλιδή Πατακάκη στη Δράμα, ο επικεφαλής της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Φώτης Καραλίδης.
Μάλιστα ο κ. Καραλίδης αναφερόμενος στην αποχώρηση του Περιφερειακού συμβούλου Δράμας κ. Κινατζίδη, σχολίασε δηκτικά τα όσα είπε ο κύριος Πέτροβιτς, λέγοντας με νόημα, «το ότι δεν πειθάρχησε στο twitter του κυρίου Παυλίδη, τα λέει όλα.... δεν χρειάζεται δεύτερο σχόλιο».
.......
*Τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας μεταξύ των ομάδων Ντότμουντ και Βόλφσμπουργκ πήγε να δει ο δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου και γι’ αυτό απουσίαζε χθες από τη δίκη του Θωμά Μίχολου με τον Γ. Σιδηρόπουλο που αναβλήθηκε για έναν χρόνο... μετά και συγκεκριμένα για τις 27/5/2016.
Αυτό που δεν έμαθα. Ποια ομάδα υποστήριζε!
......
*Τι γίνεται με τα γραφεία του ΓΑΠ στη Ξάνθη; Εγκαινιάστηκαν ναι μεν, αλλά προς το παρόν όπως μου είπαν οι γείτονες, πλην των γνωστών 2-3 πρώην της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, ελάχιστους επισκέπτες δέχεται.
Βέβαια γενικά τα γραφεία των κομμάτων, είναι τελείως αδιάφορα πλέον για τους ψηφοφόρους τους.
.......
*Κι όμως, όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, ο Σάββας Μελισσόπουλος από τώρα ξεκίνησε και κάνει...αγώνα για την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του 2019!
Χαρά στο κουράγιο του! Και χαρά στο Δημαρχόπουλο που θα αντιμετωπίσει τέτοιους αντιπάλους...
......

Πολλοί «χάρηκαν» που τα «βρήκαν» Μίχογλου και Δημαρχόπουλος αλλά...χαμένος είναι μόνο ο Δήμαρχος Τοπείρου!
Πολλοί «χάρηκαν»  -κυρίως από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας που τα «βρήκαν» για το θέμα των σκουπιδιών του Δήμου Νέστου και του ΧΥΤΑ Δημαρχόπουλος και Θωμάς Μίχογλου, ωστόσο ο «χαμένος» της συγκεκριμένης υπόθεσης αναμφισβήτητα είναι ο Δήμαρχος Τοπείρου...
 Ο οποίος με τον τρόπο αυτό «νομιμοποιεί» στη θέση του Προέδρου τον Δήμαρχο Ξάνθης με ότι συνεπάγεται αυτό και κυρίως με την «κάθαρση» που ήθελε να επιβάλει στον  ΣΔΑΝ από το «σύστημα» Χατζηευαγγέλου...
Η προσωπική μου άποψη;
-Ο Θωμάς Μίχογλου εκλέχτηκε Δήμαρχος εξ’ αιτίας των ΡΗΞΕΩΝ που έκανε! Όσο λοιπόν «υποχωρεί» στο «σύστημα» τόσο και πιο πολύ θα «χάνει»!
Οι αποφάσεις όμως είναι δικές του... Όπως και οι «συμβιβασμοί»!
......

Εκλογές μέσα στο 2015 βλέπει ο Θεοδωράκης
«Οι κάλπες εντός του 2015 είναι αναπόφευκτες» δηλώνει στην εφημερίδα Realnews ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης εκτιμώντας, ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει πολιτική επανεκκίνηση.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «οι πρώτες επιλογές προσώπων του Αλέξη Τσίπρα υπήρξαν λαθεμένες και θα επιχειρήσει, μηδενίζοντας το κοντέρ, να τις επανορθώσει».
-Να σχολιάσω φυσικά στα παραπάνω ότι «στην περίπτωση πρόωρων εκλογών αυτές θα γίνουν με λίστα...», οπότε τουλάχιστον για τους δεύτερους, η εκλογή είναι μετέωρη στις 3αδρικές έδρες, ενώ κανείς δεν αποκλείει εκλογικά αποτελέσματα έκπληξη που δεν θα έχουν καμία σχέση με τις δημοσκοπήσεις...
.................

Θα δώσει το παρόν στις εκλογές του Επιμελητηρίου όποτε και αν γίνουν αυτές, ο γραμματέας Νίκος Κουτσουρίδης μετά το ιστορικό «κλείσιμο» της Κληματαριάς; Οι πληροφορίες λοιπόν λένε ότι ήδη το συζήτησε το θέμα με τον Πρόεδρο Στέλιο Μωραϊτη και κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει ενεργά το παρόν και πάλι. Άλλωστε και πολύ νέος αλλά και γεμάτος ενέργεια. Και το σίγουρο είναι ότι θα επανέρθει πιο... δυναμικά στο νέο του ξεκίνημα, όποιο κι αν είναι αυτό.
......

Περιφέρεια ΑΜ-Θ: «Εξετάζονται μέτρα για την εξομάλυνση της υψηλής τιμής πώλησης υγραερίου κίνησης οχημάτων στην Περιφέρειά μας στα επίπεδα της υπόλοιπης χώρας»
Μετά  από  έρευνα  των  αρμόδιων  υπηρεσιών  ανάπτυξης  της  Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη, κ. Γ. Παυλίδη, διαπιστώθηκε ότι με εξαίρεση τις νησιωτικές περιοχές, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης,  το υγραέριο κίνησης έχει την υψηλότερη τιμή. Παρατηρείται σε  υψηλό  ποσοστό  ομοιομορφία  τιμής  στα  πρατήρια  της  περιοχής  με  περιθώριο κέρδους  που  εκτιμάται  στο  20%-25%  έναντι  5%  κέρδους  για  τα  υγρά  καύσιμα κίνησης.
Οι  αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αν.  Μακεδονίας -  Θράκης κατόπιν εντολής  του  Περιφερειάρχη  σε  συνεργασία  με  τις  υπηρεσίες  των  αρμόδιων υπουργείων εξετάζουν τα μέτρα που πρέπει  να ληφθούν για την εξομάλυνση της κατάστασης σε σχέση και  με  την υπόλοιπη χώρα προς όφελος του συνόλου των καταναλωτών.
Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »