*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

ΒΟΛΙΔΕΣ

30 Μαΐου


ΤΑ «ΠΗΡΕ» ΑΓΡΙΑ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΞΑΝΘΗΣ-ΖΗΤΕΙ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ!
Δεν χαρίστηκε ούτε στον Δένδια ο Αλέξανδρος Κοντός και πόσο μάλλον στον πρώην Πρύτανη, πρώην ΔΗΜΑΡ και νυν… όψιμο ΣΥΡΙΖΑίο Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Πανούση.
-Ο βουλευτής Ξάνθης με το που πληροφορήθηκε στην Αθήνα όπου βρίσκονταν τις εξελίξεις στις αστυνομικές σχολές της Θράκης και τις ανακοινώσεις του Υπουργού, έγινε πυρ και μανία και εκτός από την ερώτηση που καταθέτει στην Βουλή των Ελλήνων, επικοινώνησε  τόσο με τους Δημάρχους του Νομού, όσο και με το Επιμελητήριο αλλά και τον Μητροπολίτη, προκειμένου να συγκληθεί το Συντονιστικό όργανο των Φορέων και να πάρει καθολική απόφαση για κλείσιμο των καταστημάτων και γενική κινητοποίηση, προκειμένου το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης να αναθεωρήσει τους σχεδιασμούς του για την Αστυνομική Σχολή Ξάνθης!!!
Ο Ιούνιος αναμένεται ιδιαίτερα «θερμός»…
…….

ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!
Πραγματική… έκρηξη προκάλεσε η ανοιχτή επιστολή-εισήγηση του πολιτευτή και μέλους της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστη Κ. Αντωνιάδη εν όψει του Συνεδρίου ΠΑΣΟΚ.
Μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες, η επιστολή δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις και στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και ιδίως η παράγραφος με την οποία «έκλεινε» ο Α. Αντωνιάδης την εισήγησή του και ανέφερε επί λέξει τα παρακάτω:
«Ποιες ήταν οι δικές μας κόκκινες γραμμές όλα αυτά τα 5 χρόνια, που τις επιτύχαμε και κυρίως το γνωστό «κλεφτοπασοκ» να το αποκαλύψουμε τοπικά σε όλες τις κοινωνίες και να τους στείλουμε στις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, να τους αναζητήσουν και όχι πλέον στις δικές μας».
-Για ποιους «χτυπάει» η… καμπάνα; Και από το… «κλεφτοπασοκ» έγιναν όψιμοι… ΣΥΡΙΖΑίοι;
…..

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ; ΠΟΥ ΘΑ «ΦΙΜΩΣΕΙΣ» ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ;
Το ενδεχόμενο πρότασης μομφής κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου απασχολεί σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και δύο εβδομάδες το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τύπο, λες και αυτό είναι στη παρούσα φάση το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας…
Πως θα «κουμαντάρει» την Πρόεδρο της Βουλής η αντιπολίτευση και το θολό «Ποτάμι» που «ψάχνεται» κάθε τόσο για να δικαιολογήσει απλά την…ύπαρξή του!
Η προσωπική μου απορία…
-Πως είναι δυνατόν να τολμάει ο Σταύρος Θεοδωράκης να μιλάει για δημοκρατία και…»φασισμούς» όταν πρώτος αυτός στην πρόσφατη εκπομπή του με τον Χατζηνικολάου «φίμωσε» εν ψυχρώ τους Απόστρατους και τους συλλόγους της Ξάνθης, προκειμένου να πουν κι αυτοί την άποψή τους για τον εκκλησιασμό της Μεγάλης Παρασκευής στον Αϊ Γιώργη Εχίνου…

-Κοίτα ποιοι μιλάνε για…δημοκρατία και διάλογο! Αυτοί που πρώτοι έβαλαν «ΦΙΜΩΤΡΟ» στους τηλεθεατές τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »