*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Ω! ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ

30 Μαΐου


Να ζήσεις Σεργκέϊ και χρόνια πολλά... Μεγάλος να γίνεις, με σπέσιαλ καπνά!

Η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, η γραφειοκρατία  της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και το «άβατο» της Αγριάνης (του Αντιδημάρχου Δόμησης) επί 20ετία περίπου...!
*Απίστευτοι πράγματι είναι οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, αν αληθεύουν αυτά που μου κατήγγειλαν...!
Τι θέλω να πω...;
Ότι αφού λέει δεν μπορούσαν να παρέμβουν στο γνωστό «άβατο» της Αγριάνης, πήγαν τελικώς εκεί, διαπίστωσαν ότι όντως τα πάντα λειτουργούν εκεί με εργοταξιακό ρεύμα για την πισίνα, η οποία επί 6-7 χρόνια δεν ολοκληρώνεται...
Ωστόσο δεν μας εξήγησαν στο δια ταύτα, «και τότε αφού ουδέποτε έχει ολοκληρωθεί, πως... λειτουργούσε τα καλοκαίρια;; Κανονικά και με... το Νόμο μάλιστα που λέει ο λαός»!!!
-Μια εξ’ εξήγηση επ’ αυτού μπορεί να μας δώσει, τόσο ο κύριος Σπυρίδων Μαυρίδης, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης;
......
*Διότι αν δεν αντιλήφθηκαν ακόμη τόσο ο  Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, όσο και οι υπηρεσίες, όταν εμείς μιλάμε για το μεγαλύτερο ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην ιστορία της Ξάνθης, δεν το γράφουμε αβασάνιστα...
Και απορώ πως ακόμη δεν έχει γίνει έλεγχος στο βασικό κομμάτι των αποκαλύψεών μου. Αυτό δηλαδή των τρομερών ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΩΝ σε ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ δίπλα στο ποτάμι!
Και μιλάμε για δεκάδες στρέμματα! Και για «σκάνδαλο» τουλάχιστον σε βάθος 20ετίας!
......
*Λόγω απουσίας του δικηγόρου του κυρίου Στέργιου Γιαλάογλου, αναβλήθηκε χθες η υπόθεση του Θωμά Μίχογλου με κατηγορούμενο τον διαχειριστή του Xantthi Press Γιάννη Σιδηρόπουλο, για τις 27/5/2016
Ουδέν σχόλιο. Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα πήγαινε «γάντι» και αυτό που λέει ο λαός, «άντε και καλά... κρασιά»!
-Ασχέτως αν με τα όσα έχουν γραφεί τελευταία, όταν μιλάμε πλέον από δω και πέρα για... οίνους, ο νους μας πάει περισσότερο στον Πατακάκη...
.......
*Νωρίς νωρίς  φέτος... Την Τετάρτη 3 Ιουνίου λοιπόν στις 18.30 συνεδριάζει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης με θέμα την σειρά της παρέλασης για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2016!
Καλή κλήρωση, για όσους θέλουν να ‘ναι μπροστά και να προλάβουν την παρέλαση από την Κρατική τηλεόραση!
.......
*Τις θερμές μου ευχές στον Σάββα Ταρενίδη, γιο του Προέδρου της ΣΕΚΕ και την Ευφροσύνη που παντρεύονται μετά από τον πολιτικό και με θρησκευτικό γάμο στον Ιερό Ναό 12 Αποστόλων Ξάνθης.
......
*Στην Ξάνθη για λίγες μέρες ξεκούρασης από αύριο ο δημοφιλής πρώην τηλεπαρουσιαστής του Xanthi channel (και δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου) Μίμης Σκορδόπουλος.
Καιρός ήταν γιατί μας παρά-έλλειψε μετά από 3-4 χρόνια..

......
*38 χρονών έγινε ο γεν. διευθυντής της ΣΕΚΑΠ Σεργκέϊ Ανίσιμωφ και τα γιόρτασε με τον Γρηγόρη Σαββίδη και στελέχη της εταιρείας, με ένα λιτό τραπέζι για συνεργάτες και φίλους.
Να τα εκατοστίσει.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »