*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Μαΐου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Μαΐου


*Γενέθλια είχε χθες ο δημοφιλής αθλητικογράφος, Παναγιώτης Χατζημίσιος και κέρναγε γλυκά τους συναδέλφους του…
Ο Παναγιώτης δεν μας είπε πόσο χρονών έγινε, αλλά μας αποκάλυψε ότι την Τετάρτη το βράδυ πήγε για… σούσι, και όχι μόνο, στο Spaghetti Company και όταν το δοκίμασε κάηκε η γλώσσα του από την πολύ καυτή σάλτσα που επέλεξε!!!
Ο Παναγιώτης έχει «παράδοση» στο «κάψιμο» στο Spaghetti Company…
-Μια καίγεται η… καρδιά του!!! Και μια η γλώσσα του!
……

*Απόψε μην χάσετε το τελευταίο live για φέτος του «CITY» με τον φανταστικό Άκη Ρωμανό και τις υπέροχες Χριστίνα Μελελούδη - Τάνια Παντούδη & Γεωργία Τουμάντζη!
(Σ.Σ. ο Αποστόλης Μαλουσάρης θα πάει να δει την αγαπημένη του τραγουδίστρια την Χριστίνα Μελελούδη;;;).
To CITY σας εύχεται καλό καλοκαίρι και επιστρέφει δυνατά το φθινόπωρο!
Ρεζερβέ: 6937180069. Καλά να περάσετε!!!
……

*Μη ξεχάσετε.
Την Τετάρτη 3 Ιουνίου το My Club, «εγκαινιάζει» τις ελληνικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού με την ανεπανάληπτη και εκρηκτική Ναταλία Γερμανού, σε ρόλο DJ, η οποία θα παίξει όλες τις σύγχρονες ελληνικές επιτυχίες και υπόσχεται να ξεσηκώσει όλους.
Το dj set της Ναταλίας χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις που σε συνδυασμό με την θετική της αύρα και με την εμπειρία της από τα μεγαλύτερα Party των διάσημων καλλιτεχνών κάνει άπαντες να γλεντούν μέχρι το πρωί.
Και μη ξεχνάτε… οι καλοκαιρινές εκπλήξεις και τα special events, συνεχίζονται όλο το καλοκαίρι στο My Club!!!
Κλείστε από τώρα ρεζερβέ να προλάβετε: 25410-73536 & 693 6688 226.
……

*Σας υπενθυμίζω ότι σε λίγες μέρες, ανοίγει η πισίνα και το υπέροχο pool bar του ξενοδοχείου Le Chalet, στις εγκαταστάσεις της SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια, και όλο το προσωπικό ετοιμάζεται πυρετωδώς για το… Grand Opening.
Όπως έμαθα ήδη περιμένουν νέο εξοπλισμό και όταν θα μπεί και η… τελευταία πινελιά θα μας καλέσει όλους το Le Chalet, να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές βουτιές μας στην υπέροχη πισίνα του και τον καφέ ή το cocktail μας στο pool Bar του!
Η τιμή εισόδου στην πισίνα είναι μόλις 4 ευρώ ενώ το ατομικό μηνιαίο «εισιτήριο» κοστίζει 40 ευρώ. Το οικογενειακό κοστίζει 60 ευρώ!
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 25410 68511 έως 15.
……

*Με αφορμή την Γιορτή του Αγίου Πνεύματος άλλες δυο καταπληκτικές βραδιές σας περιμένουν στο cafe-bar «DRAGOSTE» στα Μάγγανα και έχουμε και λέμε:
Σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου «KEEP KALM IT’ S SATURDAY ME DJ KALPAKH και αύριο Κυριακή το μεγάλο live του μαγαζιού με τους Κάλλυ Νομικού & Νίκο Στογιαννίδη!
Τιμή ποτού 4 ευρώ- τιμή φιάλης 40 ευρώ!!!
……

*Προβληματισμένος είναι τον τελευταίο καιρό ο γνωστός νεαρός παραγωγός του Life 92.1, Χαράλαμπος Κυρκούσης, ύστερα από τις αλλεπάλληλες ερωτικές απογοητεύσεις που ένιωσε στο… «πετσί» του το τελευταίο διάστημα.

Γι’ αυτό βρήκε παρηγοριά στο πλευρό του κολλητού του, Γιώργου Καρυπίδη, που τον τελευταίο καιρό κάνουν… εξορμήσεις μαζί στο My Club παρέα με φίλες τους!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »