*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

31 Ιανουαρίου


*«ΑΣΤΕΡΙΞ, ΟΒΕΛΙΞ ΚΑΙ ΜΙΜΙΝΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ» είναι το θέμα της ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ στην μεγάλη παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2015 και ιδού η πρώτη φωτογράφηση της στολής με τους Στέλιο Αρσενίου ως Οβελίξ, την Κωνσταντίνα ως Μιμίνα και τον Τόρη Παπαδήμα ως Αστερίξ!
……
*Σημειώνεται ότι η Θ. Θεατρική σκηνή συμμετέχει στην φετινή παρέλαση στην 13η σειρά ενώ η στολή στοιχίζει για τα μέλη της 25 ευρώ και τα μη μέλη της 30 ευρώ. Πληροφορίες: 25410/20670- 25410/65.200 & 6989593404 (Τόρης Παπαδήμας).
……

*O φοβερός τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου εμφανίστηκε την Τρίτη στην εκπομπή MEGA με μία που παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής, παίζοντας τουμπερλέκι με το καλλιτεχνικό σχήμα του Αρσενίου και του Καραδήμου...
Να και η φωτογραφία του Μάκη, που ανέβασε ο ίδιος χθες στο facebook, με τον παρουσιαστή της εκπομπής, Μάρκο Σεφερλή, και έγινε χαμός από «likes»!!!
……

*Νέο αμόρε για τον Μάκη Αρίφογλου, ή απλά συνεργάτες στο μουσικό σχήμα που συμμετέχουν;;;
Ο λόγος φυσικά για την Έλενα Τσαβαλιά την οποία βλέπετε αγκαλιά με τον γνωστό τουμπερλεκίστα!
……

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει και σήμερα τους φίλους της εκπληκτικής Μουσικής  Ταβέρνας ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ! Εκτός λοιπόν από την εκπληκτική λαϊκή ορχήστρα του μαγαζιού με την τρομερή Μάνια Ασλάνογλου στο τραγούδι, τον Φίλιππο (μπάσο και τραγούδι» και τον Τάσο στο μπουζούκι, ο Βασίλης θα έχει και χορεύτρια οριεντάλ, την εκρηκτική Δέσποινα!!!
Εγγύηση φυσικά στο ΜΥΡΟΒΟΛΟ και η υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα της με το υπέροχο περιβάλλον...Στην Παλιά Πόλη, Πυγμ. Χριστίδη 7. Κλείστε τραπέζι στο τηλ. 25410 72720. Θα γίνει χαμός σήμερα με την χορεύτρια.
……

*Στο «ROOM 6» της Αλεξανδρούπολης τραγούδισαν live χθες το βράδυ, το γνωστό καλλιτεχνικό δίδυμο από την Ξάνθη, Γιώργος Καρυπίδης και Αντώνης Χειμωνίδης, και όπως έμαθα ενθουσίασαν με τον ρεπερτόριό τους όλους τους Αλεξανδρουπολίτες!
……

*Live λαϊκή βραδιά διοργανώνει και σήμερα Σάββατο η ταβέρνα «ΚΤΗΜΑ» με 5μελή καταπληκτική ορχήστρα με μπουζούκι, σάζι, Ποντιακή λύρα και τραγούδι και στο τραγούδι την φοβερή φωνή που εντυπωσιάζει τους πάντες, την 21χρονη Σίλια, φοιτήτρια από την Κομοτηνή.
Μαζί της στο μουσικό σχήμα και οι: Φίλιππος Δομνίδης, Γιάννης Γαβριηλίδης, Δήμος Παπαεμανουήλ και Σοφία Γρηγοριάδου.

Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα καθορισμού πλήρους μενού με 12 και 13 ευρώ που συμπεριλαμβάνει φαγητό και απεριόριστο ποτό.
Κρατήσεις 25410 21010 & Κινητό 6932398799 (Τάσο).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »