*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

SEE THROUGH

31 Ιανουαρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Απειλές δέχτηκα χθες από «κολλητούς» του Γιάννη Τσιμπίδη ότι θα με μηνύσει ο ειδικός γραμματέας και υπάλληλος της ΕΠΣ Ξάνθης για τις αποκαλύψεις μου και τα τοιαύτα...
......
*Μάλιστα ο συγκεκριμένος κύριος τον οποίο συνάντησε νεαρός αθλητικογράφος χθες έξω από τα γραφεία της ΕΠΣ Ξάνθης, έκανε μνεία και του ονόματος του Γιώργου Γκιρτζίκη, τον οποίο χαρακτήρισε «θείο» η Skoda Ξάνθη...
Η απάντησή μου;  Διότι κάποιοι ομιλούν πίσω από την πλάτη μου;
Μα η χθεσινή μήνυση του Γιώργου Πανίδη κατά του Γιώργου Τσιμπίδη!
......
*Κι όσο για τις «απειλές»...; Ιδού η Δικαιοσύνη, καθότι σύμφωνα με την Δίκη της Δευτέρας στο SKY κύριε «παράγοντα», για κακούργημα ο «φίλος» των κυρίων Τσιμπίδη και Νίκου Σπυριδόπουλου ο νυν Πρόεδρος της ΕΠΟ πάει κατηγορούμενος και ουχί ο κύριος Πανίδης...
.....
*Δεν την άκουσα τη χθεσινή εκπομπή του Γιάννη Γκορόγια, απορώ όμως για σκανδαλώδες θέμα του δημοτικού ραδιοφώνου και της παράτασης λειτουργίας του για...20 χρόνια, να θυμίσω ότι οι παρατάξεις Θ. Ξυνίδη, Δ. Μπένη, Ιπποκράτη Καμαρίδη και Ανταμπούφη ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ!
Ενώ  ο κύριος Κολλάρος, απουσίαζε...! Κι αυτό σημαίνει ότι μόνο ο Δημαρχόπουλος και η παράταξή του (με τη συγκατάθεση και του κ.Τσιακίρογλου δυστυχώς...), το πέρασαν το θέμα!
.............

Στον «Πρόεδρο» έπινε ουζάκι με φίλους του χθες το μεσημέρι ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ξάνθης και πρώτος σε ψήφους Διαμαντής Σκουλαρίκης, ιδιαίτερα ευδιάθετος για την συνεργασία του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Υπουργοποίηση του Παναγιώτη Σγουρίδη.
Μάλιστα όπως δήλωσε, τα στελέχη των ΑΝΕΛ  στη Ξάνθη, θα έχουν σήμερα ή αύριο Κυριακή συνάντηση με τον Ξανθιώτη Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης μιας και θα βρίσκεται στη Ξάνθη.
.......

ΕΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!
ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΠΙΔΗ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΞΑΝΘΗΣ!
Μήνυση κατέθεσε χθες το μεσημέρι κατά του ειδικού γραμματέα της ΕΠΣ Ξάνθης ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Πανίδης, με αφορμή τις τελευταίες συνταραχτικές αποκαλύψεις του «Μ» αλλά και παραγόντων και ποδοσφαιριστών του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης..
Τι σημαίνει η μήνυση του Γ. Πανίδη...
Ότι παρά τα όσα διαδίδει η πλευρά Τσιμπίδη-Γκιρτζίκη και Ν. Σπυριδόπουλου ότι δήθεν τα έχουν «βρει» με την Skoda Ξάνθη, τον Πανόπουλο κλπ γεγονότα βεβαίως ψευδή, διότι και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο διαιτητής κ.Σιδηρόπουλος «σφύριζε» σε βάρος μας της Ξάνθης...
Ο υποψήφιος λοιπόν Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης είναι αποφασισμένος να προχωρήσει βαθιά την κάθαρση στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν έχουν μάλιστα αντιληφθεί αυτοί που μέχρι τώρα νόμιζαν ότι είχαν ασυλία!
(Σ.Σ. Κι ένα ερώτημα προς τις Εισαγγελικές αρχές... Παίζεται παράνομο στοίχημα στη Ξάνθη δια μέσω γνωστής εταιρεία παράνομων στοιχημάτων που αφορούν παιχνίδια της Γ’ Κατηγορίας ή όχι; Ποιοι αθλητικοί παράγοντες που ιδιαίτερες προσβάσεις στους διαιτητές, είναι διαχειριστές των συγκεκριμένων ιστοσελίδων;). 
………

Η ΝΟΔΕ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ!
Η ΝΟ.Δ.Ε. Ξάνθης & οι ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ των Δήμων Αβδήρων, Μύκης, Ξάνθης και  Τοπείρου συγχαίρουν τους υποψήφιους βουλευτές με τον συνδυασμό της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Ανδρέου – Μιχαηλίδη Γεωργία, Κοντό Αλέξανδρο, Μαλάκη Κωνσταντίνο, Μπαντάκ  Σαμπάν  και  Χατζηγκενέ  Ιρφάν  για  τον  προεκλογικό  τους  αγώνα  και  την  μεγάλη προσπάθειά  τους  και  εύχεται  στον  εκλεγέντα  βουλευτή  Ξάνθης  κ.  Κοντό  Αλέξανδρο  καλή επιτυχία στην νέα κοινοβουλευτική του θητεία.
Με τιμή
Ο Πρόεδρος της
ΝΟ.Δ.Ε. ΞΑΝΘΗΣ
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
……………

ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΛΙΑ - ΤΣΑΡΟΥΧΑ: «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΜΑΘ»
Την πεποίθησή της ότι το ΥΜΑΘ θα παραμείνει ένα ισχυρό και ακλόνητο εργαλείο ανάπτυξης και εξωστρέφειας για τη Βόρεια Ελλάδα, εξέφρασε η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, στην τελετή παράδοσης-παραλαβής από τον απερχόμενο Υπουργό κ. Γιώργο Ορφανό.  
Στη σημερινή τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Διοικητήριο παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του   Παναγιωτάτου  Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου  Πρωτοσύγκελος πατήρ Στέφανος, οι Βουλευτές κα. Δέσποινα Χαραλαμπίδου (ΣΥΡΙΖΑ),  κ. Θεόδωρος Καράογλου (ΝΔ), κ. Κώστας Ζουράρις (ΑΝΕΛ), η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Υποστράτηγος κ. Βάϊος Χόνδρος, ο Υποστράτηγος του Πυροσβεστικού σώματος Θεσσαλονίκης κ. Δημήτριος Πιερράκος, ο Πρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κύριοι Τάσος Τζήκας και Κυριάκος Ποζρικίδης και πλήθος κόσμου.
………………..

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος και του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου στην Βουλγαρία
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), κ. Αθανάσιος Σαββάκης και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου στην Βουλγαρία (ΕΕΣΒ), κ. Σταμάτης Θεοδωρόπουλος, υπέγραψαν, την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015, στη Σόφια Βουλγαρίας, Μνημόνιο Συνεργασίας, με την ευκαιρία της ετήσιας δεξίωσης του ΕΕΣΒ, στο ξενοδοχείο SOFIA BALKAN HOTEL, παρουσία περισσότερων των 500 ελληνικών επιχειρήσεων και προσκεκλημένων.
Σκοπός του Μνημονίου είναι να εδραιωθεί η ανάπτυξη της οικονομικής συνεργασίας,  μεταξύ των μελών του ΣΒΒΕ και του ΕΕΣΒ και η δημιουργία ενός μόνιμου διαύλου επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών σε θέματα οργάνωσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας.

Ο Πρόεδρος του ΕΕΣΒ, κ. Σταμάτης Θεοδωρόπουλος, ανέφερε ότι, η συνεργασία αυτή θα δώσει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός σημείου επαφής, με τις επιχειρήσεις μέλη του ΣΒΒΕ, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην Βουλγαρία.
Ο Πρόεδρος του ΣΒΒΕ, κ. Αθανάσιος Σαββάκης, ανέφερε ότι, για τις  επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας, οι χώρες της Ν.Α. Ευρώπης αποτελούν κύριες αγορές στόχους για τη διεθνοποίηση των δραστηριοτήτων τους.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »