*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Ιανουαρίου

Συνέντευξη Τύπου χθες, του διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Πάσχου για την Παράδοση Επισκευασμένου Ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, από ευεργέτη δωρητή!

31 Ιανουαρίου


Πραγματοποιήθηκε χθες η συνέντευξη Τύπου του διοικητή του Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Πάσχου για την Παράδοση Επισκευασμένου Ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, από ευεργέτη δωρητή.
Όπως μας πληροφόρησε ο κύριος Πάσχου, ένα ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Ξάνθης που ευρίσκετο λόγω μεγάλης βλάβης εκτός ενεργείας για μεγάλο χρονικό διάστημα και απαιτούσε υψηλό κόστος επισκευής του (Σ.Σ. περίπου 800 ευρώ), επισκευάστηκε κατόπιν έγκρισης του ΔΣ του Νοσοκομείου, με την ευγενική προσφορά του Αθηναίου επιχειρηματία και Αεροναυπηγού Στέφανου Τσολακίδη χωρίς μάλιστα κόστος για το Νοσοκομείο Ξάνθης!
Ο οποίος με τις γνωριμίες που έχει στην Αθήνα και την εταιρεία, το επισκεύασε με 800 ευρώ, προσωπικά του χρήματα...!
Σημειώνω ότι στην λιτή εκδηλωσούλα ήταν παρών και ο δωρητής κ.Στέφανος Τσολακίδης, αλλά και η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θράκης Σοφία Παπαναστασίου όπως και ο Πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Δημήτρης Καραμφυλίδης.
Ιδού και εκσυγχρονισμένο πλέον ασθενοφόρο που θα ενισχύσει τον στόλο των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ξάνθης και για το οποίο όπως μας είπε ο Διοικητής, ο δωρητής πλήρωσε 800 ευρώ κάνοντας ανακατασκευή του κινητήρα χάρις στις γνωριμίες που διέθετε στην εταιρεία και το παρέδωσε έτοιμο προς λειτουργία!

-Τελικά θέληση χρειάζεται σε όλα...και καλές δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες φυσικά!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »