*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιανουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

27 Ιανουαρίου


*Χαμός έγινε για άλλη μια φορά το περασμένο Σάββατο στο CITY LIVE με τον ανεπανάληπτο Άκη Ρωμανό, τον αγαπημένο τραγουδιστή πολλών Ξανθιωτών από τα πολλά περάσματά του κατά καιρούς από την πόλη μας.
……

*Ο Κόσμος διασκέδασε με την ψυχή του και χόρεψε στην πίστα με τις επιτυχίες του Άκη Ρωμανού, όπως μαρτυρά και η φωτογραφία που δημοσιεύω από την στήλη μου!
……

*Μαζί με τον Άκη Ρωμανό, το Σάββατο στο CITY LIVE, τραγούδισε και η εκρηκτική Ιωάννα Ροντέ που ξεσήκωσε τους πάντες με τη φωνή και το… κορμί της!
……

*Ο Γνωστός παπαράτσι, Κυριάκος Κεσίσογλου, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την Ιωάννα Ροντέ, το Σάββατο το βράδυ, στο CITY LIVE.
Τακτική που συνηθίζει ο Κυριάκος να φωτογραφίζεται με όλα τα αστέρια!
……

*Συνεχίζω με το ROMEO Live.
Ο ταξιδευτής του έρωτα, ο πλέον ερωτικός Έλληνας τραγουδιστής, ο τραγουδιστής που τραγουδάει την αγάπη και τον έρωτα όσο κανείς, ο μοναδικός Γιάννης Πάριος έρχεται για μια και μοναδική βραδιά το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου στο ROMEO live  Ξάνθης.
Για κρατήσεις στο κινητό 6946702578 7& 6986795929.
……

Το De Novo Cafe-Bar σας παρουσιάζει την Πέμπτη 29/1 τους Les Au Revoir από την Θεσσαλονίκη σε ένα live που θα σας μείνει αξέχαστο!!!
Δεν πρέπει να το χάσει κανένας!!!
Οι Les Au Revoir είναι ένα μουσικό τρίο από την Θεσσαλονίκης και η πρώτη τους επίσημη κυκλοφορία είναι μια διασκευή σε bossa nova ρυθμό, στο κλασσικό τραγούδι “Θα Ξανάρθεις”. Η 1η εκτέλεση του τραγουδιού έρχεται από την ρομαντική δεκαετία του 30, που γέννησε μεγάλους μουσικούς τροβαδούρους στο ελληνικό τραγούδι. Η μουσική ανήκει στον διακεκριμένο Έλληνα μουσικοσυνθέτη και πιανίστα Κώστα Γιαννίδη και οι στίχοι στον πολύπλευρο θεατρικό συγγραφέα, στιχουργό, δημοσιογράφο και σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο. Την παραγωγή του τραγουδιού έχει αναλάβει ο Χάρης Πρώιος, την σκηνοθεσία του video clip υπογράφει ο Δημήτρης Συλβέστρος και κυκλοφορεί σε Digital Single από την Plus Rec/Cobalt Music.
Οι Les Au Revoir είναι:
Αλεξάνδρα Μπουνάτσα (Τραγούδι)
Κώστας Καραμήτσος (Πλήκτρα - programming)
Λεωνίδας Αναγνώστου (Ακουστική Κιθάρα)
……

Για πρώτη φορά στην Ξάνθη αγώνες σε κλουβί ! MMA Challenge Pro ! Mixed Fight - Strike Fight - Grab Fight  το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στις 17.00 στο «Romeo Plus Live» στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης- Καβάλας!! Τηλέφωνο για κρατήσεις: 6946702578. Τηλέφωνο για πληροφορίες: 6944526697-6945774210.
……

*Και κλείνω με το ΚΥΤΤΑΡΟ, το οποίο την άλλη Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στο «Ladies Night» που θα διοργανώσει, προσέξτε… DJ θα είναι ο Tzo Stav και όχι ο Κώστας Σπυριάδης.

-Οι θαυμάστριες του Κώστα θα απογοητευτούν αυτή τη φορά!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »