*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιανουαρίου

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ! Πλαστογράφησαν τα πρακτικά του Δ.Σ. του Ορφανού Ξάνθης!

27 Ιανουαρίου


ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΙΔΗ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ;
Ο Ειδικός γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης, με ένα χαρτί στα χέρια του που υπαινίσσεται ότι του έχει δώσει εντολή η ΕΠΟ, επιχειρεί να μαζέψει τα βιβλία των σωματείων

ΝΕΑ «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΙΔΗ!
*Οι εκλογές στην ΕΠΣ Ξάνθης θα γίνουν την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου (18.00), ενώ στο πλευρό του Γ. Γκιρτζίκη κόντρα στον Γιώργο Πανίδη βρίσκεται και ο πρώην πολέμιός του Ν. Σπυριδόπουλος!

Στον Εισαγγελέα Ξάνθης αναμένεται να μεταβούν σήμερα τα 6 από τα 7 μέλη του αθλητικού συλλόγου ΟΡΦΑΝΟΥ Ξάνθης, προκειμένου να καταγγείλουν «καραμπινάτη» υπόθεση πλαστογραφίας των βιβλίων του συλλόγου που έχει στα χέρια του ο ειδικός γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης Γιάννης Τσιπίδης που παράλληλα δεν τους τα παραδίδει...!
Η αποκάλυψη για την «πλαστογραφία» απόφασης του Δ.Σ. του ΟΡΦΑΝΟΥ Ξάνθης σημειώθηκε όταν εν όψει των εκλογών στην ΕΠΣ Ξάνθη την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Νατάσσα, 6 μέλη από τα 7, είδαν να ορίζεται «δήθεν» από την διοίκηση προκειμένου να ψηφίσει στις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης στις  5 Φεβρουαρίου  ο Εντογάν που πρόσκειται στη πλευρά Τσιπίδη – Σπυριδόπουλου - Γκιρτζίκη, αντί του Προέδρου Φεηζί Τιμούρ που στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Πανίδη!!!
Τα μέλη της διοίκησης του ΟΡΦΑΝΟΥ Ξάνθης καταγγέλλουν ότι:
1. Οι υπογραφές τους, σύμφωνα με τις οποίες εξουσιοδοτούν τον Εντογάν να ψηφίσει στις εκλογές της 5 Φεβρουαρίου....ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΑΝ!
2. Ο ειδικός γραμματέας της ΕΠΣ Ξάνθης αρνείται να τους παραδώσει τα «βιβλία» και τους παραπέμπει στον Εντογάν που με τη σειρά του βρίσκεται σε δεινή θέση, διότι έχει υποπέσει σε σοβαρότατο αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και τους παραπέμπει στην...Ένωση.
3. Ορίζουν ως εκπρόσωπο της διοίκησης στη ψηφοφορία τον Πρόεδρου του Συλλόγου Φεηζί Τιμούρ!

ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ «ΑΛΛΑΞΕ» ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟ
Παράλληλα πολλά ερωτηματικά αιωρούνται και για την στάση του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκου Σπυριδόπουλου που στο παρελθόν «συγκρούστηκε» μετωπικά με τον νυν Πρόεδρο της ΕΠΟ Γ. Γκιρτζίκη  και κέρδισε την Ένωση με την στήριξη τότε και του βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρου Κοντού, αφού είχε παραιτηθεί από τη θέση του Προέδρου και έλεγε δεν θα ασχοληθεί εκ νέου...
-Ποιος τον επηρεάσει στο ν’ αλλάξει την απόφασή του και μάλιστα να συνταχτεί με την πολέμια προς την Skoda Ξάνθη πλευρά του κ.Γκιρτζίκη.

ΝΕΑ «ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΙΔΗ!
Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στην ΕΠΣ Ξάνθης θα γίνουν την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου (18.00), ενώ στο πλευρό του Γ. Γκιρτζίκη έχει συνταχτεί κατά παράβαση του υπηρεσιακού κανονισμού και των καθηκόντων του ο υψηλόμισθος ειδικός γραμματέας Γιάννης Τσιπίδης που σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουμε δεχτεί από την πλευρά του Υποψηφίου Προέδρου Γιώργου Πανίδη, ισχυρίζεται μάλιστα με αφορμή τις εκλογές ότι έχει στα χέρια του «χαρτί» από την ΕΠΟ που τον εξουσιοδοτεί να... πάρει τα βιβλία από τους συλλόγους!!!
Τα ερωτήματα των σωματείων αλλά και των φιλάθλων της Ξάνθης προς τον Ειδικό γραμματέα Γιάννη Τσιμπίδη και τα όσα καταγγέλλονται για την περίπτωση της ομάδας του ΟΡΦΑΝΟΥ Ξάνθης.
-Πού βρίσκονται τα βιβλία του συλλόγου κι αν τα έχει ο ειδικός γραμματέας στα χέρια του, γιατί δεν τα παραδίδει στα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου του ΟΡΦΑΝΟΥ;

Ήδη πάντως είναι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ενώ χθες για το θέμα του ΟΡΦΑΝΟΥ κινητοποιήθηκαν πλην του Γιώργου  Πανίδη και των Νομικών και ο ποδοσφαιριστής της ΡΟΜΑ και της Εθνικής ομάδας Βασίλης Τοροσίδης...
Κι έπεται και συνέχεια, αφού από ώρα σε ώρα αναμένονται νέες «βόμβες» κατά Τσιπίδη από την πλευρά του Γιώργου Πανίδη, αφού ο συγκεκριμένος κύριος προκειμένου να συνεχίσει να έχει το γενικό κουμάντο στην Ένωση, θεωρείται και ο άνθρωπος που κινεί όλα αυτά τα νήματα....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »