*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

10 Δεκεμβρίου


*Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν διοργανώνει την Παραμονή των Χριστουγέννων, Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, με πλούσιο εορταστικό menu αλλά και live μουσική με τους «Au Revour» η «Αποθήκη wine bar - bistro» του ξενοδοχείου Elisso.
“Πιστοί και φέτος στο ραντεβού μας, σας υποσχόμαστε μία όμορφη γιορτινή βραδιά την παραμονή των Χριστουγέννων”, αναφέρει η διεύθυνση του «ELISSO».
Τηλέφωνα επικοινωνίας για πληροφορίες - κρατήσεις στο 2541084400.
……

*Χαμός όπως έμαθα έγινε το περασμένο Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στο CITY LIVE με τον ανεπανάληπτο Κωνσταντίνο Χριστοφότου και την Θεανώ Βατίδου.
Οι εορτάζοντες διασκέδασαν με τις παρέες τους και πέρασαν όμορφα!
……

*Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, έδωσε ρεσιτάλ στην κυριολεξία ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες του και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο!
…..

*Αυτή που έκλεψε όμως την παράσταση ήταν η εκρηκτική Θεανώ Βατίδου που με την υπέροχη φωνή της μάγεψε τους πάντες!
……

*Πρόβλημα με την μέση της έπειτα από πτώση αντιμετωπίζει η φανατική οπαδός της SKODA Ξάνθη, Δέσποινα Ουζγούρογλου και γι’ αυτό δεν την είδα την Κυριακή στο γήπεδο στον θρίαμβο της SKODA Ξάνθη επί του ΠΑΟΚ με 4-2!
Δεν πειράζει Δέσποινα έρχεται ο Παναθηναϊκός, και θα χαρείς την νέα νίκη της αγαπημένης σου ομάδας.
……

*Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου έρχεται από την Ιταλία στην Ξάνθη για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του και τους συγγενείς του στον Πετεινό, ο διεθνής άσσος της Εθνικής μας ομάδας αλλά και της ROMA, Βασίλης Τοροσίδης!
Ο Βασίλης θα έχει την ευκαιρία να δεί και τους φίλους του στην Ξάνθη που τους πεθύμησε πολύ!
……

*«Το μυαλό μου είναι στη Θεσσαλονίκη και στην αγαπημένη μου Σοφία», μου δήλωσε χθες ο ραδιοφωνικός παραγωγός του LIFE 92,1, Χαράλαμπος Κυρκούσης, ο οποίος περιμένει πως και πώς να έρθει το Σάββατο για να μεταβεί στην συμπρωτεύουσα και να γνωρίσει από κοντά το νέο του αμόρε!
……

*Αύριο Πέμπτη 11/12 στις 21.00 το «DE NOVO» cafe- bar  υποδέχεται το καλλιτεχνικό δίδυμο ΑΣΜΙΚ ΜΠΕΚΛΑΡΙΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΗ ΜΟΥΣΑΔΕ για ακόμα μια μοναδική live εμφάνιση.
Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες θα σας «ταξιδέψουν» σε όμορφα μουσικά «μονοπάτια» και σε αυτήν τη βραδιά κρασιού! Και μην ξεχνάτε! Απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί ή ένα μπουκάλι σας έρχεται το δεύτερο δωρεάν!
……

*Και κλείνω με το Ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ» που για μια άλλη Πέμπτη (αύριο), διοργανώνει Ladies Night, με το πρώτο ποτό δωρεάν σε όλες τις γυναίκες και DJ τον τρομερό και ανεπανάληπτο Κώστα Σπυριάδη!!!

Επιλέξτε ΚΥΤΤΑΡΟ και... καλή σας διασκέδαση!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »