*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Δεκεμβρίου

SEE THROUGH

10 Δεκεμβρίου


Άκουσον!
Άκουσον!
*Δυστυχώς τα ευτράπελα του γραφείου Τύπου της Περιφέρειας (αλήθεια, σε ποιο σαϊνι έχει αναθέσει τα συγκεκριμένα καθήκοντα ο κύριος «εγώ ο... αλάθητος»;;;
....
*Έτσι ενώ χθες στις 10.30 ο Περιφερειάρχης είχε σύσκεψη με τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων, το γραφείο τύπου μας ενημέρωσε γύρω στις...10 το πρωί με email που λάβαμε γνώση στις 11.05!!!
Στην ουσία δηλαδή, μετά την σύσκεψη....
....
*Η «γκάφα» ωστόσο συνεχίστηκε και στο κείμενο που έγραφε επί λέξει: «Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ κ. Γιώργο Παυλίδη και τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 8/12/2014 στην έδρα της Περιφέρειας και ώρα 10:30, για να συζητηθούν θέματα συνεργασίας για την ανάπτυξη και την επιχερηματικότητα».
.....
*Πρώτο λάθος και πάλι η ημερομηνία. Τρίτη αλλά... 9/12! Δεύτερο λάθος η λέξη «επιχειρηματικότητα»...Τρίτο λάθος; Μα ενώ ήταν παρόντες δύο θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες (ο ένας φυσικά ο Μ. Αμοιρίδης...) και ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας Αργύρης Πατακάκης...
-Δυο φορές ζήτησε το λόγο ο τελευταίος να τοποθετηθεί, αλλά και τις δύο φορές ο Περιφερειάρχης τον...αγνόησε και δεν του τον έδωσε!!! Σωστόόόός...
-Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω...(Σ. Σ. Να μάθεις Αργύρη να κάνεις «παιχνίδια» με τον βουλευτή της Ν.Δ. κ.Κυριαζίδη Δράμας).
......
*Το παράπονο όλων των παρισταμένων; Μα δεν ήταν παρών στην σύσκεψη ο ειδικός σύμβουλος του Περιφερειάρχη κ.Καρακασίδης, ειδικός «γνώστης» όλων των προβλημάτων...
-Μολονότι ήταν στο γραφείο του. Κρίμα...
-Οι εμπνεύσεις και ιδέες του, σίγουρα θα πρόσφεραν στην σύσκεψη σε συνδυασμό βέβαια πάντα με τις μεγαλόπνοες... ιδέες του κυρίου Μιχάλη Αμοιρίδη!
…..

Αυτοβούλως παρουσιάστηκε στην ΓΑΔΑ ο άνδρας των ΜΑΤ που προκάλεσε οργή αφού ενώ είχε περάσει χειροπέδες σε έναν διαδηλωτή το βράδυ του Σαββάτου άρχισε να τον χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές, εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω του Reuters.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας των ΜΑΤ παραδέχθηκε ότι χτύπησε τον διαδηλωτή και μάλιστα ως δικαιολογία προέβαλλε το γεγονός ότι το έκανε γιατί ο διαδηλωτής έβρισε την μητέρα του η οποία αργοπεθαίνει από καρκίνο. Αν είναι αλήθεια, ε... δεν είχε και άδικο!
.....

Ο δήμαρχος Ξάνθης Χ. Δημαρχόπουλος, στόλισε χθες το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης
Σε ένα άκρως ζεστό και πλούσιο σε συναισθήματα κλίμα, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τον Αντιδήμαρχο, μαζί με τους εργαζόμενους και τα παιδιά του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, τα πρόσωπα των οποίων έλαμπαν από χαρά, στόλισαν την Τρίτη το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Ψυχολογικού Κέντρου.
Στην προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Ίδρυμα, την Τρίτη το πρωί, έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι ο Δήμαρχος προσέφερε στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα, το δέντρο των Χριστουγέννων και τα στολίδια αλλά και το γεγονός ότι μαζί στόλισαν το δέντρο.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει αλλά και να συγχαρεί το προσωπικό για την προσφορά και την αγάπη που δίνουν αμέριστα στα παιδιά και τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους.
Ο Δήμαρχος όπως είπε, «έδωσε ευχές αλλά πάνω από όλα πήρε δύναμη».
(Σ.Σ. Ερώτημα της στήλης... Γιατί δεν αναφέρονται στο δελτίο τύπου τα ονόματα του Προέδρου και του αντιδήμαρχου;).
………

Μικρά
Μικρά
*Το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, σε έκτακτη συνεδρίασή του την 5η Δεκεμβρίου 2014, συντασσόμενο πλήρως με την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά και το συντριπτικό αποτέλεσμα του Πανελλαδικού Δικηγορικού δημοψηφίσματος, για απόρριψη του νομοσχεδίου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας αποφάσισε την αποχή διαρκείας των μελών από τα καθήκοντά τους, που ήδη ξεκίνησε από χθες 8 Δεκεμβρίου.
......
*Στο μεταξύ το θέμα της αποχής των δικηγόρων, γίνεται σήμερα και τηλεοπτικό θέμα μέσα από την εκπομπή ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Β. Πεντζουρίδη και την ΕΓΝΑΤΙΑ τηλεόραση. Όλα αυτά ώρα 22.15 από το κανάλι των μακρινών δρόμων που όλα δείχνουν ότι ανοίγεται πλέον σε νέους ορίζοντες!
……
*Γιατί τελικά εξυβρίζονται από τον κύριο Γ.Σ. οι απόστρατοι; Μήπως γιατί στην ομιλία του ο Καραχότζα τους «έκραξε» δημόσια για την απόλυσή του κι αυτό τους ενόχλησε πολύ; Μήπως; 
........

Ξεκινάει στις 21/12 το  Χιονοδρομικό Κέντρο του Φαλακρού
Στην ιστοσελίδα του ΧΙΩΝ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ  ανακοινώθηκε την Δευτέρα  η έναρξη λειτουργίας του Χιονοδρομικού στις 21 Δεκεμβρίου. Ωστόσο την ίδια ώρα, η Περιφέρεια του κυρίου Αμοιρίδη και του κυρίου Γ. Παυλίδη, δεν κάνει καμιά αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα παρά τις «κραυγές» των προηγουμένων ετών! Γιατί άραγε; Η ανακοίνωση αυτούσια όπως την αλιεύσαμε από το  dramini.gr, αναφέρει τα παρακάτω:
«Εν αναμονή καταλλήλων χιονοπτώσεων για την έναρξη λειτουργίας αναβατήρων – χιονοδρομικών πιστών. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η έναρξη λειτουργίας του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού για τη χιονοδρομική περίοδο 2014 – 2015 ορίζεται η Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 με τη λειτουργία του τετραθέσιου αποσυμπλεκόμενου αναβατήρα για «καφέ και θέα» στα 2100 μ.».
Με την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου στο Φαλακρό και την Ονειρούπολη στην Δράμα, η περιοχή αναδεικνύεται σε ιδανικό γιορτινό – χειμερινό προορισμό.
Ήδη η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Δράμας είναι ικανοποιητική με ανοδικές τάσεις, ενώ και στον Βώλακα η κίνηση αυξάνεται καθημερινά, με τα ξενοδοχεία να έχουν πληρότητα έως και 70% για την περίοδο των εορτών. Οι ξενοδόχοι του Βώλακα πιστεύουν ότι το ποσοστό μπορεί να φτάσει ακόμη και το 100%, εφ όσον η λειτουργία του Χιονοδρομικού γίνει ευρέως γνωστή.
……

Σε εκλογική ετοιμότητα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετά τον αιφνιδιασμό από την κυβέρνηση
«Χαιρόμαστε που επισπεύδονται οι κάλπες που τις θέλαμε χθες» ήταν το πρώτο σχόλιο του εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ, ο οποίος μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ο κ. Κουίκ, στη δήλωσή του είπε: «Οι συγκυβερνώντες επειδή ξέρουν ότι τα νέα μέτρα της τρόικας, δεν θα περάσουν από τη Βουλή, και θα έπεφταν εκ των έσω, προτιμούν να φύγουν λιγότερο επώδυνα με την επίσπευση της διαδικασίας εκλογής του ΠτΔ, όπου δεν θα βρουν τους 180 και θα πάνε για τις εκλογές της ήττας. Χαιρόμαστε που επισπεύδονται οι κάλπες που τις θέλαμε χθες…»

Στο μεταξύ, μετά την απόφαση για επίσπευση των διαδικασιών εκλογής ΠτΔ από την κυβέρνηση, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, έδωσε εντολή να τεθούν σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα όλα τα όργανα και οι συντονιστικές επιτροπές του κινήματος.
Επίσης την Τετάρτη στις 15:00 το μεσημέρι. στα γραφεία του κινήματος θα γίνει κοινή συνεδρίαση Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Εκτελεστικής Επιτροπής.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »