*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΕΚΑ ΞΑΝΘΗΣ

30 Δεκεμβρίου


Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ με επιστολή της στις 29 Δεκεμβρίου προς τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντ/γο κ. Τσακνάκη Δημήτρη αναφέρεται στη λήξη αποσπάσεων από ΥΦΕΚΑ Ξάνθης επισημαίνοντας την αντίθεσή της σε αυτή την κίνηση καθώς θεωρεί  ότι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα δεν μπορεί να γίνεται φυλακή.
Η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:
Ξάνθη 29 Δεκέμβρη 2014
ΠΡΟΣ: ΑΡΧΗΓΟ ΕΛ.ΑΣ
Αντ/γο κ.ΤΣΑΚΝΑΚΗ Δημήτριο
ΘΕΜΑ: Λήξη αποσπάσεων από ΥΦΕΚΑ Ξάνθης.
Αρχηγέ,
Η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ξάνθης από την πρώτη στιγμή της κατάργησης του Τ.Δ.Α Ξάνθης είχε επισημάνει την αντίθεσή της σε αυτή την κίνηση καθώς θεωρούμε ότι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα δεν μπορεί να γίνεται φυλακή.
Παρ΄όλα αυτά, όλο αυτό το διάστημα με συχνές επισημάνσεις μας προσπαθήσαμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για την εύρυθμη λειτουργία του ΥΦΕΚΑ, για την ασφάλεια των συναδέλφων και την ασφάλεια των παράνομων μεταναστών, έως ότου ξαναλειτουργήσει η σχολή μας .
Δυστυχώς  πληροφορηθήκαμε ότι 18 συνάδελφοι επιστρέφουν με εντολή σας στις υπηρεσίες τους, αποδυναμώνοντας την εύρυθμη λειτουργία της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Έστω και την ύστατη στιγμή γνωρίζοντας και την δική σας επιθυμία για την καλή λειτουργία της υπηρεσίας, ζητούμε τώρα που έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των παράνομων μεταναστών λόγω και της παύσης λειτουργίας του ΥΦΕΚΑ Κομοτηνής, να ανακληθεί η διαταγή της λήξης των  αποσπάσεων αφού και εμείς φρονούμε ότι ο αριθμός των 125 αστυνομικών είναι ικανός για την ασφαλή και εύρυθμη λειτουργία του ΥΦΕΚΑ Ξάνθης
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ανέστης

ΚΟΙΝ:κ.κ. βουλευτές Ξάνθης
Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης
Διοικητή ΥΦΕΚΑ Ξάνθης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »