*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

Ω ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ

30 Δεκεμβρίου


ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!
Με τίνος την "άδεια" κύριε Δημαρχόπουλε πήγε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου (11.30) φορτηγό του Δήμου Ξάνθης υπό την καθοδήγηση του Τσέπελη να «ξεφορτώσει» μπάζα στο δήθεν οικόπεδο της...γυναίκας του;
Εν ώρα υπηρεσίας, ο έμμισθος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών δουλεύει για τις ....προσωπικές του επιχειρήσεις!!!! Και δεν είναι η πρώτη φορά...
.......
*Δεν έχουν τελειωμό πλέον και οι νέες ιστορίες που δημιουργεί το "δεξί" χέρι του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης στον Δήμο και την πόλη γενικότερα...Και αναφέρομαι φυσικά στον υπεραντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Μανώλη Τσέπελη που ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ τελικά για να εξυπηρετεί τα...προσωπικά του συμφέροντα υπεράνω Νόμων και κάθε ηθικής τάξης!
Και με την πλήρη κάλυψη και ανοχή του Δημάρχου Πρότυπο Μπάμπη Δημαρχόπουλου...
.....
*Επί της ουσίας λοιπόν. Πολίτες μήνυσαν τον Τσέπελη τόσο στην Αστυνομία όσο και στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος, όταν είδαν φορτηγό του Δήμου Ξάνθης στις 12 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί να επιχειρεί να ρίξει...μπάζα σε οικόπεδο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο 2ο χιλιόμετρο Ξάνθης-Καβάλας, απέναντι ακριβώς από τα φανάρια-δίπλα στον φούρνο του Θανάση Τσέλιου!!!
-Προσέξτε! Σας έδωσα και ημερομηνία αλλά και την ακριβή ώρα τέλεσης του αδικήματος...Γεγονότα δηλαδή που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από κανέναν!
.....
*Το ιστορικό. Το συγκεκριμένο οικόπεδο είχε παραχωρηθεί πριν πολλά χρόνια στην σύζυγο του κυρίου Τσέπελη που εμφανίζεται άλλωστε στις περισσότερες επιχειρήσεις του, πλην όμως αυτή ενώ εκ του Νόμου όφειλε μέσα σε τρία χρόνια να χτίσει στο οικόπεδο που της παραχώρησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλιώς θα το έχανε! Όπως και συνέβη τελικά...!
.....
*Πέρασαν λοιπόν δύο 3ετίες, το οικόπεδο των 9 στρεμμάτων που «διεκδικείται» από τρία άτομα δεν χτίστηκε και προ του κινδύνου να χάσει το οικόπεδο, ο Τσέπελης αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί και να ρίξει...μπάζα για να δείξει ότι «κάτι έχτισε» και να επιστρέψει στην κατοχή της συζύγου του!
Και προσέξτε ημέρα και ώρα!
Στις 12 Δεκεμβρίου στις 11.30 το πρωί που ο αντιδήμαρχος θα έπρεπε να είναι στην υπηρεσία του, αυτός έτρεχε να...»μπαζώσει» το οικόπεδο!!!
-Τον ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ δηλαδή οι δημότες για να ασχολείται αυτός με τις....δουλειές του!
(Σ.Σ. Φυσικά περιττό να σας πω με τι αυτοκίνητο βρίσκονταν εκεί ο Τσέπελης, την ώρα που το φορτηγό του Δήμου επιχειρούσε την μανούβρα του....και που δημιουργεί ένα ακόμη ερώτημα πολιτικής ηθικής, αφού παρανόμως οδηγεί ως αντιδήμαρχος το σχετικό τζιπ, καθώς δεν έχει άδεια από την Αποκεντρωμένη!)
......
*Ήδη επί του θέματος έχει επιληφθεί ο  Εισαγγελέας Ξάνθης που τον κάλεσε στο γραφείο του στις 23 Δεκεμβρίου, ενώ πολίτες καταγγέλλουν τον Τσέπελη οτι ακόμη και έξω από το γραφείο του, δέχτηκαν τον γνωστό πολιτικό του "τσαμπουκά" ισχυριζόμενος ότι "δεν μπορούν" να του κάνουν....τίποτα, διότι το…οικόπεδο είναι της γυναίκας του κλπ!!!
-Φυσικά για το φορτηγό του Δήμου Ξάνθης ή από πού πήρε την άδεια να προβεί σε τέτοιες πράξεις....κουβέντα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών όπως και ο Δήμαρχος Πρότυπο Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος!)
......
*Στην νέα ιστορία του Τσέπελη εμπλέκονται φυσικά και υπηρεσιακοί παράγοντες και κυρίως ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος (που ήταν εν γνώσει), καθώς για δεύτερη φορά τα φορτηγά του Δήμου Ξάνθης φέρονται να μετακινούνται για την εξυπηρέτηση προσωπικών σκοπών και συμφερόντων ενός υπεραντιδημάρχου του... αλλά και η διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Μανά
......
*Σημειώνεται ότι οι πολίτες που κατήγγειλαν ήδη εγγράφως τον Τσέπελη, ισχυρίζονται οτι "δεν είναι δικό του το οικόπεδο και ότι έχει χάσει εκ του Νόμου την ιδιοκτησία...".
-Ενώ τα νέα μπαζώματα του Τσέπελη, θυμίζουν παρόμοια περίπτωση με αυτήν και της χοιροτροφικής του μονάδας στην περιοχή της Π. Χρύσας σε δασική έκταση (τον Ιανουάριο του 2007), όπου παραμένει, ακόμη κι αν έχει χάσει τα δικαστήρια με την ανοχή και του Δασαρχείου Ξάνθης παραμένει εκεί... αμετακίνητος...!
......
*Με απλά λόγια "ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης αν και εν γνώσει  της τελεσίδικης απόφασης του Εφετείου σε βάρος του κυρίου Τσέπελη για καραμπινάτες παράνομες πολεοδομικές πράξεις, το μπάζωμα του χειμάρρου στη Χρύσα κλπ  για τις οποίες τιμωρήθηκε με πολύμηνη φυλάκιση," τον έχρισε συνειδητά υπερ-αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών σαν να φυλάει δηλαδή… "ο λύκος τα πρόβατα...", προκειμένου από τη νέα του θέση να παρανομεί και να αυθαιρετεί ακόμη περισσότερο!
.....
*Ερώτημα ετών της Τοπικής κοινωνίας.
-Καλά ο κύριος Τσέπελης είναι υπεράνω των Νόμων; Υπεράνω των δικαστών και κάθε δημόσιας και δημοτικής Αρχής; διερωτήθηκαν οι πολίτες που τον κατήγγειλαν, ενώ δεν έκρυψαν την απορία τους για την στάση του σημερινού Δημάρχου Ξάνθης για τον στενό συνεργάτη του!
-Την απάντηση ωστόσο θα πρέπει από δω και πέρα πλέον να την δώσει ο ίδιος ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αφού οι λοιποί Εισαγγελείς όπως φαίνεται εκ των πρακτικών του, δεν μπορούν να τον τιθασεύσουν την ροπή του να  ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ! Παρά την τελεσίδικη απόφαση και του Εφετείου...
...
*Φυσικά τα νέα" κατορθώματα" του Τσέπελη με το νέο αμφισβητούμενο οικόπεδο της συζύγου του, ήδη έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, αναρωτιούνται ωστόσο όλοι οι πολίτες...
-Η Πολεοδομία και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών με τίνος τις υπογραφές υπηρεσιακών παραγόντων, καλύπτουν τις νέες παρανομίες του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών; Τι θα κάνουν Εισαγγελείς, η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια (Τσέπελης οδηγεί παράνομα και το τζιπ του Δήμου Ξάνθης...!), και οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης και για την συγκεκριμένη περίπτωση-φαινόμενο στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης;

Και το ερώτημα όλων των πολιτών.
-Όταν όλα αυτά είναι εν γνώσει του Δημάρχου Ξάνθης και αυτός αδιαφορεί πλήρως, τυγχάνει ή δεν τυγχάνει του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »