*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

30 Δεκεμβρίου


*Χρόνια Πολλά αναγνώστες του «γύφτου», μιας και σας έλειψα πολλές μέρες ενόψει των Χριστουγέννων, και σας εύχομαι πλέον το 2015 να αποκτήσετε ότι επιθυμείτε!
Και ξεκινάω τα αποκλειστικά μου για σήμερα!
……

*Στην Ονειρούπολη της Δράμας βρέθηκαν τις μέρες των Χριστουγέννων οι νεαροί Ξανθιώτες τραγουδιστές και μουσικοί, Αντώνης Χειμωνίδης και Γιώργος Καρυπίδης.
Αν κρίνω από το βιντεάκι που «ανέβασαν» στο Facebook, το διασκέδασαν σαν μικρά παιδιά!
Δεν έμαθα όμως τι δώρο ζήτησαν από τον Αη Βασίλη!...
……

*Στην εορταστική εκπομπή του ALPHA, με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εμφανίστηκε για άλλη μία φορά με το καλλιτεχνικό σχήμα του Live της Αθήνας όπου και συμμετέχει, ο γνωστός Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου και ξεσήκωσε τους πάντες.
Μάλιστα πολλά ήταν και τα «Like» από φίλους του στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook.
……

*Στο «Ελληνάδικο» του Διδυμοτείχου τραγούδησε τα Χριστούγεννα ο άλλος νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής, Άκης Μακρίδης, και όπως γράφει στο “Facebook» ενθουσίασε τους πάντες με τις επιτυχίες του!
Δεν έμαθα όμως αν πήγε να τον θαυμάσει από κοντά ο κολλητός του, ή αν προτίμησε το νέο του αμόρε στη Θεσσαλονίκη!
……

*Χαμός έγινε την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή και την Πέμπτη ανήμερα των Χριστουγέννων, στο CITY LIVE της Ξάνθης με την φοβερή Θεανώ Βατίδου και πολύς κόσμος γιόρτασε και γλέντησε με τις επιτυχίες της!
……

*Στο CITY LIVE όμως την ημέρα των Χριστουγέννων είδα (μετά από πολύ καιρό) και τον γνωστό τελετάρχη, Θανάση Γιαννίκη, να διασκεδάζει με καλή παρέα, απολαμβάνοντας την Θεανώ Βατίδου!
……

*Το CITY Live, όμως ετοίμασε άλλη μια έκπληξη για όλους τους Ξανθιώτες.
Αύριο Τετάρτη παραμονή Πρωτοχρονιάς αλλά και την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου, φέρνει για την υποδοχή του νέου έτους 4 εκπληκτικούς τραγουδιστές.
Σπύρος Πέτρου, Θεανώ Βατίδου, Μάϊ Θεοδώρου και Ηλίας Δεμής, μας περιμένουν να υποδεχθούμε το 2015 με πολύ κέφι και χορό μέχρι πρωίας.
……

*Ένα ξέφρενο πάρτι για την υποδοχή του νέου έτους διοργανώνει αύριο Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου και το Ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ» σε ελληνικούς ρυθμούς και πολλές εκπλήξεις!
ΤΗΛ. ΡΕΖΕΡΒΕ: 6978634242, 6947930825, 6989003833.
Να μη λείψει κανείς!
……….

*Ένας από τους κορυφαίους dj της Ελλάδας έρχεται αυτή την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου στο LOLA Postmodern bar και ετοιμαστείτε για μεγάλο χαμό...
και πολλές εκπλήξεις που σας περιμένουν...
Rezerve:6977925461

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »