*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ

19 Δεκεμβρίου


*Η μέρα που όλοι περιμέναμε τόσο καιρό… έφτασε!!!
Σήμερα ανοίγει το αγαπημένο μας Κυβερνείο.
Μπάμπης Δαργανάκης, Σταύρος Ιωσηφίδης και Γιώργος Μουσμουλίδης έκαναν το θαύμα τους και δημιούργησαν ένα «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ», ανανεωμένο εντελώς διαφορετικό από αυτό που ξέραμε!
Τα συνεργεία δούλευαν μέχρι αργά χθες το βράδυ ώστε να μπούνε και οι τελευταίες πινελιές για να είναι έτοιμο και εντυπωσιακό το ανανεωμένο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
……



*Δημοσιεύω και δυο ενδεικτικές φωτογραφίες για να πάρετε μία «γεύση» από τις αλλαγές που έγιναν στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ που σήμερα θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί όλους μας να διασκεδάσουμε όπως παλιά!
……

*Η μεγάλη στιγμή έφτασε για το μεγάλο καλλιτεχνικό αλλά και φιλανθρωπικό γεγονός στη Ξάνθη σήμερα στις 21:30 το βράδυ!
Το γνωστό περιοδικό GO THRAKI και ο Πέτρος Γίσσης παρουσιάζουν σήμερα το «ΜODA THRAKI Wine fashion party 2014 με διάσημα μοντέλα από όλο τον κόσμο. Οι εισπράξεις θα δοθούν για το Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης, ενώ o ΜΑΧΗΤΗΣ είναι χορηγός επικοινωνίας στην εκδήλωση.
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Σταρ Ελλάς 2013 Βασιλική Τσιρογιάννη, ενώ συμμετέχουν πάνω από 19 μοντέλα από όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων η Star west Hellas Ελιβάβετ Δοβλατίδου, η Kathrin Jones μοντέλο από την Αμερική, η Τίνα από το Hong Kong και πολλά άλλα μοντέλα της show busιness  είναι ελεύθερη για όλους!
……

*Τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνει τις Live εμφανίσεις του το καλλιτεχνικό ζευγάρι (πλέον) Γιώργος Κουμουλίδης και Γεωργία Ταστσόγλου.
Χθες σας αποκάλυψα ότι ανήμερα των Χριστουγέννων θα εμφανιστούν στο Ελληνάδικο «ΣΚΙΕΣ» στη Διομήδεια.
Χθες έμαθα ότι θα εμφανιστούν σήμερα στο cafe-bar «Six & More» της Χρυσούπολης!
-Μπράβο παιδιά!
……

Άλλο ένα ξέφρενο ελληνικό πάρτι με «ζωντανό» τουμπερλέκι διοργανώνει αύριο Σάββατο το LOLA Postmodern bar.
Στην πρόσκλησή του το LOLA στο Face book αναφέρει:
«Ελάτε για ακόμα ένα Σάββατο να κάνουμε χαμό… Με τον Αλέξανδρο Τσάκο να μας ξεσηκώνει με το τουμπερλέκι του... προβλέπεται sold out... Όπως πάντα...
Κάντε κράτηση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην σελίδα μας στο facebook η στο τηλ. μας και μπείτε στην κλήρωση για δύο STOLI red.....
RSV:6977925461».
……

*Ένα φανταστικό Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν διοργανώνει την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου η «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» για την υποδοχή του νέου χρόνου με ζωντανή ορχήστρα και πλούσιο μενού στον υπέροχο χώρο της!

Η είσοδος κοστίζει 15 ευρώ μόνο και η παιδική 10 ευρώ, περιλαμβάνοντας απεριόριστο φαγητό και ποτό.
Κλείστε από τώρα ρεζερβέ στα τηλέφωνα: 6932721023 - 25410 71787 - 78445 – 72423.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »