*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Δεκεμβρίου

Ω! Τι κόσμος… μπαμπά!

19 Δεκεμβρίου


Σκληρή επίθεση Μίχογλου κατά Δελή και αποχώρηση του τελευταίου από το δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου.
Σε αργία με... καθυστέρηση από τον Δημαρχόπουλο, οι δύο μηχανικοί του ΣΔΑΝ Ξάνθης! Την... «μαύρη βίβλο» έβγαλε ο Άγγελος Γιοβανόπουλος!
*Τελικά μόνο στα ραδιόφωνα και στον Γκορόγια το "παίζει" τζάμπα-μάγκας ο Δημαρχόπουλος. Τον περίμεναν πάλι στο δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου τον Πρόεδρο του ΣΔΑΝ Ξ το βράδυ της Τετάρτης,  αλλά αυτός και πάλι δεν αποτόλμησε να τους «τιμήσει» με την παρουσία του...
-Προφανώς θα ήταν απασχολημένος με τις...ευχές που έστειλε από την νέα ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου στους Δημότες του...δηλαδή στο... λαό του!
-Ή για ψώνια στην... Α.Β Βασιλόπουλος με τον Μπατζακίδη της Ομοσπονδίας και τον Μίλκογλου! Προφανώς... Γιατί Μπάμπης είναι αυτός, μπορεί να στόλιζε πάλι κανένα νέο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που αγόρασε με χρήματα των δημοτών φυσικά...
......
*Η είδηση; Φοβούμενος λοιπόν ο Πρόεδρος του ΣΔΑΝ ότι «κινδυνεύει» να πάει ο ίδιος κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος, τελικά αν και με... καθυστέρηση (!), ενός μήνα περίπου, έθεσε σε προσωρινή αργία τους δύο μηχανικούς στενούς συνεργάτες του (και «κολλητούς» του Χατζηευαγγέλλου), εν όψει της δίκης που έχουν τον Γενάρη 2015 σε βαθμό κακουργήματος στο Τριμελές Πρωτοδικείο Ξάνθης!
.......
*Το ερώτημα των δημοτών Τοπείρου ωστόσο και κυρίως των κατοίκων της Εξοχής, παραμένει αναπάντητο ακόμη κι από τον «όψιμο» φανατικό υποστηριχτή του κύριο Γκορόγια...
-Γιατί ο Δήμαρχος Ξάνθης δεν μας... καταδέχεται; Τι φοβάται;
-Τι φοβάσαι άφιλε και αχάριστε κύριε Μπάμπη; Που «κυνηγάς» όλους όσους σε στήριξαν και σε βοήθησαν να εκλεγείς Δήμαρχος; Και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Θωμάς Μίχογλου φυσικά, με τους αντιπάλους του οποίου «συμμάχησες», προκειμένου στον ΣΔΑΝ Ξάνθης, να μην αποκαλυφθεί τίποτα από αυτά που βγαίνουν στο «φως» στον Δήμο Τοπείρου;
......
*«Βόμβα» μεγατόνων ωστόσο στην προχθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τοπείρου με την έναρξη της συνεδρίασης, από τον Πρόεδρο των ΚΑΠΗ Άγγελο Γιοβανόπουλο που αποκάλυψε την... «μαύρη βίβλο»!
-Τί είναι η «μαύρη βίβλος»;
-Μα ένα «βιβλίο» που βρέθηκε τυχαία και «αποκάλυπτε» με ονόματα και... χρηματικά ποσά που λάμβαναν οι «μάγκες» του Δήμου Τοπείρου... άνευ!!!
Και μάλιστα σε... δόσεις! Ούτε ΙΧ επιχείρηση δηλαδή να ήταν...
......
*Ήδη η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του ΣΔΟΕ και των Εισαγγελέων και οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές από κάθε άποψη, μολονότι κάποιοι από κάτω πετούσαν συνεχώς την «σπόντα» για τι χρήματα πρόκειται...
-Για άσπρα ή μαύρα;!!!
.......
*Τώρα ποιά είναι τα ονόματα που έπαιρναν το «μαύρο» ή... άσπρο χρήμα; Δεν τα αποκάλυψε ο Γιοβανόπουλος και το ίδιο έκανε κι ο Μίχογλου που παρέπεμψε μάλιστα τους ερωτούντες στους... Εισαγγελείς!!!
(Σ.Σ Βέβαια σε αντίθεση με τα «λιβανιστήρια» του Χατζηευαγγέλλου που ήδη ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ άνευ δικαστηρίου εν ψυχρώ τον Πασχάλη Λύρατζη, τον Μωραϊτη, τον Μίχογλου, τον Ανέστη Καλλιγά, ΠΒΠ κλπ), εγώ θα διευκρινίσω ότι «όλα όσα καταγγέλλονται δημόσια και για τα οποία έχει ήδη επιληφθεί η Δικαιοσύνη, προς το παρόν είναι λόγια του ΑΕΡΑ!!! Αυτή που θα αποφασίσει για ενόχους ή μη, είναι μόνο η Δικαιοσύνη... οπότε ας κρατάμε άπαντες σεμνά και ταπεινά, μικρά καλάθια!».
......
*Σημειώνω επίσης οτι καθ' ιδίαν ο Δήμαρχος Τοπείρου ενημέρωσε ήδη την επικεφαλής Μαρία Καραλευθέρη για την «μαύρη βίβλο»... ενώ ήδη κάποια ονόματα έχουν διαρρεύσει!
-Δεν γνωρίζω όμως αν ενημέρωσε και τους κυρίους Δελλή,  Μάκη Τσιλιγγίρη και Βασίλη Χαραλαμπίδη!!!
Ο τελευταίος άλλωστε ως νομικός, θα μπορούσε να γνωρίζει και περισσότερα...
......
*Το «αλατοπίπερο» πάντως της προχθεσινής συνεδρίασης στον Τόπειρο, πρόσφεραν οι Χρήστος Δελής και Μάκης Τσιλιγγίρης (στενοί συνεργάτες του Χατζηευαγγέλου και οι δύο...) που με πρόσχημα την εισήγηση και παρουσία του τεχνικού συμβούλου του Δημάρχου, Παράσχου Ευστρατίου... αποχώρησαν από την συνεδρίαση! Πρώτα ο πρώτος, αφού τα άκουσε για τα καλά από τον Δήμαρχο και στη συνέχεια ο πρώην Αντιδήμαρχος και α.α... δημαρχεύων!
......
*Και η είδηση; Παρά την απουσία των εκπροσώπων της ΔΙΑΑΜΑΘ το δημοτικό συμβούλιο Τοπείρου πήρε ομόφωνη απόφαση να γίνει μέλος της. (Σ.Σ Οι Δελής και Τσιλιγγίρης πάντως που διαφωνούσαν, είχαν ήδη αποχωρήσει... Οι υπόλοιποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης ωστόσο τους «άδειασαν» κανονικά κι όχι μόνο παρέμειναν, αλλά και ΨΗΦΙΣΑΝ ομόφωνα την απόφαση για την οποία διαφωνούσαν οι αποχωρήσαντες!).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »