*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Αυγούστου

ΒΟΛΙΔΕΣ

29 Αυγούστου


ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕ… ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ!
Έντονα διαμαρτύρονται οι γονείς των παιδιών του Ειδικού Σχολείου για την απαράδεκτη κατάσταση εκπαίδευσης των παιδιών τους, ζητώντας την μεταστέγαση του σχολείου…
Σε αυτήν την κατεύθυνση μάλιστα ο μόνος που στηρίζει την προσπάθειά τους, είναι ο βουλευτής Ξάνθης και πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός.
Ωστόσο κάποιοι ή μάλλον….»κάποιος» τοπικός πολιτικός παράγοντας, θέλει τα παιδιά του ειδικού σχολείου σε….κοντέϊνερ στο έτος 2014!
Ο κύριος αυτός φυσικά θέλει άγριο κράξιμο απ’ όλους, έχουν όμως γνώσει οι φύλακες…
….

ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ… ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ!
Δεν θα ανακοινώσει ονόματα νέων αντιδημάρχων Ξάνθης ο νέος Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, όπως λένε οι πληροφορίες μου, για τον κίνδυνο… προφανώς «διαρροών» την ώρα της ψηφοφορίας από τους ψηφοφόρους!
Από την άλλη στην πρώτη μάζωξη του συνδυασμού το βράδυ της Τρίτης, ο Δημαρχόπουλος αντί με πυγμή να τους ανακοινώσει εδώ και τώρα τις αποφάσεις του, προσπαθούσε να… πείσει τους συμβούλους ότι κακώς θέλουν να γίνουν… αντιδήμαρχοι και τους εξηγούσε το λόγο!
Τώρα πόσοι πείστηκαν…
(Σ.Σ. Μάλλον ο συμπαθής κατά τα άλλα Μπάμπης νομίζει ότι ακόμη είναι… Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου!).
…..

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ
Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ο απερχόμενος Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου, πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα και πως από… παντοδύναμος τοπικός ηγέτης της  Αυτοδιοίκησης, έχασε τον Δήμο από τον… άσημο Τσιτιρίδη.
Μαζί μάλιστα από τον υποτιθέμενο… Νεοδημοκράτη Δημήτρη Γαλανόπουλο, ήταν κυριολεκτικά έξω από τα νερά τους!
(σ.σ. Δυστυχώς όμως, αυτά έχει η έπαρση και η αλαζονεία πρώην φίλε Βασίλη Τσολακίδη… «Πληρώνεται» ακριβά…).
……

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΕΠΕΛΗ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ… «ΟΣΙΕΣ ΜΑΡΙΕΣ»!
Μπορεί ορισμένοι όλους αυτούς τους μήνες να απειλούσαν δια μέσω Παυλικιάνου ότι θα… παραιτηθούν  από δημοτικοί σύμβουλοι αν ο Δημαρχόπουλος δώσει αξιώματα στον Τσέπελη και στον Ταρενίδη (μάλλον οι πληροφορίες λένε ότι ο Αλέξανδρος έδωσε και το όνομά του…), στην πρώτη συγκέντρωση του συνδυασμού ωστόσο όταν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ τους πέταξε το… «γάντι» και τους προκάλεσε μπροστά του να πουν αυτά που λένε στους δημοσιογράφους, ήταν όλες… «οσίες Μαρίες»!

Φυσικά ο νέος Δήμαρχος που ήταν μπροστά στη φάση που εξελίχτηκε… απλά παρακολουθούσε! Όταν μιλούσε ο Τσέπελης, «γκιχ» δεν έβγαζε κι ας έλεγε άλλα εδώ και τρεις μήνες!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »