*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Αυγούστου

....την ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη τίμησε με την παρουσία της και αντιπροσωπεία από την Περιφέρεια του Σμόλιαν,

28 Αυγούστου


Τρομερή κοσμοσυρροή στην ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη και των νέων μελών του Περιφερειακού συμβουλίου 
 
 
 
 
 
 
Παρουσία των υφυπουργών Γ. Ντόλιου, και Α. Δερμετζόπουλου, του βουλευτή Επικρατείας κ.Κουίκ, βουλευτών της Ροδόπης και των μητροπολιτών της Θράκης και της Αν. Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα η τελετή ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου, την οποία στην κυριολεξία κατέκλυσαν πολίτες και φορείς για να παρακολουθήσουν την ιστορική τελετή. Περιφερειάρχης ορκίστηκε ο Γιώργος Παυλίδης και θα διοικήσει την περιφέρεια ΑΜΘ για τα επόμενα πέντε χρόνια .
Επίσης την ορκωμοσία του νέου Περιφερειάρχη τίμησε με την παρουσία της και αντιπροσωπεία από την Περιφέρεια του Σμόλιαν, ο νέος  Πρύτανης του ΔΠΘ Θανάσης Καραμπίνης, πρόσωποι αρχών και φορέων μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, συγγενείς και φίλοι των νέων Περιφερειακών συμβούλων και γενικά πολύς κόσμος.
Ο νέος Περιφερειάρχης ορκίστηκε ενώπιον του Μητροπολίτη Κομοτηνής Παντελήμονα ενώ με θρησκευτικό όρκο ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο και στο Κοράνιο αντίστοιχα όλοι  οι Χριστιανοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, πλην των Περιφερειακών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΚΕ που ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ
Στην ομιλία του ο νέος Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδη ευχαρίστησε τους προσκεκλημένους για την τιμή που του έκαναν με την παρουσία τους και παράλληλα ευχαρίστησε και τους πολίτες της Περιφέρειας, τονίζοντας ότι το θετικό εκλογικό αποτέλεσμα του Μαϊου μαρτυράει και τις υψηλές προσδοκίες της κοινωνίας στο πρόσωπό του και την νέα διοίκηση. 
Ο νέος Περιφερειάρχης τόνισε με έμφαση ότι για τον ίδιο αποτελεί προσωπική δέσμευση να λειτουργήσει χωρίς αποκλεισμούς και περιχαρακώσεις απέναντι στους πολίτες αλλά και με κοινωνική και Περιφερειακή συνοχή, ενώ αναφέρθηκε συνοπτικά και στο πρόγραμμά του με πρωτεύοντες στόχους την ανάπτυξη της Περιφέρειας, την μείωση της ανεργίας και την δημιουργία ενός νέου περιβάλλοντος σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.
Ευχές Παντελεήμονα Μαρωνείας και Κομοτηνής
Τις ευχές του για τη νέα Περιφερειακή διοίκηση, προς όφελος όλων των πολιτών έδωσε αμέσως μετά τη θρησκευτική τελετή ο Μητροπολίτης Κομοτηνής Παντελήμων, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος, αναφέρθηκε και σε έναν νέο Ενιαίο Κώδικα για όλη την αυτοδιοίκηση σε επίπεδο Δομών, Υπαλλήλων, Εσόδων και…χωρίς απολύσεις, όπως κατέληξε χαρακτηριστικά.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »