*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ

25 Ιουλίου


ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ «ΞΑΝΘΙΠΠΗΣ» ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ!
Όπως ήδη πρώτοι αποκαλύψαμε, χάρις στην «Ξανθίππη» που δαπάνησε περίπου 19.000 ευρώ για δεξαμενές και οργανωμένη Πυρασφάλεια στο χώρο που βρίσκεται, αναμένεται με συμπληρωματικά έργα που θα κάνει εκεί ο Δήμος, να πάρει τελικά την πολυπόθητη άδεια πυρασφάλειας και το καλοκαιρινό θέατρο.
Για το συγκεκριμένο θέμα σημαντική ήταν και η συμβολή της ΔΕΥΑΞ, ήδη ο μελέτες της Τεχνικής Υπηρεσίας ολοκληρώθηκαν και τα απαιτούμενα έργα ξεκίνησαν εδώ και μέρες.
Βέβαια πλην της Πυρασφάλειας στη περιοχή, υπάρχουν κι άλλα προβλήματα για την άδεια λειτουργίας του καλοκαιρινού θεάτρου με πρώτιστο αυτό με την έλλειψη τουαλετών, αφού δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούν 1000 θεατές μια παράσταση ή εκδήλωση και να «τρέχουν» όλοι στη Ξανθίππη επειδή δεν έχει προνοήσει κανείς να τοποθετήσει έστω χημικές τουαλέτες στο χώρο…
Είναι ωστόσο κάτι που ήδη απασχολεί τον Δήμο Ξάνθης και αναμένεται να υλοποιηθεί, ώστε να δώσει άδεια και το Υγειονομικό. Όλα αυτά φυσικά για τον Αύγουστο αφού ο Ιούλιος ήδη τελειώνει σε 5-6 μέρες.
(Σ.Σ. Επισημαίνεται φυσικά και στο συγκεκριμένο θέμα η ανυπαρξία του αντιδήμαρχου Μανώλη Φανουράκη, αφού το πρόβλημα πήρε τελικά στους ώμους του ο απερχόμενος Δήμαρχος προκειμένου να λυθεί και να λειτουργήσει το καλοκαιρινό θέατρο έστω και για λίγες μέρες τον Αύγουστο…).
…..

ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ «ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ» Ο ΔΗΜΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ ΗΤΑΝ… ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ;
Με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής αστυνομίας Αλέκος Κυριακίδη τα έχουν οι επιχειρηματίες των Παιδότοπων και όχι αδίκως, αφού χωρίς καν να τους ενημερώσει, τους έστειλε επιστολές… σφράγισης και προστίμων, με υπερβολές και εξπρές διαδικασίες που πράγματι προκαλούν πολλά ερωτηματικά…
Αφού επί τόσα χρόνια δούλευαν κανονικά οι παιδότοποι στη πόλη, ουδέποτε συνέβη κάτι και οι άδειες εκδίδονταν κανονικά από  τον Δήμο, αφού εκτός των άλλων, ασκούν και σημαντικό και σοβαρό κοινωνικό έργο.
Για να δούμε λοιπόν σήμερα στις 11 το πρωί στην Συνεδρίαση της Ποιότητας Ζωής τι θα έχει να πει ο κύριος Κυριακίδης…
……

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΕΝΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ;
Ρωτάμε και ξαναρωτάμε τον αντ’ αυτού αντιδήμαρχο Ξάνθης Δημήτρη Μπένη τι θα γίνει με τις δύο εργαζόμενες του «Βοήθεια στο Σπίτι» Σταυρούπολης και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αφού έχασαν την δουλειά τους, για να βγάλουν τον… ίδιο Δήμαρχο με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ίδιες.
-Απάντηση φυσικά καμία…
Όπως και αναρωτιόμαστε από δω και πέρα, αφού ο απερχόμενος Δήμαρχος τον «κράτησε» επί 4 χρόνια έμμισθο αντιδήμαρχο –αδικώντας τους υπόλοιπους- και στις 31 Αυγούστου λήγει η θητεία του, τι δουλειά θα κάνει…
Έχουμε μεγάλη αγωνία!

(σ.σ. Φυσικά όσο κι αν αυτός πανηγύριζε προκαταβολικά για μας κι ότι θα μας… «σβήσει» μετά τις εκλογές, εμείς δεν χαιρόμαστε καθόλου με τις παραπάνω εξελίξεις…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »