*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

25 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

25 Ιουλίου


*Δύο συνεδριάσεις σήμερα στον Δήμο Ξάνθης. Η μια στις 11.00 (Επιτροπή Ποιότητας Ζωής) και η άλλη στις 13.30 (Οικονομική Επιτροπή)
-Η πρώτη ειδικά είναι «φωτιά».
……
*Ποιος στη χάρη μας… Διότι τελικώς ο «παραιτηθείς» αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Φανουράκης που δεν… παραιτήθηκε ποτέ (!) και ανήκει πλέον στην παράταξη Πούλιου-ΠΑΣΟΚ, την Δευτέρα θα είναι και εισηγητής στο δημοτικό συμβούλιο στο 20 θέμα εκ μέρους της παράταξης Στυλιανίδη - Ν.Δ!!!
Το οποίο αφορά: Λήψη απόφασης σχετικά με τη παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Φ. Αμοιρίδης» για τη διοργάνωση Γενικής Έκθεσης (εισηγητής Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ. Φανουράκης Εμμανουήλ).
…..
*Πότε θα γίνει η Γενική Έκθεση στο «Κλειστό» με διοργανωτή το Επιμελητήριο Ξάνθης; 15-20 Οκτωβρίου.
Και αναμένεται φυσικά να έχει μεγάλη επιτυχία!!! Αφού οι εκθέτες αναμένεται να είναι πάνω από 70-80 επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα, ενώ θα υπάρξει συμπληρωματική από τη νότια πλευρά του Αμοιριδίου για να χωρέσει όλους τους εκθέτες με παράλληλες καλλιτεχνικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις
……
*Επίσης και πάλι στη συνεδρίαση της Δευτέρας υπάρχει και το 14ο θέμα, που έχει ως εξής: «Έγκριση της αριθ.44/14 απόφασης του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία «Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης» σχετικά με τον οικονομικό απολογισμό έτους 2013».
-Πολύ Φανουράκη θα έχουμε τελικά την ερχόμενη Δευτέρα…
……
*Άνω κάτω έκανε μια μόνιμη κάτοικος την Π. Πόλη εξ’ αιτίας του μπάχαλου με τα τραπεζοκαθίσματα το βράδυ της Τετάρτης...
Τραπεζοκαθίσματα που εμποδίζουν κάθε δίοδο, ακόμη και πεζών και πόσο μάλλον των ιδιοκτητών σπιτιών που χρειάζονται… ελικόπτερο πλέον για τις μετακινήσεις τους, αφού στην ουσία δεν γίνεται εκεί κανένας έλεγχος…
……
*Το ωραίο της υπόθεσης; Παρενέβη η αστυνομία προκειμένου να αποκαταστήσει την νομιμότητα και φυσικά έγραψε όλα τα μαγαζιά που όπως έχουμε γράψει πολλές φορές, στερούνται αδείας τραπεζοκαθισμάτων κι από πάνω ζητάνε κάποιοι και τα ρέστα…
……
*Το τραγελαφικό της υπόθεσης; Μα το ότι ο γνωστός Σιδηρόπουλος, αντί να στηλιτεύσει την παρανομία, εμφανίστηκε χθες… «προστάτης»των παρανόμων, λοιδορώντας την αστυνομία γιατί επιτέλεσε το καθήκον της!
Διαβάστε λοιπόν τι έγραψε ο συγκεκριμένος κύριος, στη εμφανή προσπάθειά του να «εκφοβίζει» τον Νόμο να επιτελέσει το καθήκον του…
«Η αστυνομία κατέφθασε με 2 περιπολικά και 3 δικυκλιστές ,  δύναμη που θα επαρκούσε για να συλληφθεί κάποιος επικίνδυνος τρομοκράτης. Σε δύσκολη θέση και οι Αστυνομικοί, φυσικά, αφού τραβάνε τα βλέμματα σε μια παρανοϊκή κατάσταση που επικρατεί στην Παλιά Πόλη ενώ την ίδια ώρα θα μπορούσαν να ασχολούνται με το κοινό έγκλημα».
Και το ρεζουμέ του σχολίου:
«Είτε κινηθούμε με γνώμονα τη νομιμότητα είτε όχι, το πρόβλημα παραμένει και ονομάζεται «πραγματικότητα» !».
-Με απλά λόγια δηλαδή, παρανομείτε (!)… οι δημοσιογράφοι τύπου Σιδηρόπουλου να είναι καλά!
-Ούτε νομιμότητα, ούτε λογική ! Κλείστε πεζοδρόμια, δρόμους και τα πάντα στη Π. Πόλη για να… οικονομάνε κάποιοι μάγκες επιχειρηματίες!!!
-Εμπεδώσαμε!
(Σ.Σ. Μετά από όλα αυτά φυσικά, επανερχόμαστε εμείς στο γνωστό θέμα και ζητάμε από τον αξιότιμο Εισαγγελέα Ξάνθης και την Αστυνομία να τηρήσουν την νομιμότητα προστατεύοντας τους κατοίκους και τη νομιμότητα! Αλλά και τις σκοπιμότητες του κάνει είδους «προστάτη» των παρανομιών των καταστημάτων…).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »