*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

Ξαφνική αντεπίθεση Μπένη, έκανε στην "άκρη" τον Τσεγγελίδη, ξεκίνησε ο ίδιος τις επαφές με υποψήφιους

18 Απριλίου
Μπαντάκ Σιαμπάν, Μπαντάκ Μπεχίμ και Μπογιάρ Σελαϊντίν πήρε απο Δημαρχόπουλο στα Κιμμέρια και "έκλεισε" με ψηφοδέλτιό του ο Δημήτρης Μπένης στη προσπάθειά του να πάει στην 2η Κυριακή.
Κολωτούμπες της τελευταίας στιγμής, είχαμε στα Κιμμέρια απο την πλευρά των μειονοτικών, καθώς τρία στελέχη διαχώρισαν την θέση τους απο Τσέπελη-Δημαρχόπουλο και προσχώρησαν στο συνδυασμό του Δημήτρη Μπένη μετά απο προσωπική παρέμβαση του αντ' αυτού αντιδήμαρχου Ξάνθης.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, βλέποντας αισθητά πλέον τον κίνδυνο ο Δημήτρης Μπένης να βρεθεί εκτός 2ης Κυριακής, έκανε πέρα τον Τσεγγελίδη και προσπαθεί πλέον με προσωπικές επαφές, να ενισχύσει ο ίδιος το ψηφοδέλτιό του με δυνατά ονόματα, στην προσπάθειά του ν' αφήσει "πίσω" τον συνδυασμό Χρίστου Πούλιου-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που έχει σοβαρές απώλειες και προς το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Ανταμπούφης) αλλά και προς το ψηφοδελτιο Τσιακίρογλου. 
Έτσι οι τελευταίες πληροφορίες λένε οτι ο Δημήτρης Μπένης αφού πήγε ο ίδιος στα Κιμμέρια και τους είδε ιγκόγνιτο, μπόρεσε τελικά να "πάρει" απο το ψηφοδέλτιο Δημαρχόπουλου τρία επίλεκτα στελέχη του συνδυασμού του και συγκεκριμένα τους Μπαντάκ Σιαμπάν, Μπαντάκ Μπεχίμ και Μπογιάρ Σελαϊντίν! Απο την πλευρά του ο Δημαρχόπουλος αρνήθηκε να "σχολιάσει" τις απώλειες αυτές, ήταν ωστόσο γνώστης των κινήσεων του Δημήτρη Μπένη στα Κιμμέρια!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »