*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Απριλίου

Πατήρ και υιός Αγκόρτσας, απέδειξαν δυστυχώς για μια ακόμη φορά οτι ενδιαφέρονται μόνο για τα προσωπικά τους συμφέροντα!

18 Απριλίου
                    Σεμνά & Ταπεινά
*Η επιστολή του γιατρού και υποψήφιου Δήμαρχου Ξάνθης Ιπποκράτη Καμαρίδη μάλλον λέει πολύ "λιγότερα" απο αυτά που θα έπρεπε να πει για την πολιτικά τελείως ανήθικη συμπεριφορά όχι μόνο του "γυρολόγου" υιού Απόστολου Αγκόρτσα, αλλά και του πατήρ, ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν μάλιστα και ο "μέντορας"  της Ανεξάρτητης δημοτικής Κίνησης...
-Για όσους γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, μάλλον ο Ιπποκράτης Καμαρίδης ήταν "ευγενής και επιεικής" απέναντι στους Αγκόρτσα (πατήρ και υιός).....αφού όπως αποκαλύφθηκε, αυτοί τον έβαλαν "μπροστά" κι απο πίσω..."ροκάνιζαν" όλο το συνδυασμό!
....
*Ειδικότερα ο Απόστολος Αγκόρτσας ή θα πρέπει να είναι πολύ βλάκας για ομολογεί και να επιβεβαιώνει και ο ίδιος πλήρως την συμπεριφορά του "γυρολόγου" που αναζητεί να μπει σε έναν συνδυασμό σύμφωνα με τις τυχοδιωκτικές λογικές του απο τον Γενάρη ακόμη ή πολύ ....."τρομαγμένος" και "στριμωγμένος" για να "ευτελίζεται" έτσι....Οτι και να επιλέξει πάντως, οι ίδιες οι δηλώσεις που κάνει στον "Αγώνα" της Πέμπτης, επιβεβαιώνουν πλήρως τους επικριτές του στα όσα κατά καιρούς του καταμαρτυρούσαν και του καταμαρτυρούν....Σίγουρα αν δεν υπήρχε ο πατήρ πάντως, είναι αμφίβολος αν ο Απόστολος θα έπαιρνε έστω και διψήφιο αριθμό ψήφων...
.....
*Το ερώτημα που προκύπτει. Θα έχει "χασούρα" ο γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης κι ο συνδυασμός "Ξάνθη-Σταυρούπολη, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"; Ή κέρδος; Και το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο που "φορτώθηκε" στον συνδυασμό του μαζί με τον Τσέπελη. τον Μούρκα και τους υπόλοιπους και τον Αγκόρτσα.....και ουδείς μπορεί να ξέρει ακόμη το τελικό αποτέλεσμα.
-Ο χρόνος θα δείξει! 
......
*Πολύς κόσμος πάντως θα "απελευθερωθεί" και θα ψηφίσει τώρα ευκολότερα Ιπποκράτη Καμαρίδη καθώς το όνομα "Αγκόρτσας" δεν ήταν και ιδιαίτερα ελκυστικό τόσο στο μειονότητα, όσο και στους αντιμασονικούς ή άλλους κύκλους, ενώ απο την άλλη η όλη ιστορία "θαμπώνει" πλέον αισθητά και το προφίλ του πατήρ Γιάννη Αγκόρτσα, ο οποίος μάλιστα κατά τα λεχθέντα απο τον υιό, τον "πίεζε" να πάει περισσότερο με τον Δημήτηρ Μπένη και λιγότερο με τον Δημαρχόπουλο....
.....
*Πως διαμορφώνεται λοιπόν μέχρι στιγμής το δημοτικό τοπίο καθώς μάλλον οι "τρανταχτές" μεταγραφές πλην ίσως αυτές του Δροσερού για τον συνδυασμό Δημαρχόπουλου (που θα ταράξουν πάλι τα λιμνάζοντα νερά....), φαίνεται πως έχουν φτάσει στο τέλος τους...
.....
*Το ψηφοδέλτιο Δημαρχόπουλου είναι ναι μεν φαβορί για την 1η θέση, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να μετρήσει πως θα του "βγει" στη κάλπη η συγκατοίκηση όλων αυτών των παλιών (Τσέπελη, Αγκόρτσα, Μούρκα κλπ) που ενδέχεται να αποτελέσουν και βραδυφλεγή βόμβα για την συνέχεια. Και ιδίως για τον 2ο γύρο. Αν και πολλοί μιλάνε και για απρόοπτες εκπλήξεις...
......
*Το ψηφοδέλτιο Πούλιου-Ξυνίδη-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι εμφανώς πιο αποδυναμωμένο σε σχέση με τις εκλογές του 2010. Παράλληλα δεν του βγαίνει με τίποτα το "επικοινωνιακό" στυλ που χάραξε απο την αρχή και εμφανές οτι το πρώτο που επιδιώκει είναι μια θέση στη 2άδα, έχοντας εκ των προτέρων σίγουρη τη στήριξη Μπένη.
.....
*Το ψηφοδέλτιο του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη, είναι εμφανώς ενδυναμωμένο μετά την "αποχώρηση" του Απόστολου Αγκόρτσα και τον βρώμικο πόλεμο που του γίνεται και όλοι περιμένουν πλέον τα ονόματα του ψηφοδελτίου αλλά και τη στάση του βουλευτή Δημήτρη Σαλτούρου που μπορεί ν' αλλάξει τα δεδομένα.
....
*Το ψηφοδέλτιο Δημήτρη Μπένη κατώτερο των περιστάσεων με τον επικεφαλής μάλιστα να αποτελεί πλέον τον αδύναμο κρίκο κι έναν Τσεγγελίδη που πρωτίστως κινδυνεύει να μη βγει ούτε ο ίδιος. Άλλωστε και στις δημοτικές εκλογές του 2010 δύσκολα εκλέχθηκε....Πολλοί θεωρούν πλέον οτι δεν θα είναι ούτε στην 3άδα ο ίδιος πιστεύει οτι θα ξεπεράσει τους Πούλιο-Ι. Καμαρίδη και θα μπει στη 2η Κυριακή.
....
*Το ψηφοδέλτιο του Σωτήρη Τσιακίρογλου μπορεί να "πλασαριστεί" ακόμη και στην 2άδα γιατί ακολουθείτε απο έναν κόσμο που μπορεί να μην εκδηλώνεται, ωστόσο ψηφίζει....και στηρίζει σιωπηλά αλλά μπορεί να πάει και χαμηλότερα απο κάθε αισιόδοξη πρόβλεψη. 
....
*Τα ψηφοδέλτια Ανταμπούφη (ΣΥΡΙΖΑ) και Κολλάρου (ΚΚΕ) θα ανεβάσουν κατά πάσα πιθανότητα τα ποσοστά τους, σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές του 2010.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »