*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Απριλίου

Ραγδαίες οι εξελίξεις εν όψει δημοτικών εκλογών....ενώ η παράταξη Μπένη διατείνεται οτι αυτή θα αντιμετωπίσει την παράταξη Δημαρχόπουλου την δεύτερη Κυριακή!

19 Απριλίου
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Τελικά με...Δημήτρη Μπένη ο Δημήτρης Σαλτούρος, του έδωσε Δόντσο κι άλλους δύο υποψήφιους!!!


Συνεχίζεται η...κολωτούμπα της κολωτούμπας, αφού τελικά ο βουλευτής Ξάνθης Δημήτρης Σαλτούρος, αποφάσισε να στηρίξει τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης Δημήτρη Μπένη μετά απο διαβούλευση που έκανε -όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του- με στελέχη του και τον πατέρα του Παναγιώτη Σαλτούρο που στην ουσία "κρατάει" και το πολιτικό του γραφείο που....συστεγάζεται στο δικηγορικό!!!
Υπενθυμίζεται οτι μέχρι τελευταία, ο Δημήτρης Σαλτούρος είχε επαφές και δημόσια τουλάχιστον διατείνονταν οτι στηρίζει την υποψηφιότητα του γιατρού Ιπποκράτη Καμαρίδη, με τον οποίο μάλιστα προ μηνός περίπου είχε φωτογραφηθεί και δημόσια, ενώ είχαν συναντηθεί και στο σπίτι του!!! Στέλνοντας υποτίθεται και μήνυμα προς τους αδελφούς Ξυνίδη, την παράταξη Πούλιου και τον σημερινό γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Χρήστο Αμανατίδη.
Ωστόσο η συνάντηση που είχε ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης με τον  Δημήτρη Μπένη που στην ουσία βρίσκεται στο "άρμα" των Ξυνιδαίων (!), σε συνδυασμό με την παρέμβαση όπως φημολογείται του πατέρα Γιάννη Αγκόρτσα να μην στηρίξει τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη, μετά την τελευταία επιστολή σε βάρος του ιδίου και του γιου του, φαίνεται οτι τον οδήγησαν σε στροφή 180 μοιρών με αποτέλεσμα να ανάψει το πράσινο φώς ώστε να ενταχθούν στον συνδυασμό Μπένη, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Δόντσος (η σύζυγος του οποίου είναι αποσπασμένη στο γραφείο Σαλτούρου, παρά τα όσα ο πατήρ Σαλτούρος στο παρελθόν είχε καταγγείλει για τον Δημήτρη Δόντσο την περίοδο που στήριζε την Ευα Τσακίρη), συν άλλα δύο στελέχη του. 
-Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν αποκλείεται ο Δημήτρης Σαλτούρος να συνοδέψει τον Δημήτρη Μπένη και στις προεκλογικές του ομιλίες στη Σταυρούπολη και οικισμούς του Νομού, ενώ σύμφωνα με το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών, η οικογένεια Αγκόρτσα έχει βάλει πλέον στο "στόχαστρο" τον συνδυασμό του Ιπποκράτη Καμαρίδη με επώνυμα μάλιστα στελέχη της Στοάς Ξάνθης που περιέργως ανήκουν σε άλλους συνδυασμούς...
Μάλιστα μετά τις επιτυχίες των Κιμμερίων και την στήριξη Σαλτούρου, η παράταξη Μπένη διατείνεται οτι "αυτή θα αντιμετωπίσει την 2η Κυριακή την παράταξη Δημαρχόπουλου κι όχι ο Πούλιος που έχει μείνει πολύ πίσω"!
-Σ' αυτήν την προεκλογική περίοδο θα τα δούμε τελικά "όλα"...!
  (Σ.Σ. Το πιο ωραίο απ' όλα; Οι εξελίξεις στην παράταξη Μπένη, διέρρευσαν απο στέλεχος της παράταξης Δημαρχόπουλου...Το ίδιο που υπερηφανεύεται οτι "έφερε" τον Απόστολο Αγκόρτσα στον δικό τους συνδυασμό κι όχι ο Τσέπελης!)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »