*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Φεβρουαρίου

ΝΕΑ ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΛΤΟΥΡΟΥ! Εγώ δεν στηρίζω αρχηγούς, στηρίζω το κόμμα που πιστεύω!

26 Φεβρουαρίου


*Αιχμές Δημήτρη Σαλτούρου κατά Φώτη Καραλίδη, επειδή έτρεχε σε... βασιλόπιτες της Αθήνας, αντί να στηρίξει τις κομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης!!!

Λίγα 24ωρα μετά την μετωπική επίθεσή του κατά των αδελφών Ξυνίδη και όσων αντιστρατεύονται το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του Βαγγέλη Βενιζέλο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Δημήτρης Σαλτούρος από την Αθήνα μιλώντας χθες το μεσημέρι στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, ξεσπάθωσε στη κυριολεξία...
-Τόσο κατά των πρώην βουλευτών του Κινήματος όσο (και κυρίως) κατά του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη τον οποίο κατηγόρησε ότι «τρέχει σε βασιλόπιτες της Αθήνας», ενώ θα έπρεπε να αγωνιστεί όλες αυτές τις μέρες και να στείλει όσο κόσμο περισσότερο μπορούσε στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης για το Συνέδριο, αφού σε αυτό χρωστάει και το αξίωμά του....
Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σαλτούρος μιλώντας στην «Ανοιχτή γραμμή» και αφήνοντας αιχμές και κατά του Παναγιώτη Σγουρίδη που ενώ προεκλογικά έκανε τόσο ντόρο και θόρυβο για να μπει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, τελικά δεν προσήλθε στις κάλπες και δεν βοήθησε το ΠΑΣΟΚ στη νέα προσπάθεια ανασυγκρότησής του!!! \

ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΛΤΟΥΡΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ «ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΤΟΥ LIFE 92.1 FM
«Εγώ δεν στηρίζω αρχηγούς, στηρίζω το κόμμα στο οποίο πιστεύω. Ο αρχηγός στηρίζεται αυτονόητα, αυτό είναι το πολιτικό ήθος που εγώ φέρω. Δεν νοείται μη στήριξη αρχηγού ενός κόμματος από τη στιγμή που είσαι βουλευτής σε αυτό ή μέλος σε αυτό».
-Πως σχολιάζεται το γεγονός ότι πρώην Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής, πρώην βουλευτής ο κύριος Στολίδης, να απουσιάζουν από την ψηφοφορία της Κυριακής. Ενώ τους αντάμειψε το κόμμα όλα αυτά τα χρόνια... υπό τη σημαία του εκλέχθηκαν βουλευτές!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ: Το λέει πλέον ο λαός μας «ουδείς πλέον αχάριστος του ευεργετηθέντος…  Και ισχύει για πολλούς αυτό, αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να ερμηνεύω, να εξηγώ τις παραλείψεις τους, τις φιλοδοξίες τους, τις δράσεις τους, τις πολιτικές – κομματικές πεποιθήσεις τους. Νομίζω ότι σε περιόδους κρίσης αποκαλυπτόμαστε ευκολότερα χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερα πράγματα. Κάποιοι ήταν σε κοπές πίτας στην Αθήνα – και εννοώ κάποιους θεσμικούς εν ενεργεία- ενώ θα έπρεπε να είναι στην Ξάνθη και να αγωνίζονται για το κόμμα!
-Εννοείτε τον κύριο Φώτη Καραλίδη που ήταν στην βασιλόπιτα των Ξανθιωτών της Αθήνας; Ότι έπρεπε να βρίσκεται στη Ξάνθη και να κάνει αγώνα ώστε να ψηφίσουν περισσότερα μέλη του ΠΑΣΟΚ από τους 965 που αναφέρατε;
-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ: Ναι αυτόν εννοώ..
-Μήπως κύριε Σαλτούρε τα κάνετε όλα αυτά για επικοινωνιακούς λόγους; Για να συσπειρώσετε τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ δίπλα σας; Γιατί όπως φημολογείται, οι επιθέσεις αυτές κατά πρώην Υπουργών του ΠΑΣΟΚ κλπ συσπείρωσαν ήδη πολλά στελέχη στο πλευρό σας; Που ούτως ή άλλως δεν ήταν «συμπαθούντες» προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση; Μήπως;
 «Εγώ τάχθηκα σε έναν αγώνα, δεν είμαι ταγμένος στις δημόσιες σχέσεις . Νομίζω ότι ο κόσμος μπορεί πολύ εύκολα να μας ερμηνεύσει… Υπάρχουν αυτοί που ενεργοί  πολιτικά και αισθάνονται κοντά στο ΠΑΣΟΚ και υπάρχουν και αυτοί που ήταν ΠΑΣΟΚ. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του. Εγώ δεν προσπαθώ να συσπειρώσω τον κόσμο δίπλα μου… Επικοινωνιακά δεν είμαι ιδιαίτερα εξελιγμένος.
Νομίζω δικαιούμαι μετά από τόσες ημέρες αγωνίας, κούρασης, που έτρεχα στα χωριά, έπαιρνα τηλέφωνα, προσπαθούσα να συσπειρώσω, να αφυπνίσω…σε μία προσπάθεια που για εμένα είναι σημαντική. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να επιβιώσει, το έχει ανάγκη. Είναι σπουδαίο να βγούμε νικητές από το συνέδριο».

ΓΙΑ ΣΕΚΑΠ ΚΑΙ ΖΕΪΜΠΕΚ
-Πως σχολιάζετε τις καταγγελίες των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ κατά Ζεϊμπέκ Χουσεϊν και το ότι δεν προσήλθε στο ραντεβού για να πάτε όλοι μαζί στη συνάντηση με τον ειδικό εκκαθαριστή της  ΑΤΕbank κ. Μαράντο;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΤΟΥΡΟΣ: Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είναι γνήσιες οι προθέσεις της κυβέρνησης, ώστε η ΣΕΚΑΠ να έχει νέο ιδιοκτήτη ώστε να καταστεί και πάλι βιώσιμη και να μην χάσουν τη δουλειά τους οι 200 και πλέον εργαζόμενοι… Αν ήρθε ο Ζειμπέκ, ή ο Κοντός ή ο Σαλτούρος καμία σημασία δεν έχει».

ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ
-Πριν λίγη ώρα ήσασταν με τον Βαγγέλη Βενιζέλο όπως μας είπατε... Και του μεταφέρατε την πολύ καλή προσέλευση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες. Πράγματι ικανοποιητικός ο αριθμός να ψηφίσουν περίπου 1000 άτομα για το Συνέδριο στη Ξάνθη. Τι του είπατε, τι σας είπε...για να βγάλουμε και μια αποκλειστική είδηση.
«Εγώ του ευχήθηκα καλή δύναμη στο συνέδριο και συγκινούμαι  στην προοπτική χθες να ήταν η αρχή για μία νέα αρχή στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ. Τι μου απάντησε, τι κουβέντα κάναμε. αυτό δεν μπορώ να σας το πω...αφήστε το καλύτερο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »