*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

Τρομερή κοσμοσυρροή στη πρώτη της «Ελληνορωσικής Συμμαχίας» στη Ξάνθη! Παρών και ο Π. Σγουρίδη (φώτο)

26 Ιουνίου
 
 
 
 
 
*Μια "Ελληνορωσική Συμμαχία" ψυχής, μόνο θετικά μπορεί να αποφέρει στην ανάπτυξη της χώρας μας και κυρίως της Θράκης, επεσήμανε ο Κώστας Αντωνιάδης. 
Η πρώτη συνάντηση του Κινήματος της «Ελληνορωσικής Συμμαχίας» στη Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 11 το πρωί στο  Motel Νατάσσα στο 1ο Χιλιόμετρο Ξάνθης-Καβάλας.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Γαβριήλ Αβραμίδης, Πρόεδρος Ελληνορωσικής συμμαχίας, ο Χάρης Τσιρκινίδης, ο Γιώργος Ρόκος, Κωνσταντίνος Πορτοκάλλης και ο Αρθρούρος Καραγκιοζίδης ενώ γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα του Νατάσσα παρά την «δύσκολη» ώρα και μέρα της εκδήλωσης. Μια κοσμοσυρροή πραγματικά εντυπωσιακή.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από σημαντική έκθεση φωτογραφίας αλλά και καλλιτεχνικό πρόγραμμα ενώ μεταξύ του κόσμου που συμμετείχε σε αυτήν, αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του πρώην Υπουργού και Ξανθιώτη πολιτικού Παναγιώτη Σγουρίδη.
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων και επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης Κώστας Αντωνιάδης που σημείωσε με έμφαση ότι, «τόσο η γεωγραφική θέση της χώρας μας, η γεωπολιτική της φυσιογνωμία και ιστορία, καταδεικνύουν πόσο σημαντικές είναι για τη χώρα μας, οι στενότερες σχέσεις με την Ρωσία. 
«Από μια Ελληνορωσική Συμμαχία» μόνο σημαντικά οφέλη μπορούν να προκύψουν για τη χώρα μας και ιδιαίτερα την περιοχή της Θράκης, για το παρόν και το μέλλον  της…», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ άφησε αιχμές και για τη στάση της Αμερικής απέναντί μας.
«Τους δώσαμε πολλά, μας δώσανε ελάχιστα έως τίποτα…», υπογράμμισε ο ομιλητής.
Θερμά χειροκρότησε ο κόσμος και τους κεντρικούς ομιλητές της εκδήλωσης Γαβριήλ Αβραμίδη, Πρόεδρο Ελληνορωσικής συμμαχίας, Χάρη Τσιρκινίδη, Γιώργο Ρόκο, Κωνσταντίνο Πορτοκάλλη και Αρθρούρο Καραγκιοζίδη ενώ αθρόες ήταν οι εγγραφές νέων μελών. 
Την εκδήλωση χαιρέτισε και ο πρέσβης της Μόσχας στη Θεσσαλονίκη. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »