*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

07 Φεβρουαρίου


*Πολύς θόρυβος τελικά για το... τίποτα, αυτή η ιστορία με το «χάρισμα» του προστίμου των 3.000 Ευρώ στον Ηλία Ταληκριάδη για την παράνομη αφισοκόλλησή του την περίοδο βέβαια που ανθούσε το πρώην ΡόΔΟΝ...
Καθότι σίγουρη θεωρούσαν την αθώωσή τους τόσο ο Δήμαρχος Ξάνθης, όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς το πρόστιμο όπως μαθαίνω, το είχε πληρώσει στην αστυνομία ο επιχειρηματίας...
......
*Σημειώνω ότι η δίωξη ήταν αυτεπάγγελτη και η υπόθεση αναβλήθηκε τελικά για τις 2/7/2013 παρά την αρνητική πρόταση της Εισαγγελικής έδρας, λόγω ασθένειας του....Θεολόγου Καλαϊτζή που δεν είναι πλέον δικηγόρος, όπως αναγράφεται στο κατηγορητήριο.
......
*Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η «χαλαρότητα» της παράταξης Πούλιου για την συγκεκριμένη υπόθεση που μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού οι άνθρωποι ήδη συνομιλούν για συνεργασία με τον Μπένη...
Καθώς στο Εφετείο βρέθηκε ναι μεν ο επικεφαλής Χρίστος Πούλιος... αλλά μάλλον «μετάνιωσαν» που έκαναν την σχετική καταγγελία πριν 4-5 χρόνια στο Δημοτικό συμβούλιο! Άλλη εξήγηση όσο κι αν προσπάθησα, δεν βρήκα...
......
*Και με πιο απλά λόγια... Γιατί εδώ και χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια...
-Πρώτα «σκοτώνονται», αλληλοβρίζονται, αλληλομηνύονται και καταγγέλλουν  και μετά... τρέχουν να «σώσουν» ο ένας τον άλλον!
-Το είδαμε αυτό και στη μήνυση του Σερραίου κατά του Πούλιου, καθώς στο Εφετείο τα «βρήκαν» τελικά και συμβιβάστηκαν με τη... μεσολάβηση μάλιστα του Δημάρχου Ξάνθης!
-Ενώ γίναμε εμείς... κακοί και τα... απολωλά πρόβατα που πήγαμε να στηρίξουμε έναν φίλο, για τις άδικες συκοφαντίες σε βάρος του!!!
.......
*Υπενθυμίζω για την ιστορία ότι πριν καταθέσει την μήνυσή του κατά του Πούλιου ο πρώην αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Στράτος Σερραίος πήγε στον Δήμαρχο και τον παρακάλεσε να τον βάλει μάρτυρα κατηγορίας, αλλά αυτός πρώτα του απάντησε ότι θα το... σκεφτεί και τελικά τον άφησε παντελώς μόνο στο δικαστήριο!!!
-Δεν πειράζει, γιατί οι «μαλ...» κάνουν τις ανατροπές και σέβονται τις φιλίες κι όχι αυτοί που βλέπουν μόνο τον... «εαυτούλη» τους!
.......
*Κοινό συμπέρασμα. Συμπολίτευση και αντιπολίτευση μια από τα ίδια κι εμείς ως «καλοί μαλ... δημότες, στο ίδιο έργο θεατές...!
......
*Άλλο παράδειγμα... Θυμηθείτε εκείνες τις παλιές μηνυτήριες καταγγελίες της παράταξής «Η Ξάνθη μας Ενώνει» των Μπένη  -Ξυνίδη - Παπαμαρκάκη, για τον Τσέπελη και τους τροφοδότες λογαριασμούς στην τότε ΔΕΑΞ συν τις περίεργες αγορές ακινήτων της εταιρείας για το ΦΥΣΙΣ που στοίχησαν αρκετά στον Δήμο Ξάνθης κλπ.
-Πήγαν αρχείο εκείνες οι υποθέσεις και τι κατέθεσαν στο στάδιο της προανάκρισης οι καταγγέλλοντες; Διότι αν ενθυμούμαι καλώς, το πόρισμα Σιούτη, ήταν καραμπινάτο κατά του τότε Προέδρου!
Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε!!!
Πλην του ότι ο Μπένης έγινε τώρα, φανατικός... υποστηριχτής του Τσέπελη!
.......
*Κι ένα αυθεντικό της χθεσινής δίκης, που προκάλεσε φυσικά μόνο μειδιάματα...
Σε κάποια φάση εμφανίζεται καμαρωτός στο Εφετείο και ο αντ’ Αυτού αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης.
-Οπότε ρωτάει ο Μούρκας τον Τσέπελη... «Καλά αυτός δεν είναι κατηγορούμενος... Τι ήθελε κι ήρθε εδώ τώρα»;
Για να απαντήσει ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ με χαμόγελο...
-Ήρθε να (μας) δηλώσει την...συμπαράστασή του!
(Σ.Σ. Προφανώς γιατί η χθεσινή δίκη, δεν ήταν επί... προσωπικού όπως οι ύβρεις της παράταξης Πούλιου για τον Δημαρχόπουλο! Προφανώς...).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »